מעל 200 חורי ארנבים לצאת המטריקס

../images/Emo61.gif מעל 200 חורי ארנבים לצאת המטריקס

מורפיאוס לא בא, מורפיאוס גם לא מטלפן לכן... http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/721/723.html ENJOY

Gilliana

New member
מורפאוס? נשמע יותר כמו מורפיום

איזה סיפור הזוי, תרתי משמע...

זה אמיתי לחלוטין

רק עוד כמה שנים טובות יעריכו את מחקרו החשוב. עד אז, ימשיכו הסוחרים העלובים לדחוף רעל עכברים לצרכן.

MetalSinagouge

New member
מה הזוי בזה?

לעומת eura, ז"א? אלברט הופמן שסינתז את הLSD עדיין חי היום (בן 102), סטניסלב גרוף הפסיכולוג הפסיכודלי, עדיין חי היום, דר. שולגין עדיין חי היום, כולם השתתפו מתישהו בועידה לחקר התודעה.. זה המדע הכי מעניין שיכול להיות בעידן הזה.

Gilliana

New member
אני אמורה בכלל להתייחס לתגובה הזו?

לא אני ולא אף אחד אחר בעמותה עדיין לא לוקח סמים, תודה לאל ומעבר לזה כדאי שאעצור כאן לפני שהמצב יתדרדר לגמרי. אומר רק באופן חד משמעי ובלתי משתמע לשתי פנים שהסובלנות שלי כלפי סמים ולגבי מי שמתעסק בהם, היא אפסית וכל נסיון לעשות איזו שהיא השוואה ביני,ובין העמותה בראשה אני עומדת לבין חבורה של נרקומנים - היא נלוזה ודוחה.

MetalSinagouge

New member
חלילה וחס.

זה קצת מצחיק שמי שמתיימרת להחזיק בגישה מדעית (בחקר עב"מים, כן?) לא מכירה בהישגיו של מישהו שבשורה התחתונה הוא כימאי לא רע בכלל. קראת את הכתבה בכלל או שאת חוזרת על מנטרות האל-סם שלימדו אותך בגן? אני לא תומך בסמים, אבל חייבים לתת לאיש את הקרדיט.

Gilliana

New member
כנראה שלא הבנת אותי

אין לי ויכוח על ההישגים הכימיים של האיש - הבעיה שלי היא עם הגישה שלו לנושא הסמים ובמחקרים שלו, המעודדים את השימוש בסמים. למה אתה חושב שלא קראתי?

MetalSinagouge

New member
למה שלא יעודד?

פשוט הגישה של שחור או לבן הזו לסמים נשמעת לי ילדותית. הוא התנסה בהרבה מאוד סמים (כולל קוקאין והרואין שעליהם הוא לא ממליץ כלל- והם הממכרים) אבל הוא לא נראה כמו נרקומן, לא מדבר כמו נרקומן, והתגית שהדבקת לו היא קצת מוגזמת. גם קארל סייגן צרך סמים. עושה רושם שזה לא הפך אותו לנרקומן חסר תקנה.

Gilliana

New member
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה

נשמעת לך ילדותית? לי הגישה שלך נשמעת לא רק ילדותית, אלא חולנית. מה לעשות? בעיני אנשים שצרכו ו/או צורכים סמים - פסולים לצרכי מחקר ומדע, וממש לא משנה לי מי הם - Take it or leave it. הגישה לסמים בהחלט צריכה להיות שחור או לבן לטעמי (שחור במקרה זה).

MetalSinagouge

New member
נו, זה רק מוכיח:

הגלילואים והקופרניקים של האתמול הם האינקוויזיטורים של המחר. ולא, חקר חיזרים הוא גם לא מדע וגם לא מהפכני.

Gilliana

New member
לא נסחפת בכלל ../images/Emo3.gif

"אינקוויזיטורים" - מצידי, שכל אחד יסניף, יעשן ויזריק מה שבא לו, ולא אמרתי שזה לא מדע - רק אמרתי שזה פסול, בעיני. אני עדיין לא הולכת לתלות אף אחד.

למעלה