נגנב קטנוע! 1000 ש"ח למוצא !

• פותח הנושא aok
  • פורסם בתאריך

aok

New member
../images/Emo61.gif נגנב קטנוע! 1000 ש"ח למוצא !

להלן תיאור הקטנוע: סוג: קימקו דינק 50 סמ"ק שנת 2002 מס´ רישוי: 39-161-10 צבע: כסוף מצב: נראה חדש בזמן הגניבה, אם כי יתכן ונפגע! קילמוטרז´: 1500 ק"מ פחות או יותר נגנב בתאריך: ליל שני האחרון, 27/5/02 משכונת רמת בגין (סורוקה) בחיפה! רביב, [email protected] 04-8260860 054-767643 הראשון שיוביל למציאתו הממשית של הקטנוע, יקבל מיד את הסכום במזומן!!!!

Miss Mor

New member
רביב../images/Emo61.gif

אני מציעה לך לפרסם גם בפורום אופנועים ביום שלישי הקרוב יש לנו מפגש (אתה מוזמן) אפשר להעלות את הסיפור שם, אני בטוחה שיעזרו לך! כולנו ניפתח עיניים.

reneg

New member
חיפשת במקומות המוכרים?

איפה שבדרך כלל זורקים אותם אחרי השימוש?

נדמה לי שראיתי !!!!!!

ראיתי קטנוע שנראה בדיוק כמו בתמונה במרכז הכרמל . לא ראיתי מספר רישויי . כמה הקטנוע שווה? לא נעים - לא נורא !!! מקווה שתמצא איזה סוג הקטנוע? שחר

tygger

New member
מיסי?!? רנג ?!? אתם גם פה?!?

חשבתי שרק אני התמכרתי לפורום בזמן האחרון. ואכן, אם יש איזה מידע שצריך על אופנוע או קטנוע, אז רצוי להגיע למפגש. יש הרבה אופנוענים בחיפה ורובם מאוד רגישים לנושא. ביחוד לגניבות בידי מפגרים אימפוטנטים חסרי כל שמץ של מודעות חברתית
(אני אחסוך את דעתי האישית יותר על גנבים וגנבים אופנועים בפרט היות ויש מספר דברים שהייתי שמח לעשות להם שיכולים לזרוק אותי לכלא עליהם אפילו במדינות העולם השלישי בזמן מהפכה). קיצר, דינק 50 כסוף, אגב, באזור החוף ובשוליי כביש האוניברסיטה בדקת? שם בדרך כלל נמצאים 80% מהרכבים הגנובים.

Miss Mor

New member
ימי המחלה עלו לך לראש, הה?../images/Emo3.gif

תרגיש טוב!!!

tygger

New member
אני מחובר למחשב דרך הווריד כרגע.

מה, לא ברור? בכל מקרה, רואים אותכם יום שלישי? אפי שלי הולך למכירה ואני הולך לעבור אופנוע. אני צריך לערוך לו מסיבת פרידה. הוא לא מוכן לדבר איתי כבר שבוע.

Miss Mor

New member
סיבה למסיבה../images/Emo45.gif

באמת הגיע הזמן...
אתה מביא עוגה

tygger

New member
מוכר בגלל מספר סיבות.

ראשונה, הרגל. ברוב כישרון מוחץ הצלחתי לשבור גם אצבע ברגל השמאלית. הימנית כמעט הבריאה לחלוטין וכעת השמאלית. אמרו לי ללכת על הידיים אבל אני אשבור ציפורן. בכל אופן, הרופאים אומרים לי להרגע, ומהר. לא משנה שכל הסיוט של החודש האחרון בכלל אין לו שום קשר לאופנוע שלי שממתין לי בחוץ בעיניים נוגות. יש לי פה מספר אופציות, אחת, להשאר עם האופנוע וככל הנראה לעבור את המגבלות שלו (לא שלי). זה ככל הנראה ילווה במספר שבועות טובים בבי"ח כרמל (או כמה דקות ברמב"ם בדרך לבית הקברות. קצבים מפגרים.) אופציה שניה, לעלות לאיזה אופנוע בעל זוית הטיה יותר נורמאלית (FZR-600 אולי, CBR600 נבדק ולא הולך היות ואין לי כסף לרגליות חדשות כל חודש). אופציה שלישית (והרבה יותר מעוררת בי פרצי אדרנלין) הינה שאני אחליף לאיזה DR350/650, אלעיט אותו בצמיגי כביש ואחזור שוב לקצה. לאחר שיקולים קשים ומבטים עורגים אל פרויד, החלטתי שאני צריך את הרישיון שלי ובינתיים לאחר מספר נסיעות עם המכונית (פיכס) וצפיה בעבודות החדשות בפרויד החלטתי שאין לי ממש מה לחפש יותר בפרויד. אני צריך זמן להשתקם גם. ולכן עלתה האופציה הרביעית. קטנוע. בורגמן! אני רוצה בורגמן! מנוחה לרגליים, סבבה לרכיבה. שקט נפשי מהמשפחה (עד כמה שניתן) ופחות מישהי בחיים ככל הנראה
בכל מקרה, לכרמליה אני חייב איזה אופנוע שטח לפי דעתי.

tygger

New member
פאק! רק עכשיו אני קולט.

ravivsiv?!? לא עבדת בנטוויז´ן במקרה? פוקח עין בכל מקרה.

למעלה