הקורבן

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חיחיחיחי שאלוות D:

מ-1 עד 10: דאגי: דני: הארי: טום: האחים ג'ונאס: ריאלטי [ישראל]: צמידים: סושי [DDD:]: מטאל: ערסים: סתם שאלות.. מה התחביבים העיקריים שלך? מה הדבר שבחיים לא היית עושה? בושם אהוב? מה הסטייל שלך? מיהו\מהו מודל לחיקוי בשבילך? האם את משקיעה בלימודים? זה או זה? תיכון או חטיבה? שוקולד או סוכריה? בריכה או ים? אין סייד אאוט או עם האצה בחוץ? להשקיע בבגדים יותר או באקססוריז? מק' או ג'ונאס? דרגי את הבאים מ1 עד 10: ג'יימס מוריסון מקפליי ג'ונאס טומי ג'ו נטשה בדינגפילד סושי ארה"ב בריטניה DGAO תהנייייייי ^.^

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

מ-1 עד 10: דאגי- 7 דני- 6 הארי- 8 טום- 10 האחים ג'ונאס- 10 ריאלטי [ישראל]- 4 צמידים- 7 סושי- 10 מטאל- 1 ערסים- 0 סתם שאלות.. מה התחביבים העיקריים שלך? מוזיקה, מחשב, כתיבה מה הדבר שבחיים לא היית עושה? קפיצה חופשית בושם אהוב? DKNY מה הסטייל שלך? אמממ.. יחודי? מיהו\מהו מודל לחיקוי בשבילך? אין לי ממש.. האם את משקיעה בלימודים? לא ממש ~בוהה.באוויר.ושורקת~ זה או זה? תיכון או חטיבה? חטיבה שוקולד או סוכריה?|שוקולד בריכה או ים? בריכה אין סייד אאוט או עם האצה בחוץ? מאקי [ככה קוראים לזה XD] להשקיע בבגדים יותר או באקססוריז? אקססוריס מק' או ג'ונאס? מק ברור דרגי את הבאים מ1 עד 10: ג'יימס מוריסון- 10 מקפליי- 10 ג'ונאס- 10 טומי- 10 ג'ו- 10 נטשה בדינגפילד- 10 סושי- 10 ארה"ב- 10 בריטניה- 10 DGAO- 10 ואגב... אני צריכה אותך!! כנסי למסן!

שאלות

אממ... האם התנשקת כבר? ועם כן עם מי ואיך זה היה? אז מי הוא הפנטזיה שלך ? כאילו איך את מדמיינת את ה"אביר על הסוס הלבן" שלך או בקיצור, מה הטעם שלך בבנים? XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

האם התנשקת כבר? ועם כן עם מי ואיך זה היה? נופ אז מי הוא הפנטזיה שלך? כאילו איך את מדמיינת את ה"אביר על הסוס הלבן" שלך לא יודעת, מישו חמוד
או בקיצור, מה הטעם שלך בבנים? XD האמת, זה ממש מוזר, אבל.. אי לייק ד'ה גיק סטייל. הם ממש חמודים ^^

../images/Emo109.gifחיחי רייבנית D:

סורי אם יש שאלות שכבר שאלו ^^" כמה זמן את כבר עם השם רייבן? בבצפר יודעים על השם הזה? את מעדיפה רייבן או אלמוג? בכמה מפגשים היית?! את נמצאת בעוד פורומים חוץ מ1238 החמדמד? (וואי כל הזמן בשעה 12:38 אני חושבת על הפורום
) כמה זמן את מכירה את מקפליי? מי היה הפייב שלך בהתחלה? זה השתנה? כמה מאומצים היו לך? איזה הכיהכיהכי אהבת? תחזירי לפופקורן
---- מה התוכנית טלויזיה האהובה עלייך? השנואה? אוהבת ריאליטי? אם כן, איזה? אם לא, למה? מכורה לפייסבוק? לאיזה משחקים (אם בכלל)? נכון שאת מחכה למפגש כדי לראות אותי?
חח סתם D: טוב יאלה אין לי יותר, בהצלחה (?)

