טוב, אז אמנם לא קיבלנו עדיין הסברים, אבל אם האינסטינקטים שלי לא טועים, והם כמעט אף פעם לא טועים, אני חושב שאפשר, רצוי ועדיף להכתיר אותך, גיא היקר, בתור גבר השבוע... יש לי הרגשה שהסיפורים שיבואו מאילת יצדיקו את הבחירה הזאת....
כן כן.. ה DJ. למה? קודם כל כי אני אוהב דיג´יים דבר שני כי הוא ה DJ הראשון בישראל, עד כמה שידוע לי, שמככב בקמפיין אפנה כדוגמן... כן, כן, תבדקו בקטלוג החדש של TNT חוץ מזה שהוא מנגן נפלא האם אלה לא מספיק סיבות? חברים... להעלות עוד הצבעות ההחלטה נופלת מחר אחה"צ...!
שוב, קצת בלי טקט - לדעתי, סוף זאבי. מנימוקי השופטים: 1) השם הכי מוזר בארץ (ויש שיאמרו מיוחד) 2) הנכד של. (זה לכשעצמו מספיק, לא?) 3) כי הוא סג"ם חתיך ומדריך קצינים בבהד 1. (ואם זה לא מספיק אז מה?) 4) ההצדעה הכי מדהימה שראיתי (שבאה אחרי נאום ההספד הכי ראוי שיש). 5) כי אולי הוא יהיה ההמשך למופת של גנדי. (חכו עוד 15 שנה) 6) כי מהנאום שלו ברור שגם הוא ימני. 7) כי הוא קרא לעצמו בנאום "קצין בחיתוליו". וביננו, מי לא רוצה לראות קצין בחיתוליו? (אגב מענין אם לקצינים נותנים פמפרס או האגיס) 8) כי אם כנרת זאבי (הנכדה) היתה תואמת פחות טובה של נועה בן ארצי אז הוא תואם פי 10 יותר מוצלח של יונתן בן ארצי (שנאם בהלווית רבין בעודו בצנחנים.. שימו לב להקבלות). 9) נו באמת, אני צריך להמשיך? כל נימוק פה - סלע קיומנו.
היום אחה"צ נסגרת ההצבעה לגבר השבוע... אז בינתיים יש לנו את עומרי שרון הנכד של גנדי DJ סהר זנגלביץ´ בין לאדן ובוא לא נשכח את מייקל ג´קסון עם הקליפ החדש אלטון ג´ון עם הדיסק החדש איתי שגב על תפקידו ב"שחר" המזעזעת הממממ.... המועמדים רבים והנבחר יהיה רק אחד...! יאללה לבחור.... בשעה 19:00 הקלפיות נסגרות........
אבל עראפאת הוא האיש שלי. הנימוק לבחירה : הוא זה שפעם אחר פעם מוכיח שמראה לא הגורם החשוב ביותר לבחירת פרטנר. גברים מסוקסים ואמיצים כביבי , ברק , ועכשיו שרון בחרו בו מכווווולם .