תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

pringles1

New member
וואלה...!

שחכנו לדבר על הדבר הכי חשוב היום (כמעט הכי חשוב)... סיימנו ת'לימודים!!! אבל נשאר לי עוד 2 בגרויות... חח לא נורא גם זה יעבור בקרוב...

perrinat

New member
בהחלט מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

כל מי שסיים ללמוד- תהנו בחופשה

brunu

New member
../images/Emo45.gif

תהנו,תעשו חיים ובעיקר תבלו הרבה בפורום שאקירה מס'1 בארץ

danushakira

New member
../images/Emo32.gifהי לכולם...

אני עכשיו בחופשה מהצבא לאחר שהיה לי מסע כומתה למי שלא יודע זה מסע בן 90 ק"מ ובסופו מקבלים את הכומתה הנכספת... בשבילכם תמונה... אני מוקף בעיגול בצד ימין

perrinat

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo103.gif

רק מלשמוע את המילה מסע אני מתחילה להזיע...
תתחדש על הכומתה

brunu

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

תהנה בחופשה ותבלה איתנו חח

danushakira

New member
תשובה לפרינגלס

חופשה עד יום ראשון הבא וכן, כולם מקבלים את הכומתה...

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo24.gif

מערכת הקהילות בתפוז כוללת מגוון עצום של נושאים ואנשים, החוברים ביחד בהתבסס על עקרונות של ידע, שיתוף, תמיכה, הצעת עזרה, וקבלתה. ניתן לראות את הצד היפה של החברה הישראלית החל משלב הלידה, גידול הילדים, גיל ההתבגרות, ועד לחיי משפחה, הכוללים גם סיוע הדדי בתחומים אחרים. אנו שמחים לקדם אירועים למען הקהילה הבאים ביוזמת הפורום, ונשמח לסייע כמיטב יכולתנו בכל יוזמה קהילתית. פורום למען הקהילה הוקדם במטרה אחת: לעשות שינוי- להפוך את המשפט "אתה ואני נשנה את העולם" לאמיתי. אתם מוזמנים לפורום למען הקהילה להיות חלק מהשינוי לנסות להפוך את העולם שבו אנו חיים למעט יותר טוב למעט יותר נעים ולגדל דור אחר דור שאיכפת לו. מצורפת כתבה שמספרת על תחילת דרכו של הפורום ומבהירה את המשמעות : תפוז - קהילות. אתם מוזמנים לתת כתף, להציע, לסייע, להשתתף איתנו בפרוייקט הקהילתי המופלא הזה.

לוח השידורים היומי של תפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לפגוש את הבמאי תומר היימן, שעשה את "תומר והשרוטים", את הסרט "אביב" (על אביב גפן) ואת "בובות של נייר" שהוקרן בערוץ YES+. תומר יתארח ב-blogtv, וניתן להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום ערוץ YES+
ב-20:00 נארח את מר יוסי ביילין, העומד בראש תנועת "יחד". הוא מגיע לענות לשאלות בפורום התנועה וגם אותו תוכלו לראות live ב- blogtv. רצוי להכין שאלות מראש!
ב-21:00 תחתום את שידורינו לוסי דובנצ'יק, הכוכבת המקסימה מתוך הסדרה "מיכאלה" שתענה לשאלותיכם ב-blogtv ובפורום הסדרה. היו עימנו
צפייה נעימה!

למעלה