הקורבן

../images/Emo61.gif הקורבן ../images/Emo61.gif

אחרי שכוווולם נרשמו נתחיל לשחק יאייי
נמנמנמ אני מזכירה איך משחקים , כל שבוע אני בוחרת מישהי באופן רנדומלי ואתן צריכות לפוצץ אותה בשאלות
והיא כמובן חייבת לענות על כ ו ל ן . השבוווע
ריייייייבן 3> יאלה תפוצצו אותה בשאלות .

../images/Emo84.gifשאלווווןD: כנסי../images/Emo26.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם : הדבר שאני הכי אוהב בשיר הזה: הלהקה האהובה עליי: הלהקה השנואה עליי(אם יש): השיר עם הזיכרונות הכי טובים: שיר מגעיל שכשאני שומע אני מעביר תחנה: שיר שעושה לי כאב ראש: הזמר שהייה עדיף לו לבחור קריירה אחרת: הזמרת שהייה עדיף לה לבחור בקריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: הסגנון המוזיקלי שאני בד"כ מעדיף: מוזיקה שנותנת לי כוח: על הבוקר כשקמים- מוזיקה רועשת או שקטה?: תחנת הרדיו המועדפת: שירים שאני אוהב אבל מתבייש בזה: ווליום גבוהה או נמוך?: מוזיקת העולם הכי איכותית מגיעה מ..: הכי כיף לשיר מסביב למדורה: לשיר או להקשיב?: השיר הכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: מה יותר חשוב..? המילים או הלחן?: רק להקשיב? או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?: קאברים-כן או לא?: זמרים, זמרות, או להקות?: זייפנים צריכים לשיר או לשתוק?: ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה: השיר עם המילים הכי דביליות: הביזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירוויזיון?: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: שיר שיתנגן בחופה שלכם: שלושה דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד? חח תעני על הכל
לקוח מפורום סימפל פלאן XD .

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifיאייי ^^ עונה../images/Emo3.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם : יש הרבה שירים שאני אוהבת.. אבל יש לי חיבת עזה לשיר This Boy של ג'יימס מוריסון הדבר שאני הכי אוהב בשיר הזה: הכל! בקול המעלף של ג'יימס, המילים, המלודיה. אי אפשר לא התבאהת בשיר הזה הלהקה האהובה עליי: מקפליי והאחים ג'ונאס
הלהקה השנואה עליי(אם יש): טוקיו הוטל
השיר עם הזיכרונות הכי טובים: Makes Me Wonder של מרון 5 שיר מגעיל שכשאני שומע אני מעביר תחנה: כל השירים של בריטני ספירס ואיימי ווינהאוס שיר שעושה לי כאב ראש: כל הטראנסים ><" הזמר שהייה עדיף לו לבחור קריירה אחרת: ההוא מטוקיו הוטל.. שילך להיות קיפוד בגן חיות הזמרת שהייה עדיף לה לבחור בקריירה אחרת: איימי, שתלך לנקות אחרי הקיפוד בגן החיות כלי הנגינה הכי שווה: נמנמ.. גיטרה הסגנון המוזיקלי שאני בד"כ מעדיף: פופ - רוק מוזיקה שנותנת לי כוח: השירים של ג'יימס מוריסון ונטשה בדינגפילד על הבוקר כשקמים- מוזיקה רועשת או שקטה?: רועשת.. זה מה שמקפיץ בבוקר תחנת הרדיו המועדפת: הייתי אומרת אם הייתי שומעת רדיו שירים שאני אוהב אבל מתבייש בזה: The Climb של מיילי סיירוס- אל תאשימו אותי! חורשים עליו בערוצי המוזיקה והוא חביב למדי ווליום גבוהה או נמוך?: נמוך -יחסית- מוזיקת העולם הכי איכותית מגיעה מ..: UK!!! הכי כיף לשיר מסביב למדורה: בוקר טוב עולם של אבטיפוס לשיר או להקשיב?: לשיר השיר הכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: Womanizer של בריטני ספירס, חרשו אותו כלכך עד שהוא נתקע לי בראש.. כלכך סבלתי מה יותר חשוב..? המילים או הלחן?: שניהם, אבל מה שמושך אותי יותר זה הלחן רק להקשיב? או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?: להקשיב קאברים-כן או לא?: אווווו יהההההה!@#$% אני חולת קאברים מטורפת
זמרים, זמרות, או להקות?: לפי הפלייליטס שלי, להקות זייפנים צריכים לשיר או לשתוק?: לשתוק ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה: של מקפליי, מזאת השאלה הזאת?! XDD השיר עם המילים הכי דביליות: שיר הפייסבוק "ואיי ואיי כמה חברים יש לי בפייסבוק" - עמוק
הביזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירוויזיון?: אממ- זה עם המלפפון[?!] הסרט עם המוזיקה הכי שווה: JML, כאילו דאא!! שיר שיתנגן בחופה שלכם: Soulmate של נטשה בדינגפילד שלושה דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד? R:A של מק, Undiscovered של ג'יימס מוריסון וN.B של נטשה בדינגפילד
ג'יימסססססססססס
~אגב!! יש פירסומת לספות בערוצי המוזיקה עם השיר AAY!!!!~

