שינוי רכיבה והשתלה היום בתפוז

../images/Emo61.gifשינוי רכיבה והשתלה היום בתפוז

היום במסגרת הרצועה הפוליטית בשעה 14:00 יתארח חבר הכנסת רצאבי, ממפלגת שינוי, וישוחח עם הגולשים על סוגיות הנוגעות למפלגת שינוי. אתם מוזמנים להעלות כבר עכשיו שאלות בשרשור שנפתח בנושא בפורום שינוי. לפרטים נוספים על האירוח 14:00
השעה 20:00 יתארחו אלעד פלטין, גלעד צחור ואילן אולמן, מאמני רכיבה על אופניים ויענו לשאלות הגולשים בנושא. מוזמנים רוכבים ותיקים ומתחילים כאחד (-: ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בשרשור שנפתח בנושא בפורום אופניים. לפרטים נוספים: http://forums.tapuz.co.il/bike
מצוקה בתחום ההשתלות בישראל גם היום אפשר להצטרף לארגון אדי, להצטרף למאגר, ואולי להציל חיים בעתיד http://www.health.gov.il/transplant/index.htm

darklighter

New member
נצל"ש
חשוב מאוד

הצביעו לCharmed כאן זה סקר איזו מהסדרות צריכה להמשיך לעוד עונה... חבל לי מאוד שdead like me לא משתתף...
אני הצבעתי למכושפות למרות שלדעתי מגיע גם לTru Calling ולPoint Pleasant

kittycatbone

New member
עם כל הכבוד..../images/Emo4.gif

הרבה יותר מגיע להצביע לטרו קולינג. מכושפות כבר בעונה השביעית והמכובדת שלה, ואפשר כבר לומר שהיא פשוט מיצתה את הרעיון שלה. לעומת טרו קולינג שרק התחילה את הסדרה, ועם רעיון מעולה ומותח->וכבר רוצים לבטל אותה!!! ככה שממש אבל ממש צריך להצביע לסדרה הזאת כדי שתמשיך ותמצה את הפוטנציאל הגדול שיש בה!! (במיוחד כי אני ממש במתח של מה שקרה בסוף העונה הראשונה ואם לא יגידו לי מה קורה בהמשך אני ארצח מישהו..<<) אהה, ועדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IllyriaB

New member
אמממ יש עונה 2 לטרו

אני רוצה שיצביעו רק למתים במשרה חלקית זו סדרה כל כך שווה! גאד אני נשמעת כלכך פאקצית בראשי. XD

IllyriaB

New member
אמממ יש עונה 2 לטרו

אני רוצה שיצביעו רק למתים במשרה חלקית זו סדרה כל כך שווה! גאד אני נשמעת כלכך פאקצית בראשי. XD

darklighter

New member
יסמיןןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

האמת שהצבעתי גם לטרו קולינג אבל פחות מאשר למכושפות... וחבל ש"מתים במשרה חלקית" לא מועמד...

HuGo Hell

New member
ואוו. ../images/Emo1.gif

בעיקרון הצבעתי לורוניקה מארס. לא שמתי לב למכושפות בכלל. אבל אכן, עם כל הכבוד לאהבתי למכושפות. היא בעונה השביעית שלה, והWB גם ככה רוצים לעשות לסדרה בת למכושפות. ואפילו אם מיליון אנשים יצביעו למכושפות, זה הWB, הם עושים מה שהם רוצים ואף אחד לא יכול לשנות את דעתם.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifסדרת בת MY ASS

אני לא מוכנה לקרוא לדבר הזה סדרת בת. אבל זה לא קשור לפה... חיחי ^^" אני גם הצבעתי לורוניקה מארס עד שפתאום שמתי לב שיש מכושפות אז הצבעתי הרבה למכושפות כי אפילו אם יש כבר 7 עונות אני לא רוצה שזה יגמר :<

למעלה