דרך אגב

MARMELAD

New member
../images/Emo62.gif דרך אגב

עוד מעט סוף השבוע.. ואיתו הגוטן שעבאס המסורתי... יש המלצות לגבר השבוע?

se7en

New member
גבר השבוע שלי...

טוב, אז אמנם לא קיבלנו עדיין הסברים, אבל אם האינסטינקטים שלי לא טועים, והם כמעט אף פעם לא טועים, אני חושב שאפשר, רצוי ועדיף להכתיר אותך, גיא היקר, בתור גבר השבוע... יש לי הרגשה שהסיפורים שיבואו מאילת יצדיקו את הבחירה הזאת....

MARMELAD

New member
האינסטינקטים שלך טועים

מסיבה פשוטה אחת... אמנם שבוע שעבר יניבי קלח את תואר גבר השבוע בגדול... אבל באופן עקרוני הכוונה היא לגברים מחוץ לפורום..!

i love u

New member
אני מסכימה עם SE7EN אתה אכן...

הגברבר השבועי (שלי בכל אופן) ואם היה באפשרותי הייתי מכתירה אותך ל... "גבר השנה"

i love u

New member
דניאלי אתה הבא התור ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

מה אני, חומוס?

השכחתם את ההעפות האלגנטיות שאני מקיים בצ´אט? השכחתם את הכבשים, הראש והכחילות המבחילה? ממכם ציפיתי ליותר. א-כ-ז-ב-ה! מר מומין שצוחק כמובן

בין לאדן ../images/Emo8.gif

צוחק צוחק כמובן... המממ... שאלה קשה... אולי ניתן לבריאן על זה שסוף סוף שיחרר את מיקל מכבליו?

אופק L

New member
גבר השבוע שלי - עמרי שרון

האדם שבאמת מנהל את המדינה הזו, וכמובן אחד האנשים הסקסיים ביותר עלי אדמות
והנה שתי תמונות של הדוגמן אחת שתיים ושכחתי לציין שיש לו המון כסף, ובית גדול במושב עם כבשים

MARMELAD

New member
טוב... ההמלצה שלי היא סהר זנגילביץ´

כן כן.. ה DJ. למה? קודם כל כי אני אוהב דיג´יים דבר שני כי הוא ה DJ הראשון בישראל, עד כמה שידוע לי, שמככב בקמפיין אפנה כדוגמן... כן, כן, תבדקו בקטלוג החדש של TNT חוץ מזה שהוא מנגן נפלא האם אלה לא מספיק סיבות? חברים... להעלות עוד הצבעות ההחלטה נופלת מחר אחה"צ...!

e_male

New member
גבר השבוע שלי ../images/Emo8.gif

שוב, קצת בלי טקט - לדעתי, סוף זאבי. מנימוקי השופטים: 1) השם הכי מוזר בארץ (ויש שיאמרו מיוחד) 2) הנכד של. (זה לכשעצמו מספיק, לא?) 3) כי הוא סג"ם חתיך ומדריך קצינים בבהד 1. (ואם זה לא מספיק אז מה?) 4) ההצדעה הכי מדהימה שראיתי (שבאה אחרי נאום ההספד הכי ראוי שיש). 5) כי אולי הוא יהיה ההמשך למופת של גנדי. (חכו עוד 15 שנה) 6) כי מהנאום שלו ברור שגם הוא ימני. 7) כי הוא קרא לעצמו בנאום "קצין בחיתוליו". וביננו, מי לא רוצה לראות קצין בחיתוליו? (אגב מענין אם לקצינים נותנים פמפרס או האגיס) 8) כי אם כנרת זאבי (הנכדה) היתה תואמת פחות טובה של נועה בן ארצי אז הוא תואם פי 10 יותר מוצלח של יונתן בן ארצי (שנאם בהלווית רבין בעודו בצנחנים.. שימו לב להקבלות). 9) נו באמת, אני צריך להמשיך? כל נימוק פה - סלע קיומנו.

amir100

New member
אני מקווה שהמשפחה של גנדי

לא קוראת את השרשרת הזאת...טוב , בעצם אין הרבה סיכוי..

MARMELAD

New member
שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif ......

היום אחה"צ נסגרת ההצבעה לגבר השבוע... אז בינתיים יש לנו את עומרי שרון הנכד של גנדי DJ סהר זנגלביץ´ בין לאדן ובוא לא נשכח את מייקל ג´קסון עם הקליפ החדש אלטון ג´ון עם הדיסק החדש איתי שגב על תפקידו ב"שחר" המזעזעת הממממ.... המועמדים רבים והנבחר יהיה רק אחד...! יאללה לבחור.... בשעה 19:00 הקלפיות נסגרות........

amir100

New member
טוב , אולי לא מקורי במיוחד

אבל עראפאת הוא האיש שלי. הנימוק לבחירה : הוא זה שפעם אחר פעם מוכיח שמראה לא הגורם החשוב ביותר לבחירת פרטנר. גברים מסוקסים ואמיצים כביבי , ברק , ועכשיו שרון בחרו בו מכווווולם .
מתוך הגלריה : החיוך השובב , הנחישות , כשהוא עצבן . סופ"ש טוב לכולם !

amir100

New member
הוא דרך אגב כפי שנהוג לומר

אצלנו , "לא הטעם שלי" , שעיר קצת...

MARMELAD

New member
אולי שמישהו יציע גבר נורמלי.????

וחתיך?! אני לא רוצה תמונה של עראפת המאמרי הפורום!

למעלה