איך הכרתי את נו דאוט

dilan angel

New member
../images/Emo62.gifאיך הכרתי את נו דאוט../images/Emo62.gif

כל אחד יספר איך הוא הכיר את נו דאוט?
מה השיר הראשון ששמעתם של הלהקה?
מתי התחלתם להעריץ באמת?

../images/Emo141.gifנו דאוט - ההיכרות שלי../images/Emo141.gif

רק בשנת 2002 שמעתי לראשונה את "don't speak"! זיפזפתי לי לערוץ אמטיוי (שאז, באותה תקופה, הייתי פשוט- מכורה!), וראיתי את הקליפ. התאהבתי. אך זה לא היה להרבה זמן. אחרי כמה חודשים שכחתי מהלהקה (שאפילו לא ידעתי את שמה. בכלל בהתחלה חשבתי שהשיר של מדונה). התחלתי לאהוב אותם באמת כשהורדתי קליפים של הלהקה (הרבה מאוד קליפים). כמו ex-girlfriend, spiderwebs, just a girl ועוד. וכן, התאהבתי - להרבה זמןן.. אוהבת -

daisy girl

New member
האמת..

אני באמת באמת לא זוכרת... אבל זה היה לפני המון זמן. אני חושבת שפשוט התאהבתי בג'אסט א גירל שיצא באותה תקופה וקניתי את הדיסק. מאז פשוט הערצתי אותם... ידיד שלי אפילו קנה לי חולצה שלהם (של טרג'יק קינגדום) מלונדון! היום, אני לא מעריצה אותם בקטע מטורף אבל הם עדיין בין הלהקות האהובות עלי והחשובות לי.

hadasrulez

New member
וווווווואייייי ממזמן...

אחותי אהבה לשמוע אותם... אני הייתי בערך בת 5 או 6 ששמעתי את דונט ספיק ומאז אני אוהבת אותם

°AmandA°

New member
השיר הראשון ששמעתי היה...

don't speak וזה היה נראה לי ב99 או 98...
ונורא אהבתי אבל אז הייתי יותר בקטע של פופ קליל סטייל בריטני ספירס, פייב וכו'... אז לא כל כך הערצתי אותם אבל עדיין אהבתי את דונט ספיק... ולפני שנה שמעתי עוד שירים שלהם וגם אני התאהבתי
חח...

backstreet girl

New member
אני התחלתי לחבב אותם בשיר......

ex-girlfriend הייתי דבוקה אליו רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי מחכה כל הזמן שישודר ב-mtv...... אחר כך שמעתי את: simple kind of life ומאוד חייבתי אותו....... בשנת-2001 הכרתי את כל שאר השירים: don't speak ואת-jast a girl ואז שמעתי את hey baby שגם הוא מאוד חמוד....

benjamin angel

New member
אמממממ

רק לפני חודש בלי כוונה ראיתי תקליפ dont speak וממש אהבתי אז הורדתי עוד שירים ואהבתי אותם שיריפ פצצתיים ועכשיו אני אוהבת תלהקה למרות שאני יודעת רק תשם של גוון וזהו

roimc

New member
וואוו חלק פה ממש חדשים בעניין מוזיק

מוזיקה, רק בשנים האחרונות שמעו את דונט ספיק?
אני בשוק! טוב, אני... אחותי קנתה את טרג'יק קינגדום בתקופת ג'סט א גירל ואני התייחסתי לזה רק שדונט ספיק נהיה כל כך ענק. לא הפסיקו לחרוש עליו ב-MTV וברדיו. הייתי שם אותו בכונן דיסקים במחשב ושומע, בעיקר את דונט ספיק. עד היום בן דוד שלי אומר איך משחק מכוניות מסויים יזכיר לו לעד את נו דאווט בגלל שהיינו משחקים בזה ושומעים ת'דיסק. אני לא ממש מעריץ אבל אני מת על השירים שלהם ועל גוון סטאפני! היא מדהימה לדעתי, ובמיוחד בקליפ של IT'S MY LIFE. כוסית לא נורמלית כשהיא הולכת עם החלוק משי הזה והרגליים שלה פצצות ממש

למעלה