הודעה על השבתת האתר

../images/Emo62.gifהודעה על השבתת האתר

שימו לב: בעקבות שדרוג שרת הנתונים של תפוז, בלילה שבין שישי לשבת הקרוב (27-28/10) האתר יושבת למס' שעות: בין השעות 01:00 בלילה ועד ל-07:00 בבוקר. אנו מתנצלים מראש על אי הנוחות הזמנית שתיגרם.

limors2

Active member
אני רוצה לראות../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

העונה הזאת ככ מעולה
למה אין לי אנטנה

Gali4697

New member
וואו איזה פרק מדהים../images/Emo99.gif

אני כולי בשוק ההתחלה..גאד.. ני מנסה לשכנע את עצמי שהוא לא באמת מת ומה שקראתי היה נכון.. זה היה מפתיעXD אחר כך, כשהוא אמר שהוא אנס אותו, הייתי בהלם לכמה שניותO: היה דיי מוזר מה שהחוקרת הזאת עשתה, אני כזה "WTF
" הממ כ"כ חיכיתי שזה יחזור

Rachel47

New member
זהו..שהוא לא אמר../images/Emo15.gif

(הכרחתי את עצמי לראות את הפרק כי לא רציתי בהתחלה..יש לי חוסרים עמוקים מהעונה השנייה) רק ראו שהוא אנס אותו ואז ראו אותו באמבטיה מסכן שלי
נורא נגעלתי אגב שהראו שהוא אנס אותו אוי מסכן שלי
אבל האמת שמהקטע של ההתחלה כזה שהראו שהוא כאילו מת וצרחתי "לאאאאאא" עד הקטע שהחוקרת נכנסה ותחקרה אותו לא ממש ראיתי את הפרק
אני יודעת אני צריכה לשבת להשלים הכללללללל ונראה שזו עומדת להיות עונה מעולה התגעגעתי אליהם

Gali4697

New member
הוא אמר בהתחלה

כשהוא דיבר עם שון כששון אמר לו לספר לו הכל וזה הוא אמר לו "הוא אנס אותי" והלך..

Rachel47

New member
כי לשון הוא סיפר..ברור../images/Emo15.gif

הוא הרי מאשים את שון בזה (בצדק) אבל לחוקרת הוא לא רצה להגיד את זה נו רא לא רציתי שהוא ישכיב אותה אבל אם אני מכירה את כריסטיאן זה יקרה בפרקים הקרובים

Rachel47

New member
אהה זה קרה בפרק הזה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

אמרתי לכם שלא ראיתי את כולו
אוי

limors2

Active member
אפילו לא להשלים, רק לקרוא תקצירים

כדי שתביני מה קורה. אין ככ הרבה שחשוב להבין- רק תקטעים עם המבתר העונה הזאת שווה את זה. כלכך

Rachel47

New member
איפה יש תקצירים טובים../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

וואיי המבתר הזה קריפס דה הל אאוט אוף מי

liora699

New member
היה פרק מהמממממם

אני בהתחלה חשבתי ש-שון הוא החולם.... אבל איך נרגעתי שזה היה רק חלום, לא העלתי בדעתי שכריסטיאן ימות, הסידרה לא יכולה להתקיים בלעדיו... פרק ענק!! מישהו יכול לענות לי בבקשה-יכול להיות ופיספסתי, האם קוונטין הוזכר בפרקים קודמים??

למעלה