polly88

New member
../images/Emo181.gifעונה :]

השיר שאני הכי אוהב בעולם : יש הרבה וכולם של מקפליי הדבר שאני הכי אוהב בשיר הזה: שכל השיר יפה ומאוד קליט. הלהקה האהובה עליי: מקפליי!!! הלהקה השנואה עליי(אם יש): האחים ג'ונאס החשים+טוקיו הוטל החשים(ממש צמד חמד) השיר עם הזיכרונות הכי טובים: אממ..לא ניראלי שיש כזה שיר מגעיל שכשאני שומע אני מעביר תחנה: אני לא ממש שומאת רדיו אבל אם יוצא אזכל השירים של מיילי סיירוס והאחים ג'ונאס שיר שעושה לי כאב ראש: השירים של ברטיני ספירס ואיימי והאיינאוס איך שלא כותבים :S הזמר שהייה עדיף לו לבחור קריירה אחרת: כל חברי הלהקה של האחים ג'ונאס וטוקיו הוטל לא אמורים לעסוק בכל תחום אפשרי. הזמרת שהייה עדיף לה לבחור בקריירה אחרת: אממ אין. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה ומערכת תופים הסגנון המוזיקלי שאני בד"כ מעדיף: רוק-פופ-פאנק מוזיקה שנותנת לי כוח: יש כזה דבר? על הבוקר כשקמים- מוזיקה רועשת או שקטה?: לא שומעת מוזיקה בבוקר. תחנת הרדיו המועדפת: לא הכי שומעת רדיו שירים שאני אוהב אבל מתבייש בזה: אין כזה דבר. ווליום גבוהה או נמוך?: לא הבנתי... מוזיקת העולם הכי איכותית מגיעה מ..: אנליה ואמריקה הכי כיף לשיר מסביב למדורה: בדרך כלל אני לא מבלה מסביב למדורה לשיר או להקשיב?: גם וגם השיר הכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: איף יו סיק איימי של בריטני ספירס וזה מעצבן!!!! מה יותר חשוב..? המילים או הלחן?: שניהם מאוד חשובים! רק להקשיב? או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?: גם לדעת קאברים-כן או לא?: מזה? זמרים, זמרות, או להקות?: להקות זייפנים צריכים לשיר או לשתוק?: לפעמים צריכים לשיר לפעמים צריכים לצחוק ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה: של מקפליי!!! השיר עם המילים הכי דביליות: איטס נוט פייר של לילי אלן (היא שרה על איך שחבר שלה גומר) WTF?!?! הביזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירוויזיון?: אנלי שמץ! הסרט עם המוזיקה הכי שווה: נמנמ..אינדיאנה ג'ונס!!השיר הזה שלו...נו...טה טרה טה טה... שיר שיתנגן בחופה שלכם: אוי ישלי עוד זמן שלושה דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד? שלושת האלבומים הכי טובים של מקפליי.

polly88

New member
../images/Emo181.gifאויי אופס!!!

חח איזה פאדיחה :S חשבתי שזה שאלון לכולם ^ ^ "

polly88

New member
שאלה חשובה בנושא למשחק הקורבן!

מיזאת רייבן?!?!?!

polly88

New member
../images/Emo181.gifשאלה חשובה בנושא למשחק הקורבן!

מיזאת רייבן?!?!?!

למעלה