הגיע הזמן לעשות את זה.

../images/Emo62.gifהגיע הזמן לעשות את זה.

היי אהוביי. אני די ביום חופש מהבית ספר, אז עד שאני אתחיל את כל המשימות-אחר-הצהריים-המייגעות-אעש שלי, יש לי קצת זמן לזיין בשכל. רציתי לדבר אתכם על דבר שדי מציק לי בזמן האחרון בפורום, ואני חושבת שהרבה יכולים להרגיש את האווירה פה. ולא, אני לא מדברת על האווירה החברתית שמדיי פעם ירודה פה בגלל שחדשים מצטרפים או ותיקים עוזבים (לא שאתם הגורם, כן? פשוט השתלבויות ועזיבות זה לא עניין קל, כולנו חווינו את זה כבר). אני מדברת על העובדה הכי בסיסית וטהורה שכולנו נכנסו והגענו לפה בשבילה, שהיא בעצם 30Secons to mars. אני מקווה שהרגשתם, אבל הדיונים והחומר על 30 עצמם (חוץ מהשרשורי תמונות המצויינים שעולים מדיי פעם) די התדלדלו. הפורום נהיה הרבה יותר חברתי. ואני לא אומרת שזה דבר רע, להפך, זה חלק בלתי נפרד ובהחלט מה שעושה את כל הכיף להכנס לפה ולהעביר כל כך הרבה זמן אתכם. אבל זה לא דבר שצריך לבוא בחשבון על דיונים, שיתוף מידע ועדכון מצב. ואם כבר עדכון מצב. אני לא יודעת כמה מכם יודעים, אבל לאחרונה אנני מהרשמי הייתה במגעים עם שתי חברות תקליטים שלפי מה שהן אמרו, היו מעוניינות לעזור לנו להביא את 30. לא סתם היינו כ"כ בלחץ עם הדפים של העצומות והחתימות לאחרונה, הם די הציבו לנו דד ליין. הם רצו שנשלח מספר מסויים של חתימות עד לזמן מסויים על מנת שהם ינסו להתחיל להזיז עניינים. לצערי, לא עמדנו בזה והחברה הודיעה השבוע שהם מוותרים עלינו בטענה שאנחנו "לא רציניים מדיי". מצד אחד לא נקח את זה ברצינות, כי בסופו של דבר כולנו עברנו תקופה מאוד קשה ותובענית עכשיו עם הבית ספר בעיקר, אבל גם אלה שצבא, באוניברסיטה ובעבודה. אף אחד לא באמת היה מוותר על כזאת תקופה קריטית בשביל לאסוף עוד כמה חתימות בודדות. אבל מה שכן, עכשיו, כשזה מתחיל להרגע ולהיות קצת מאחורינו, אני חושבת שהגיע הזמן לקחת את עצמנו בידיים. היה לנו מומנטום מעולה לפני כמה חודשים, אספנו מאות חתימות בזמן נורא נורא קצר. הכל עניין של כוח רצון, אני חושבת שאנחנו יכולים לשחזר את זה בלי שום בעייה. ב8 או ב9 יהיה מפגש שבועות שהמטרה שלו היא להתפצל לכמה שיותר קבוצות ברחבי ת"א ולאסוף כמה שיותר חתימות. אנחנו באמת מבקשים מכמה שיותר להגיע ולעזור, כי המפגש הזה יתקיים גם אם נהיה 2 אנשים. אנחנו פשוט חייבים להזיז עניינים. כל אדם נוסף שיגיע באמת יכול לעזור ולהביא את הלהקה. בסופו של דבר, אין לנו הרבה זמן. הלהקה אמנם מתעכבת, אבל בקרוב הם יחזרו לאמריקה וכולכם יודעים שברגע שזה קורה, אנחנו צריכים לחכות שנתיים עד שרק יהיה אפשר להתחיל שוב לנסות להביא אותם לארץ. זה לא יהיה קל, אבל אנחנו חייבים לנסות. לא להתייאש. "THROUGH GREAT STRUGGLE COMES GREAT REWARD" דנה.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif I love you !!! :)

גם אני שמתי לב לזה ובגלל זה ניסיתי לפתוח כמה שרשורי משחק , אני חושבת ש"הקורבן" לא ממש עובד, אז יש לי משחק אחר שהוא בקשר ללהקה .. נראה אולי אני יפתח אותו היום בערב או מחר .. בכלל אופן ,, לא משנה מה ,, רק אל תעשו את המפגש הזה יום שני!! ואני כבר החתמתי כמה ילדים אבל אני רוצה ויותר נכון חייבת להחתים יותר , אז ככה ש... יש לי עוד הרבה עבודה שיהיה לכולם אחלה יום

הקורבן עוד נהדר.

