מירי נגד החרם על אריאל

viko222

New member
יש כתבה על הנושא בעיתון

כל הכבוד שהיא לא שתקה ואמרה את דעתה בפומבי!
אין עלי'ה

את משווה את אריאל ללוס אנג'לס??

אריאל היא חלק בלתי נפרד מארץ ישראל, עיר ישראלית יהודית לכל דבר, אם זה מוצא חן בעינייך או לא!! אין שום הבדל בין להופע בהיכל התרבות באריאל לבין להופיע בצוותא בת"א! ושיתבייש לו כל מי שחושב אחרת!!! כל הכבוד למירי !!!!!!!!!!!!!!!

נעהירחק

New member
../images/Emo61.gifLA יפה יותר ודמוקרטית יותר

אריאל כרגע היא התנחלות כמו כל התנחלות אחרת, אם זה מוצא חן בעינייך או לא!! ושיתבייש לו כל מי שחושב אחרת!!! מירי גם אמרה שבנוסף היא תופיע גם בעזה אם זה יתאפשר לה אז באמת כל הכבוד למירי !!!!!!!!!!!!!!!! וממש לא לך.

אומנים שלא מוכנים להופיע באריאל בפני ישראלים

שגם לא יצפו שישראלים יבואו לראות אותם בצוותא או בזאפה בת"א. וכל הבולשיט השמאלני הזה, תשאירי את זה לשיעורי אזרחות. גועל נפש. במקום להיום עם מאוחד, תמיד השמאלנים מנסים לפלג את העם. התנחלויות הן מבורכות. ברוך ה' גם שבשבקין מתנחל ימני מסורתי זכה בהישרדות.

נעהירחק

New member
קסדה| כן ../images/Emo6.gif../images/Emo254.gif../images/Emo199.gif../images/Emo189.gif../images/Emo7.gif../images/Emo196.gif

sp400

New member
אם אני אגיב זה יהיה חריף אז רק נותר לי

לחזק כל מילה ומילה שלך וכל הכבוד למירי

Music4Life

New member
זה פוליטיקה, עזבו אותכם.

ימין שמאל, חרטה ברטה...פשוט באמת כל הכבוד למירי, אני מעריכה אותה על זה ביותר!!!! כפרעליה
, נשמה יפה היא

viko222

New member
נצל"ש-הסרט זוהי סדום...

-יש קטע בו מראים את איוב ומציינים את היסורים שיש לו ואז אומרים לו שרוצים להשמיע לו תזמרת מירי מסיקה.....הוא קם מהכיסא וברח מהחדר...... ובכללי-סרט משעמם טילים.סתם יחסי ציבור מעולים עשו לו.

למעלה