בחירת העורך-הצעת יעול

../images/Emo62.gifבחירת העורך-הצעת יעול

יש אפשרות לעדכן כאן בפורום את בחירת העורך של אותו יום? זה יועיל גם למי שלא נמצא תמיד מול מחשב, להכנס לכאן ולהתעדכן (למשל בלילה כשמשתנה עמוד הבית של הבלוגים ושל הראשי בכלל)... או למי שיוצא לחופשה וירצה לחזור ולקרוא רשומות שנבחרו בעבר... מה דעתכם?

פנומן 72

New member
אני חושב שהמשקל שאנשים נותנים לבחירת העורך

הוא מוגזם על גבול ההיסטריה. מדובר על אדם אחד, אולי שניים, שבוחר מאמר על פי טעמו. לא תמיד טעמו האישי קולע, לעתים הוא אפילו נגוע בשיקולים זרים כמו למשל קידום מאמרים של מנהלי הבלוגיה עצמם, מר ריינג'ר ומר בצלאל. אני משוכנע שיש לו גם רשימה שחורה ולבנה ואנשים שנמצאים ברשימה הלבנה יקבלו עדיפות על פני בלוגרים אחרים ואלה שנמצאים ברשימה השחורה לא יזכו לקידום. כך שאין להתייחס לאותו בול נכסף כאל דברי אלוקים חיים. מי שכל כך נסער מעצם קבלת אותו בול שייכנס לבלוגיה ויכתוב "יש
קיבלתי בול
אני נוסע לחגוג עם שתי רקדניות לפדנס והרבה וודקה עם רדבול". לא צריך לעשות רעש כל כך גדול מבול העורך הראשי כאילו זה עתה זכה בפרס אומ"ץ או תעודת יושר מהנשיא פרס. פרופורציות, חבר'ה, פרופורציות...

אוי נו באמת

כולה הצעה לקדם את הרשומות הללו כאן...בפורום לא צריך לעשות מזה סימפוזיון שלם זה לא אמור לפגוע באף אחד ואין זה אומר שמי שמקבל בול רץ לספר לחבר'ה. תתפלא, יש אנשים שזה עושה להם טוב...שהרשומה שלהם מקודמת ומקבלת את בחירת העורך..לא ראיתי שיש כאלה שמתלוננים על זה שהם רוצים לא להיות מקודמים.. לא פרסים ולא נעליים. זה פורום של בלוגים ובלוגרים, מעלים שאלות, רעיונות, בקשות...אל תהפוך את זה למה שזה לא. פרופורציות חבר, פרופורציות

Bezalel P

New member
פרופורציות

אתחיל מהסוף - אני מסכים שיש אותות כבוד נחשבים יותר מבחירת העורך התפוזית, ויש צרות הרבה יותר גדולות מאשר אי קבלת האות הזה. אבל בהחלט מדובר בסוג של פרגון, ומותר לאנשים להתלהב וליהנות מהעובדה שעורכי התוכן של תפוז בחרו ברשומה שלהם. הרשומות מבלוג הבית מקודמות באופן טבעי מכיוון שמדובר בפרסומים רשמיים של תפוז ולפעמים אנחנו מעוניינים לחשוף אותם ליותר גולשים מהקוראים הקבועים של בלוג הבית. בלוגרים אחרים, כולל טל, שותפי לניהול הפורום (שכזכור מנהל את הפורום בהתנדבות ואינו עובד בתפוז), מקודמים על בסיס בחינה פרטנית ונקודתית של הרשומות שלהם. אף אחד לא מקודם באופן אוטומטי, וזאת הבטחה.

wranger

New member
שני דברים, אפרופו מר ריינג'ר

1. התייחסת אלי ואל בצלאל כמנהלי הבלוגיה, אבל אני לא מנהל את הבלוגיה, אלא את הפורום. טעות נפוצה, קורה. הנה תיקנתי. 2. לא ידוע לי שבעקבות תפקידי כמנהל פורום אני נמצא ברשימה לבנה כלשהי של עורכי התוכן, ואני רוצה לחשוב שבפעמים בהן רשומה שלי מקודמת אז זה בגלל הכתיבה.

התושב

New member
../images/Emo18.gif לפי המחיקות והאזהרות שלך

חושבים שאתה מינימום מנהל הבלוגיה. אני בטוח שלא מעט אנשים פה חושבים שאתה מנהל הבלוגיה.

פנומן 72

New member
יכול להיות. אי אפשר לדעת.

תסכים איתי שביום אחד שבו גם אתה וגם בצלאל מקודמים זה לא נראה טוב. מילא אני, אבל יש עוד בלוגרים תמימים שעשויים להרים גבה אחת או שתיים ...

wranger

New member
אולי. אבל למיטב זכרוני זה טרם קרה.

ועם התדירות הנמוכה בה אני כותב תחת הכינוי הזה, יחד עם העובדה האמפירית שלא כל רשומה שאני מפרסם מקודמת, והאחוז הקטן שבו רשומות מבלוג הבית תופסות משבצת של קידום בעמוד הבלוגיה או בשער תפוז - אני חושב שהסיכוי שגם רשומה מההגיגית וגם רשומה מבלוג הבית תתנוססנה זו לצד זו הוא קטן מאוד.

Ronit FL

New member
אני נחשבת בלוגרית תמימה

אם הגבות לא זזות לי (ימבה בוטוקס, נגיד)?

Bezalel P

New member
הצעה מעניינת

אני מוכן לנסות. לא מבטיח שאצליח לעדכן באופן שוטף כל הזמן, אבל נתחיל ונראה איך זה הולך.

למעלה