WELL...

Motherlode1

New member
../images/Emo61.gif WELL...

מאיפה אני אתחיל? לי אישית זה מרגיש מוזר לכתוב כאן, אולי בשל גילי הצעיר חחח,אבל עדיין אני בת 18 וחצי, עוד מעט בצבא ואני גרה עם 2 אחים, 27 ו-29 בבית. הבעיה העיקרית שלי היא עם האח בן ה-27, שיש לו חברה. אם חשבתם שאני פשוט מתנהגת כמו האחות הקטנה הטיפוסית- צדקתם, אבל זה לא היה ככה תמיד, אלא רק כלפי הבחורה הספציפית הזו, שאני שונאת אותה בטירוף. אני יכולה לתת 100 טיעונים למה אני לא אוהבת אותה, אבל זה לא הקטע. יש לי הרגשה שאחי מרגיש בזה שאני לא אוהבת אותה ופעם הוא אמר לי שהיא ממש מפחדת ממני כי אני רעה, אין מה לעשות- אי אפשר לאלץ אותי להיות חברה של מישהי שאני לא אוהבת, אפילו לא נחמדה עליה. אני מרגישה שהיא הורסת את הקשר בינינו בזה שהוא 24 שעות ביממה איתה ומתייחס אליי רק כשהוא צריך שאני אדפיס לו עבודה לאוניברסיטה או סתם כי משעמם לו ואין לו עם מי לראות סרט. היחסים בינינו לפני זה היו טובים יותר, אולי לפי פער הגילאים זה נשמע מופרך ממש, אבל היינו מבלים ביחד הרבה יותר מפעם בשבוע, שגם בפעם היחידה הזו הוא חייב לדבר איתה בטלפון או לעצור כי היא מצלצלת אליו ולא מניחה לו, לפעמים הוא אפילו מכניס אותה לבילויים שלנו, מה שממש לא מוצא חן בעיניי. דוגמא ממש לאחרונה הייתה הטי-מרקט, שוק המעצבים שיש פעמיים בשנה, ותכננו ללכת אליו יחדיו, כמו תמיד מאז שהוא נוסד. פתאום אני מקבלת טלפון ממנו, "תתארגני, אני אוסף את עדי [החברה שלו] והולכים לטי-מרקט". כמובן שישר נפגעתי, לא מתאים לי שהיא תידחף לזמן איכות שלנו, לא סתם קוראים לזה זמן איכות שלנו. זה נשמע ממש סנובי וחוצפה מצידי לומר, אבל הבחורה הזו פשוט לא לרמה שלו. היא ילדותית, בהתחשב בעובדה שהיא בת 23, טורדנית, מעצבנת ומציקה, חושבת שהיא חכמה גדולה והיא בעצם טיפשה לא קטנה, היא חושבת שהיא מהממת ואני מצטערת לומר, היא פשוט לא [בלשון המעטה], כמעט כל מי שראה אותה אמר ש"הוא יכול לעשות יותר טוב", ולא רק עם איך שהוא נראה אלא עם איך שהוא הכל, היא פשוט ילדה קטנה ולא מתאימה לו גם מבחינת בגרות. זו לא רק אני שלא סובלת אותה בבית, זה גם אבי שנמאס לו מכל הקטע הזה שלהם ביחד והוא לא אוהב אותה בכלל. היחסים ביני ובינו הדרדרו בשנה האחרונה ואני לא יודעת מה לעשות כדי לשפר אותם או להחזיר אותם למוטב, כמו שהיה לפני. אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות עם זה... be my guest... טנקס על ההקשבה [=

ברוכה הבאה אלינו לפורום ../images/Emo24.gif

שואלת מסקרנות קודם כל, האם זה היה ככה עם כל החברות שלו, שהרגשת שאת לא סובלת או לא אוהבת אותן
לדעתי, את פשוט זקוקה לתשומת לב ולזמן איכות עם אחיך ואת מרגישה שהיא נדחפת לכל מקום, ושכבר אין לך רק את אח שלך, אלא זה תמיד איתה. אז אולי שווה במקום להתעצבן, פשוט לבקש שלא להיפגש איתה רק, אלא גם איתו, שאת רוצה לבלות איתו זמן איכות ולא תמיד שזה יהיה איתה. תנסי לבוא אליו בגישה חיובית ולא להתקיף אותו.

Motherlode1

New member
../images/Emo61.gif

אממ, את החברות הקודמות של אחי מאוד אהבתי האמת, שזה תמיד היה הפוך את החברות של אחי הגדול יותר שנאתי ואת החברות של השני אהבתי עכשיו זה התהפך, את זו אני שונאת ואת השנייה של אחי הגדול אני אוהבת. אני אפילו עדיין בקשר עם האקסית שלו. כאילו עוד דוגמא להידחפות- היום, ערב חג, ארוחות משפחתיות והיא באה! היא לא נראת לי כמו משפחה, לא שלי לפחות. לא רוצה אותה מסביב לשולחן. שיהיה ערב אחד מנוחה ממנה, אני מרגישה שאין לי פרטיות כבר מרוב שהיא מסתובבת לי בין הרגליים 5 ימים בשבוע...

מושית פ

New member
יוו כול כך מכירה תמצב הזה!!!

גם לאחותי יש חבר אוווח כמה שאני שונאת תבנאדם הזהההההה הצבועה השקרן הזהההה שונאת אותו ניסית לדבר עם אח שלך להסביר לו תמצב?? מנסיון אין ממש לעזור..סורי ששלא יכול לתת לך רעיונות פשוט כול דבר שניסיתי לא עזר...אז יותר מדי לעודד אותך אני לא יכולה אבל תנסי לדבאר איתו אולי אצלכם זה יעבוד

למעלה