שאלון הכרות

../images/Emo61.gif../images/Emo180.gifשאלון הכרות../images/Emo131.gif../images/Emo203.gif

3 צבעים שמגדירים אותכם---> האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם )---> זמר/ת עם הקול הכי מרגש---> הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...---> הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה---> אני רוצה להיות בעתיד...---> כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10 ? Q--:] P: זהו זרמו עם זה בכיף..

../images/Emo60.gif

3 צבעים שמגדירים אותכם--->שחור,לבן וכחול האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם )---> אישה יש כמה
... גבר-רן דנקר
זמר/ת עם הקול הכי מרגש--->כריסטינה אגילרה הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...--->נלי
הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה--->קשה לי לבחור O: אני רוצה להיות בעתיד...---> צלמת/גראפיקאית כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10 ? Q--:] P: 7

ירדן88

New member
<><><><><><><><><><><><><><><>

3 צבעים שמגדירים אותכם--->שחור,לבן ותכלת האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם )--->יש הרבה!
זמר/ת עם הקול הכי מרגש--->שאקירה,ריאנה וכריסטינה. הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...--->שאקירה אני חושבת.. הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה--->הדיסש של mika כי הוא כיפי והאחרון של שאקירה. אני רוצה להיות בעתיד...--->זמרת כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10 ? Q--:] P:10

עונה ==> P:

3 צבעים שמגדירים אותכם--->אדום לבן וירוק האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם )---> ג'ניפר לופז
בלי ספק בכלל זמר/ת עם הקול הכי מרגש---> מאיה בוסקילה. קול ברמה בינלאומית. אותי היא הכי מרגשת מכל קול אחר ששמעתי הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...--->מארק אנטוני (בעלה המכוער של ג'ניפר לופז).. מכוער מכוער חח אבל עדיין בעלה.. הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה---> J.Lo וגם ברור שאת LOOSE ! אני רוצה להיות בעתיד...--->אםםם לא סגור על זה אבל אולי מפורסם חח כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10 ? Q--:] P: 10!!! מדהימה

עוננה ../images/Emo192.gif

3 צבעים שמגדירים אותכם---> ירוק, צהוב, אדום
[עירבובציה כזו של ססגוניות]
האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם )---> אז ככה
גברים:
אדגר
דוגמן של רנואר משנים קודמות שעד היום אני מפנטזת עליו. הוא מ ד ה י ם נשים:
גניפר לופז ובר רפאלי...גררר...
זמר/ת עם הקול הכי מרגש---> ללא ספק כריסטינה אגילרה
הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...---> אמא שלי. היתי מתה לדעת כמה עבודה
יש לה במשרד ובגללו יום יום במשך 20 שנה
היא חוזרת בשעה 11 בלילה.[!!!] כאילו WTF כבר יש לעשות בעבודה
הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה---> חחח היתי מפלחת מתחת לחולצה כמה דיסקים
וזה יהיה בטח אלבום מיקסים שצרבתי לעצמי של כל השירים שיש לי במחשב
אני רוצה להיות בעתיד...---> זקנה ומאושרת והכי חשוב- מסופקת. כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10 ? 7. לא הפוזה הכי יפה שלה. זה עושה לה תחת ע נ ק י וציצים קטנים

West Doll

New member
זאת אחותי../images/Emo3.gif רואים שהשפעתי עליה../images/Emo6.gif

עונה../images/Emo26.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

3 צבעים שמגדירים אותכם
שחור, לבן וכחול
האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם )
חואן אלפונסו (בתמונה
)
זמר/ת עם הקול הכי מרגש
כריס מרטין מקולדפליי
הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...
אממ לא עולה לי מישהו ראש
הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה
אחד הדיסקים של קולדפליי
אני רוצה להיות בעתיד...
אשת עסקים או מפיקה
כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10
6 יש לה תמונות יותר יפות.

***../images/Emo26.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

איזה הורס הוא, גם קולין פארל שני הגברים הכי הוריסים שיש

../images/Emo207.gif יש היום בניצנים הופעה של ...

מוש בן ארי... אפעם לא אהבתי אותו אבל השירים האחרונים שלו פשוט מדהימים (אנצל מסא ומתן ממריאים...)... זה ב13:30 ואני הולך :))

0rin

New member
../images/Emo210.gif ע ו נ ה ../images/Emo13.gif

שלושה צבעים שמגדירים אותכם---> תכלת, ורוד, ירוק בהיר האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם )---> אנג'לינה ג'ולי
האחת והיחידה..אין עליה וגם לא יהיה.. גברים: פיט וונץ' מ-Fall Out Boy והחבר החדש הזה של פאריס הילטון..הוא כזה יפה
וכמובן האחד והיחיד בראד פיט
אממ.. גם רן דנקר - הוא חמוד.. זמר/ת עם הקול הכי מרגש---> יש כמה..כריסטינה אגילרה, בריטני ספירס, אשלי סימפסון [כן יש לה שירים שהיא מרגשת], עברי לידר ונינט טייב.. הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...---> התקופה שבה בריטני ספירס הייתה בשיא.. [ והיא בדרך לשם שוב! ] הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה---> In The Zone של בריטני ספירס.. אני רוצה להיות בעתיד...---> משהו מוצלח בטירוף
כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10 ? Q--:] P: אמ.. 8

מיכאלה20

New member
עונה!!!!!!

3 צבעים שמגדירים אותכם---> כחול. האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם )---> אין לי כ"כ. זמר/ת עם הקול הכי מרגש---> כריסטינה אגילרה. הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...---> לא יודעת. הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה---> לא יודעת. אני רוצה להיות בעתיד...---> כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10 ? Q--:] P: 10!

../images/Emo192.gif יאללה אני עונה

3 צבעים שמגדירים אותכם
ורוד , כחול ולבן האישה הכי יפה בעולם (לבנות -יכולות גם הגבר הכי יפה אם בא לכם)
אבי קורניק [השמיניה] , ניק קרטר. זמר/ת עם הקול הכי מרגש
כריסטינה אגילרה הייתי מתחלפ/ת ליום אחד עם...
כל אחד הדיסק שאני יקח איתי לאי בודד זה
דיסק שבו יש את כל הדיסקים שיש לי על המחשב וגם בחדר. אני רוצה להיות בעתיד...
וובמאסטרית , כי זה מה שאני לומדת כרגע. כמה נלי יפה בתמונה הזאת מ-1 עד 10 ? לא כ"כ אוהבת את התמונה ...

למעלה