אז מה אתם שומעים חוץ מאינקובוס ?

itzikch

New member
../images/Emo62.gifאז מה אתם שומעים חוץ מאינקובוס ?

אז איזה עוד להקות אתם שומעים חוץ מאינקובוס ?

ברררר

New member
אמממ

R.E.M coldplay maroon 5 אביתר בנאי עברי לידר ירמי קפלן אסף אמדורסקי ועוד...

AeroFan

New member
/tapuzforum/images/emo13.gif

Aerosmith, Smashing Pumpkins, U2, Travis, Coldplay, The Corrs, Robbie Williams. אני יכול לאהוב כמעט כל סגנון, חוץ ממוזיקה ישראלית.

noynav

New member
כל מיני בתכלס:)

אוונסנס, מגהדת', ארקטיק מאנקיז:) ,ניטוויש, אפיקה [נכנסתי אליהן ממש בחודשיים האחרונים.], ופשוט עוד כל מיני שירים בודדים של להקות וכאלה, מה שבא לי:)

Musedol

New member
לא יותר מדי.

Porcupine Tree, Muse, Alanis Morissette, Regina Spektor וזהו לזמן האחרון :)

Incubus Creep

New member
אז ככה..

Muse, Jeff Buckley הם האהובים עלי חוץ מאינקיובס. וחוץ מהם יש עוד הרבה שאני שומעת אבל קצת פחות אוהבת. Sick puppies, 30Seconds To Mars, Biffy Clyro, RHCP, Nirvana, Foo Fighters, Radiohead והרשימה עוד ארוכה.. הנה הlast fm שלי בכל אופן אבל פתחתי אותו לא מזמן וגם אני בחו"ל אז אין שם את כל מה שאני שומעת.. http://www.last.fm/user/Scream4Fun/

patito ƒeo

New member
אממ P: ../images/Emo107.gif

Kelly Clarkson, Evanescence, Lifehouse, Within Temptation, The Veronicas, Yellowcard, Tool, A Perfect Circle, Placebo, Snow Patrol, Jimmy Eat World, Smile Empty Soul, Marion Raven, Switchfoot, Secondhand Serenade, Nine Inch Nails, Garbage, Lostprophets, 30 Seconds to Mars, The Fray וטוב נסחפתי>: אה ואני גם אוהבת את אבריל לאבין וMCR אבל את המוזיקה הישנה שלהם.. לא סובלת ת'אלבומים החדשים שלהם

למעלה