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif [באופן חד פעמי, רק בשבילך../images/Emo3.gif]

כמה זמן את כבר עם השם רייבן? כבר שנתיים
בבצפר יודעים על השם הזה? רק החברות את מעדיפה רייבן או אלמוג? רייבן בכמה מפגשים היית?! 9
את נמצאת בעוד פורומים חוץ מ1238 החמדמד? נופ.. 1238 יז ספיישל כמה זמן את מכירה את מקפליי? 4-3 שנים משו כזה, לא זוכרת בדיוק מי היה הפייב שלך בהתחלה? טום
זה השתנה? נופ |גאה| כמה מאומצים היו לך? אמממ... 23-25 משו כזה איזה הכיהכיהכי אהבת?| הכי אהבתי? נמנמ..
<-- שהייתה רק בט'ו בשבט ><" ---- מה התוכנית טלויזיה האהובה עלייך? רק אחת? יש הרבה.. השנואה? אמממ... אפעם לא חשבתי על זה, קולבודרק? רפי גינת ממש מפחיד! אוהבת ריאליטי? לא ממש אם כן, איזה? עדיין לא ממש אם לא, למה? כי זה פשוט לא מעניין אותי, אם אני רוצה ריאליטי אני יכולה להסתכל דרך החלון מכורה לפייסבוק? ברור *___* לאיזה משחקים (אם בכלל)? אמממ.. biotronic pet society bubble town chain rxn נכון שאת מחכה למפגש כדי לראות אותי? לא
חחחח.. יש לי פוני להביא לך!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifשקדיה!!!!

הוווווווווווווווו אהובת ליבי חזרה וזה אפילו לא ט'ו בשבט 8DDDDDDDDD

../images/Emo109.gifאיייי רייבן, זה מה שמשמח אותך../images/Emo6.gif

שובה של השקדיה
|טםטםטם|

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifרייבןןןןן ../images/Emo6.gif

ימור או למור ? חמוס או יחמור ? הומואים או לסביות ? דימדומים או כמעט מלאכים ? הארי ודאגי או דני ודאגי ? דני - טרול או שרק ? יס או הוט ? ג'יימס מוריסון או מקפליי ? כלב או חתול ? לילה או יום ? פיתה או לחמניה ? מפגש פורום או שופינג ?
או
פקינס או פודל ? רוקין רובין או פריידי נייט ?
רייבן או אלמוג ?
הוד השרון או ת"א ? טומי במושן או טומי OFTR ? פייסבוק או מייספייס ? מקושרים או שוקס ? טוויטר או פייסבוק ? מבטא בריטי או הודי ? דלי קרים או הגלידה הזאת שבכביש ממול ?
גיטרה או תופים ? גיטרה בס או גיטרה חשמלית ? הישרדות או המירוץ למיליון ? רייבן ><" נתקעתיי
סלחי לי
אוהבת אותך

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif

ימור או למור ? ימור חמוס או יחמור ? חמוס הומואים או לסביות ? הומואיות-- יותר חמודים
דימדומים או כמעט מלאכים ?
הארי ודאגי או דני ודאגי ? הארי ודאגי דני - טרול או שרק ? טרול שהתחפש לשרק
יס או הוט ? הוט ג'יימס מוריסון או מקפליי ? אל תתני לי לבחור, באמת.. כלב או חתול ? כלב לילה או יום ? יום פיתה או לחמניה ? לחמניה מפגש פורום או שופינג ? מפגשפורום!@#$% ---או--- פקינס או פודל ? אני שונאת פודלים, ואין לי מושג מזה פקינס-- אז פיקנס רוקין רובין או פריידי נייט ? שוב.. אל תתני לי לבחור רייבן או אלמוג ? רייבן הוד השרון או ת"א ? תלאביב טומי במושן או טומי OFTR ? מושןןןןןןןן
פייסבוק או מייספייס ? פייסבוק
מקושרים או שוקס ? שוקס, מקושרים זה לערסים טוויטר או פייסבוק ? פייסבוק מבטא בריטי או הודי ? בריטייי
דלי קרים או הגלידה הזאת שבכביש ממול ? דלי קרים!!! איזה גלידה יש ממול לכביש? גיטרה או תופים ? תופים גיטרה בס או גיטרה חשמלית ? בס הישרדות או המירוץ למיליון ? למרות שאני לא רואה את שניהם.. המירוץ למיליון.. כבר יותר מעניין מחבורת קופים בטבע

למעלה