אל תפסיקי. ודנה- אין לי מה להגיב מאחר ו..דיברנו עלזה

DarkSecretLove

New member
אני עושה כמה שביכולתי לעשות..

4 דפים כבר החתמתי,אני לא נושמת ואני מנסה לעשות הכל.. אני יודעת שלפחות אני עושה מה שאני יכולה לעשות ואפילו יותר,צריך להמשיך לעבוד ולהשקיע כי באמת חבל שנפסיד את ההזדמנות הזו ושהם יחזרו לאמריקה,כי זו באמת סוג של הזדמנות פז מצידנו.. בהצלחה לכולנו

yaaruka

New member
פעם שלחו לי את העצומה..

כדי שאני אדפיס ואחתים אנשים [למרות שלא נראה לי שישי פה הרבה אנשים שאוהבים אותם... אבל אני בטוחה שיש לפחות מספיק כדי להחתים דף שלם..] אז אם מישהו מוכן לשלוח לי את העצומה שוב [כי בפעם הקודמת הייתה בעיה במדפסת><] זה יהיה נחמד.. רק שאחרי זה אני לא בטוחה [אני לא יודעת יותר נכון] למי להביא את העצומה.. נגיד.. אחרי שאני אחתים אנשים לשלושה דפים לפחות.. ואם נגיע ליותר המצב טוב. אז למי אני מביאה את הדפים? ועוד דבר.. אם יש פה מישהו ממודיעין או בסביבה שבאלו לנסוע איתי למפגש.. זה יהיה מאוד נחמד!!! ועוד דבר נוסף חחח המפגש הוא בדיזינגוף? ועוד משהו [כן אני יודעת שחפרתי!] עדיף שתעשו את המפגש יום ראשון כי יש תחבורה ציבורית. ביום שני זה חג ורוב הסיכויים שאין. אז אין לי דרך להגיע. ואני בטוחה שעוד הרבה צריכים אוטובוס בשביל זה וגם אלמוג בקשה ואמרה שעדיף יום ראשון D=

אוקיי אז ככה

את הקובץ של העצומה צירפתי לך לפה. אם תצליחי להחתים לפני המפגש אז תביאי את הדפים, אם לא תשלחי בדואר לי או לשני, את יכולה לבקש ממי שתחליטי את הכתובת במסרים. אני לא במודיעין, אבל מאיפה את? המפגש לא ממש בדיזינגוף. טכנית נפגשים שם, ומשם נתפצל לקבוצות שיחתימו בסנטר וברחובות באיזור. המפגש ככל הנראה יהיה ביום ראשון, אלא אם כן נראה שיש רוב מוחץ של אנשים שלא לומדים/פנויים ביום שלישי. נפתח שרשור עוד היום ונבדוק את זה. <:

yaaruka

New member
אני באה למפגש!

מה שנתיים!? למה שנתים!?!?!!? מי יודע אם אני בכלל ארצה לבוא להופעה שלהם אז!??!? אנשים מפסיקים לאהוב להקות מתישהו... חחח אבל לא נראה לי שזה יקרה מהר כלכך!!! ואני בטוחה שלא אתייש מהר כלכך! [אני מקווה לפחות..] לא ידעתי שזה מה שעושים במפגש.. אבל בכל מקרהה... אני באה חח ובקשר לכל מה שכתבת את ממש ממש צודקתת!!!! אני מקווה שכמה שיותר אנשים יתגייסו לבוא. אני באה ואני מביאה איתי עכוד חברה אבל זה לא בטוח שהיא באה.. DON'T WORRY הם יבואו! חחח D= בסוף.. \=

חח אם את ממש אוהבת אותם אז אני לא חושבת

שימאס לך....ואסור בכלל לוותר\: אבל אם את מדברת ככה..............

tair XD

New member
אני הולכת לעשות עצומה בבית הספר../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

כדי להגיב להודעה מסויימת..

את לוחצת על אותה הודעה שאליה את רוצה להגיב, בתחתית יש לך "הוספת תגובה" או "הוסף תגובה מהירה" זה במקום ללחוץ על "הוספת הודעה" שיש לך בראש העמוד מצד ימין כי אז זה אומר שאת פותחת הודעה חדשה לגמרי. אוקיי?
ולעשות עצומה בית ספר זה נהדר. יש הרבה שיכולים לחתום בדר"כ

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחח שני? אני אוהבת אותך ! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחחחחחחחח יש לך כזאת סבלנות..

בגלל זה אני כבר לא מגיבה להודעות !

למעלה