הקורבן

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אוקיי.DD:

ריבן.
פייב ממקפליי- פייב מהאחים ג'ואנס- זמרת אהובה- השיר יפה של זמרת האהובה- זמר אהוב- השיר הכי יפה של הזמר האהוב- להקה אהובה- השיר הכי יפה של הלהקה האהובה- סגנון מוסיקה עדיף? מנגנת על משהו? מאכל אהוב- תוכנית טלוויזיה אהובה- פרי\ירק אהוב? [אין מה לשאול
] בת כמה את? איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? למה? מה את מעדיפה- אבטיח או מלון? טלוויזיה או מחשב? חתול או כלב? ראש השנה או סוכות? פסח או ל"ג בעומר? שיער שחור או בלונדיני? עיניים כחולות או ירוקות? שחור או לבן? אופניים או סקייטבורד? חורף או קייץ? סתיו או אביב? מסנג'ר או אי סי קיו? זהו,אני גרועה בלכתוב שאלונים וכאלה,סליחה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifעונה DDDD:

פייב ממקפליי- טום
פייב מהאחים ג'ואנס- ג'ו
זמרת אהובה- נטשה בדינגפילד
השיר יפה של זמרת האהובה- Smell the Rose, Say It Again זמר אהוב- השיר הכי יפה של הזמר האהוב- This Boy, Undiscovered להקה אהובה- מקפליי וג'ונאס השיר הכי יפה של הלהקה האהובה- את באמת רוצה שאני יענה על זה? לא יהיה לזה סוף
סגנון מוסיקה עדיף? פופ - רוק מנגנת על משהו? איי וויש ><" מאכל אהוב- סושייייייייי
תוכנית טלוויזיה אהובה- חברים, בטי, צ'אק, אמריקן איידול פרי\ירק אהוב? Oם אמממ.. אבטיח בת כמה את? 17 ו4 חודשים
איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? שישי למה? לומדים רק 3 עשות --מה את מעדיפה-- אבטיח או מלון? אבטיח טלוויזיה או מחשב? מחשב חתול או כלב? כלב ראש השנה או סוכות? סוכות [חופש יותר ארוך] פסח או ל"ג בעומר? פסח [כנ"ל XD] שיער שחור או בלונדיני? שחור עיניים כחולות או ירוקות? ירוקות שחור או לבן? שחור אופניים או סקייטבורד? סקייטבורד חורף או קייץ? קיץ סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אי סי קיו? מסןןן!!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif את רואה צ'אק? OO"

תודה לאל. חשבתי שאני ואבא שלי היחידים!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifצ'אק../images/Emo99.gif

את העונה החדשה עוד לא ראיתי, אני צריכה להוריד אותה

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif עונה 3? איפה אפשר להוריד

אותה עם תרגום?O:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif~איזה.כיף.לכתוב.אותה~ לא, העונה השנייה

לזה התכוונתי, היא חדשה בשבילי כי היא משודרת עכשיו

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אהה DD:

אני כבר ראיתי אותה עם אבא שלי, את לא יודעת איזו יפה היא *____* [וקורעת מצחוק] ואיזה מתח יש בסוף הסדרה,דאמט,שתבוא כבר העונה השלישית

m o r 1 0 2

New member
רייבבבבןן../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

התגעגעתי
טוב נתחיל להפציץ?!? נעשה לך שאלון מגניב
10דברים שאת הכי אוהבת לאכול
9סרטים שאת הכי אוהבת
8שירים שאת הכי אוהבת
7ארצות שהיית רוצה להיות בהם
6סדרות\תוכניות שאת הכי אוהבת
5החברים הכי טובים שלך
4שאת הכי שונאת באנשים
3דברים שאת הכי טובה בהם(כשרונות)
2שהיית לוקחת באי בודד
1דבר אחד שאת הכי אוהבת בעצמך
בהצלחהDDDD: זכרי,את חייבת לי שאלון דומה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo9.gif

