דעות על התכנית

גריז הפקה גרועה- וניר גרינברג היה גרוע

לגבי היום והאודישנים אף אחד מהמועמדים למרות שצמד מספר 1 הבטיח גדולות ונצורות מה קורא שם לרגשנות ולגברת הבכיינית תירגעי תהיי יותר מקצועית הבחורה של ניר גרינברג כאילו היא כזאת מתולתלת ובלונדה ובאמת חביבה ויודעת לרקוד אבל לשיר ריבון העולמים כואב לי האוזניים וניר גרינברג קצת שמנמן כדי להיות מלך הגריזים כל החברה שלמדו בבתי ספר למשחק היו צריכים להרואת קצת יותר מקצועיות מה קורא פה דווקא הבחורה שלומדת וטרינריה בלי שום נסיון חבל על הזמן הילדה הקטנה צריכה הכן ללכת הבייתה אבל למה בן הזוג שלה צריך לסבול הוא ממש מוכשר למה זוגות צריכים ללכת ביחד גועל נפש של הפקה תעשו שינוי בזוגות הבת הזאת טובה נשארת הבן הזה יעוף יש שם בחור אני לא זוכרת את שמו שכבר הופיע המון על הבמה נדמה לי ביוסף וכתונת הפסים בחור שלמד בבית צבי שר כמו זמיר אבל מפחד לנגוע בבחורה הוא לא מצליח ליצור קשר כבן זוג על הבמה והיה כל כך גרוע היום למרות שראיתי אותו בהפקה בבית צבי והוא היה גדול בשבוע שעבר ראיתי את השחקן מהקמרי חבל על הזמן הבחור הזה לפי דעתי הוא הוא יהיה ולא אחר למרות שהיום הוא לא יופיע הוא שחקן אמיתי עם כישרון אתם תראו שהכל משחק מכור לא יתכן שהפקה כל כך יקרה תיקח שחקן בלי נסיון ותסכן כל כך הרבה כסף הכל בגלל הרייטינג והמסחור גועל נפש מנהל התיאטרון כל כך מקצועית חבל שהיא לא מממשת את המקצועיות שלה ונהיתה רכיכה פתאום ומוותרת להם על הבמה שבת שלום

shlomigalit

New member
ההצבעה היתה תיקו

השופטות חני וציפי בחרו זוג אחד ואלדד ואסף בחרו זוג שני לכן היה תיקו למה החליט אבי קושניר שההצבעה היתה שונה ???

לא היה על הטמטום של התוכנית הזאת

ראיתי אותה ביום שישי והזדעזעתי הם לא יודעים לשיר ובטח שלא לרקוד זה היה סוג של מופע איימים מה הקטע????? לא חבל על הכסף שמוציאים על התוכנית הזאת? יכלו כבר להביא לנו יום שישי בערב משהו איכותי ולא חבורת עקומים כזאתי ......... פשוט זוועעעעעעהההההההה.......................

למעלה