הודעה על השבתת האתר

../images/Emo62.gifהודעה על השבתת האתר

שימו לב: בעקבות שדרוג שרת הנתונים של תפוז, בלילה שבין שישי לשבת הקרוב (27-28/10) האתר יושבת למס' שעות: בין השעות 01:00 בלילה ועד ל-07:00 בבוקר. אנו מתנצלים מראש על אי הנוחות הזמנית שתיגרם.

Shykedmi

New member
נצל"ש - אני חייב לברר משהו -

יש הופעה של מתי גם ב01.11, יום ד', בזאפה עם טוקאן וגם ב03.11, יום שישי, בפסטיבל הפסנתר בסוזן דלל?

Shykedmi

New member
אני פשוט לא זכרתי מתי פעם אחרונה

היו למתי שתי הופעות בטווח זמן של שלושה ימים. זה אומר שאני הולך לראות את מתי פעמיים בשלושה ימים. מה יכול להיות יותר טוב מזה?
שי

HaraRa

New member
טוב אם כבר מדסקסים את הנושא הזה

בפסטיבל הפסנתר יש בשלישי לנובמבר ב21:30 הופעה של יוני רכטר, ובאותו יום ב23:00 יש הופעה של מתי כספי של צד א צד ב' צד ג' צד ד'. לאן בדיוק ללכת? האמת שאף פעם לא הייתי בהופעה של יוני רכטר, ואת מתי כספי ראיתי כבר אבל מצד שני את מתי אני מעדיף. אשמח לשמוע המלצות

liavt

New member
תשובה

ההופעה של מתי מתחילה רק ב23:30, וזה אומר שיש מספיק זמן בין ההופעות בשביל להגיע לשתיהן. אם יש לך את הכסף כמובן.

HaraRa

New member
אבל לא בא לי לשלם מחיר מלא על חצי

הופעה של יוני רכטר.... בטוח שיש מרווח זמן?

Shykedmi

New member
לא מאמין שהם עשו את זה בלי לחשוב

אני לא בטוח בזה, אני גם אברר - אבל קשה לי להאמין שיעשו את זה בלי אפשרות לעבור בין מופעים. שי

liavt

New member
הפושעים! ../images/Emo184.gif

המופע שאחרי יוני רכטר באותו אולם מתחיל לפני ההופעה של כספי. זה נראה לי מכסה את האפשרות של חפיפה.

סלויון

New member
תהיה גם כנראה הופעה נוספת של יוני

ביום שישי אחה"צ, אבל זה עוד לא סגור סופית. בכל מקרה, יוני מעלה מופע חדש לקראת האלבום החדש, מומלץ מאוד, לפחות כמו מתי.

liavt

New member
לא!

אני לא רוצה לראות הופעה שנייה של אמן מאותו יום!

למעלה