10 דברים שאת הכי אוהבת לאכול? סושי ספגטי אוכל סיני חלה וחציל מטוגן של סבתא ^^ בייגלה שניצל תירס טבעות בצל פיצה עם אננס פשטידת פיטריות פלפל אדום ממולא של סבתא 9 סרטים שאת הכי אוהבת? לילה מטורף במוזיאון אני והמזל שלי אלווין והצ'יפמאנקס פגוש את הרובינסונים אבק כוכבים סקס והמסעדה הגדולה 50 דייטים ראשונים בת הים הקטנה [של דיסני] יום בניו יורק 8 שירים שאת הכי אוהבת? McFly - Down Goes Another One James Morrison - This Boy James Morrison - Undiscovered Orson - No Tomorrow Jonas Brothers - Got Me Going Crazy Natasha Bedingfield - Say It Again Lesley Roy - I'm Gone, I'm Going התבלינים - בתחנה 7 ארצות שהיית רוצה להיות בהם? בריטניה ארה"ב [למרות שכבר הייתי XD] יפן אוסטרליה אירלנד האיים הקאריבים [זה לא ממש מדינה, אבל בכל זאת] צרפת 6 סדרות\תוכניות שאת הכי אוהבת? בטי חברים צ'אק גריק גיבורים אמריקן איידול 5 החברים הכי טובים שלך? רחלי גל מיכל קורל רותם 4 שאת הכי שונאת באנשים? אגואיסטיות צביעות שמירת טינה קרציות 3 דברים שאת הכי טובה בהם(כשרונות)? כישרון ביצירה כישרון בכתיבת פיקים [אני חושבת] כישרון בלא לעשות כלום
2 שהיית לוקחת באי בודד? טום וג'ו DD: גלשן [לפחות ננסה XD] 1 דבר אחד שאת הכי אוהבת בעצמך? את העיניים שלי

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif שאלון לרייבנווושקית !@#$%^&*

- שאלון מק -
דאגי או הארי ?
דאגי או דני ?
טום או דני ?
הארי או דני ?
האלבום האהוב עלייך של מק ?
הקליפ האהוב עלייך של מק ?
הקליפ הפחות אהוב עלייך של מק ?
השיר הכי מרגש של מקפליי ? |
השיר הכי שמח של מקפליי ?
השיר הכי מדכא של מקפליי ?
כמה אלבום יש לך של מקפליי ?
כמה זמן את אוהבת אותם ?
מה התקופה האהובה עלייך של דני ?
מה התקופה האהובה עלייך של דאגי ?
מה התקופה האהובה עלייך של טום ?
מה התקופה האהובה עלייך של הארי ? מה את מעדיפה ? -
קיץ או חורף ?
אביב או סתיו ?
סקיני או רגיל ?
|דיסקשוקו או וניל ?
אמא או אבא ?
יסודי או תיכון ?
יס או הוט ?
ניק או ג'ו
מזרחית או דיכאון ? (
)
פריקים או ערסים ?
גאנק פוד או אוכל ביתי?
מושן או וונדרלנד ? ממ זהו [: חפפפרתייייי חחח D: תהניי ^^

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo210.gif../images/Emo220.gif

- שאלון מק - דאגי או הארי ? הארי דאגי או דני ? דאגי טום או דני ? טוםםםם הארי או דני ? הארי האלבום האהוב עלייך של מק ? R:A הקליפ האהוב עלייך של מק ? IBO הקליפ הפחות אהוב עלייך של מק ? PP [אני לא אוהבת את השיר] השיר הכי מרגש של מקפליי ? DGAO השיר הכי שמח של מקפליי ? FN!!!! חולה על השיר הזה!! השיר הכי מדכא של מקפליי ? BR אולי הוא לא מדכא, אבל אני שונאת אותו.. אז הוא מדכא אותי כמה אלבום יש לך של מקפליי ? 3 כמה זמן את אוהבת אותם ? אממ.. משו בין 4- 3 וחצי שנים מה התקופה האהובה עלייך של דני ? סטארגירל מה התקופה האהובה עלייך של דאגי ? סטארגירל מה התקופה האהובה עלייך של טום ? סטארגירל מה התקופה האהובה עלייך של הארי ? סטארגירל מה את מעדיפה ? - קיץ או חורף ? קיץ אביב או סתיו ? סתיו סקיני או רגיל ? שונאת סקיני! [זה עונה על השאלה? שוקו או וניל ? שוקו אמא או אבא ?
יסודי או תיכון ? נמממ.. חטיבה
יס או הוט ? הוט ניק או ג'ו ? ג'ו
מזרחית או דיכאון ? זה אותו הדבר, לא? פריקים או ערסים ? פריקים גאנק פוד או אוכל ביתי? ג'אנק מושן או וונדרלנד ? מושן כלכך סקסים פההה

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifטוב נו בואי נחפור לך קצת...

