הפרק השבועי של הדוקטור

TheSegal

New member
../images/Emo61.gifהפרק השבועי של הדוקטור

היום בשעה 21:30 עוד פרק של דוקטור הו
. הפרק של היום הוא פרק בשני חלקים אז אל תגידו שלא הזהרתי אתכם - לי אישית קשה לחכות כשמדובר בפרק מחולק
. תקציר הפרק: הדוקטור, רוז ומיקי מגיעים לכדור הארץ ביקום מקביל ומגלים שפיטר טיילר חי ונושם. אך ישנם יצורים הנוצרו כדי להרוג האורבים בצללים – אחד הפחדים הגדולים ביותר של הדוקטור התגשם...הסייברמנים נולדו מחדש.

TheSegal

New member
../images/Emo58.gif

כן אבא של רוז
הפרק נחמד מאוד למרות שרוז עיצבנה אותי בפרק הזה

ק ו ר ה

New member
פרק ממש טוב../images/Emo58.gif

היום מציגים לראשונה לצופי הסידרה החדשה את הסייברמנים שאם תזכרו בעונה ה1 בפרק דאלק הראו את הראש של אחד מהם והדוקטור דיבר עליו (יש לי חברה שרואה עכשו את העונה הקודמת וראיתי את זה איתה אני לא עד כדי כך) והפרק חשוב גם כדי להבין את הפרקים האחרונים של הסדרה ועוד משהו שאהבתי שזה מיקי סוף סוף מקבל ביצים לא עוד מיקי הכלב שמחכה באוטו

TheSegal

New member
../images/Emo58.gif

הפרק באמת נתן למיקי במה לעומת הפרקים האחרים, זה גם עזר להיפטר ממנו קצת

Astraia

New member
פרק נחמד... ../images/Emo58.gif

(אולי מישהו עוד לא ראה?) זה היה פרק בסדר, למרות שלא כל כך אהבתי את הקטע בסוף... לשמוע את הדוקטור צועק שהוא נכנע? למרות שברור שאין ברירה אחרת, זה עדיין פשוט לא נשמע בסדר.

TheSegal

New member
ככה את מכירה את הדוקטור????

כמו שאמרו כבר... חכי לחלק 2

Astraia

New member
ברור שבזה לא נגמר הסיפור ../images/Emo8.gif

(יצא לי חרוז דפוק, לא בכוונה
) אבל למרות זאת, הקטע עדיין קצת מבאס =)

MatanMaor

New member
ריקי-מיקי

שלום גם אני צופה בסדרה המעולה הזאת. עכשיו אנחנו גם מגלים למה הדוקטור התשיעי קרא למיקי ריקי ביקום של רוז

faina s

New member
פרק טוב

בהתחלה בכלל שכחתי שאתמול היה יום שני בגלל השביתה ורק בערב נזכרתי רק עכשיו נזרכתי שלא ראיתי עדיין את הפרק הבא ראיתי את כל הפרקים חוץ ממנו כי המחשב שלי פשוט סירב להציג אותו בכל מקרה- פרק טוב סוף סוף באמת נתנו איזשהו תפקיד למיקי בכל שאר הפרקים הוא היה די מעצבן. אני מחכה כבר לשבוע הבא לראות את הפרק היחידי שחסר לי

למעלה