מוחעעחעחעחעחעחעחעחע -עשית פעם פן? -אם כן זה יצא חלק חלק? -מה התאריך לידה שלך? -איפה נולדת? -את יודעת לנגן בגיטרה? -על איזה כלים את יודעת לנגן אם בכלל? - את רוקדת? -את אוהבת לשיר? -איזה עונה של אמריקן איידול הכי אהבת? -איפה היית רוצה לגור בעתיד? -לאן היית רוצה לנסוע לחחופשה של שבועיים? -אם היית הופכת למיליונרית בין לילה מה הדבר הראשון שהיית קונה? -השאלה הקלאסית: 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד -האם את אוהבת אותי? -האם את חושבת שבעולם אחר אני ואת היינו יכולים להיות זוג ולמה? -איזה שמפו את משתמשת? -מה הצבע שאת הכי אוהבת? -מפריע לך שאני חופרת לך? -איך הכרת את מקפליי? -איך הכרת את האחים ג'ונאס? -כמה פעמים ראית אני והמזל שלי? -כמה פעמים ראית קאמפ רוק? -איך הגעת לפורום בתפוז? - מה הדבר הכי יקר שקנית מהכסף שלך אי פעם? -יש לך אחים, אם כן בני כמה ואיך קוראים להם? -מה צבע הקירות בחדר שלך? - אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה הן היו ? פויי
אין לי כח לכתוב יותר

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

עשית פעם פן? הכיתה ו' - כל הזמן אם כן זה יצא חלק חלק? כן, בגלל שבאותה תקופה עשיתי פתיחת תלתלים מה התאריך לידה שלך? 30.1.92 איפה נולדת? ישראל, כפר סבא, מאיר את יודעת לנגן בגיטרה? נופ, אבל הייתי רוצה על איזה כלים את יודעת לנגן אם בכלל? אני לא.. את רוקדת? נופ. אני שונאת לרקוד. אבל פעם רקדתי מכיתה ג' עד ח' את אוהבת לשיר? אוהבת, אבל לא יודעת XD איזה עונה של אמריקן איידול הכי אהבת? אממ.. את העונה הזאת, היא היחידה שבאמת ראיתי איפה היית רוצה לגור בעתיד? ארה"ב לאן היית רוצה לנסוע לחופשה של שבועיים? לונדון אם היית הופכת למיליונרית בין לילה מה הדבר הראשון שהיית קונה? דיסקים וספרים, והרבה מהם! השאלה הקלאסית: 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד טום, ג'ו וגיטרה.. אחחח חלום
האם את אוהבת אותי? שאלה רטורית.. ברור! האם את חושבת שבעולם אחר אני ואת היינו יכולים להיות זוג ולמה? למה בעולם אחר? אנחנו כבר יכולות להיות זוג, הרי יש לנו הרבה במשותף איזה שמפו את משתמשת? האד אנד שולדרס מה הצבע שאת הכי אוהבת? תכלת מפריע לך שאני חופרת לך? נו באמת, היו לי חפירות הרבה יותר קשות מאלה.. איי לייק חפירות
איך הכרת את מקפליי? חברה שלי איך הכרת את האחים ג'ונאס? כשמעתי את Kids Of The Future בהיטס כמה פעמים ראית אני והמזל שלי? אמממ הרבה, כבר הספקתי לספור כמה פעמים ראית קאמפ רוק? פעם אחת, זה סרט שנחמד רק פעם אחת איך הגעת לפורום בתפוז? חברה מה הדבר הכי יקר שקנית מהכסף שלך אי פעם? אמממ, כלום ><" תמיד לוקחת מההורים יש לך אחים, אם כן בני כמה ואיך קוראים להם? אח ואחות- אורית ואורן אורית בת 29 ואורן בן 21 מה צבע הקירות בחדר שלך? שמנת אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה הן היו ? LIVE, LOVE & LAUGH

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאיזה נושית../images/Emo23.gifגמאני אוהבת אותך

חח ובכלל שחכתי שאנחנו נשואות XDDDDD

למעלה