היום ב-
אנשים

../images/Emo62.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo103.gif

הבלאגן חוגג, הארונות מבולגנים, אתם כבר באוברדראפט.... איך מסדרים את הכל? רונית גור, הלא היא דוקטור סדר, נרתמת לעזרה בפורום תרומה והתנדבות! היא תתארח הערב ב-20:00 ותענה על כל שאלותיכם בנוגע לסדר וניהול הבית. שרשרו כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=89668829
רוצים לקבל חולצה וסינגל של איה כורם? וגם לראות אותה בהופעה ולשאול אותה שאלות? לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1530&msgid=89740070
רוצים שיגלו לכם את העתיד? אנו שמחים ונרגשים לספר לכם שבשבועות הקרובים אנחנו נעלה עם תוכנית נומרולוגיה חדשה ב-Flix בכיכובו של הנומרולוג מס' 1 בארץ. רוצים לעלות לשידור כדי שגם לכם יעשו מפה נומרולוגית על פי המספרים שלכם ויגלו לכם את העתיד? שלחו מסר לניק צוות הפקה FLIX דרך כאן: http://www.tapuz.co.il/pcards/myCard/?UserId=2214882 עם הפרטים הבאים : שם מלא שם משפחה שם של אבא ואמא ותאריך לידה והכי חשוב: מספר טלפון בו אפשר להשיג אתכם. צוות FLIX מחכה לשמוע מכם!

Lee Roni

New member
../images/Emo207.gif

חבר'ה יקרים, עוד כשעתיים, אצא לי לדרכי לטיול השנתי השכבתי שלי. הולך להיות כ"כ טוב...:)) אתגעגע לכולם.. המון!!! להתראות, אוהבת מאוד, לירון

eladi88

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

האתר חזר לפעולה....

eladi88

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

המשטרה
מבקשת את עזרת הציבור [גולשי הפורום] בחיפושיה אחר לירון הידועה גם בכינויה pishkashit. כל אדם היודע דבר וחצי דבר על מקום המצאה מתבקש לפרסם תגובה בנושא זה. [תשכחו מפרס כספי או תגמול אחר...פרסי או לא פרסי?
]

albeldas

New member
חחחח מצטרף לנצל"ש! אז מה אלעד?

אני רואה פה רק תגובות שלךך איפה כל הח'ברה הוותיקים ואיפהה הגרר כפרע עלייה?

albeldas

New member
אהה כן ועוד משו'! עברתי תאורייה!!=)

כן כן הרישיון מתקרבב , בעזרת ה' עוד 3 שבועות מתחיל ללמוד נהיגה. ובקשר לתאורייה היה ממש קל לא יודע למה עושים מזה סיפור גדול מי שעדיין לא ניגש שימהר כי חודש הבא נכנסים חוקים חדשים שקשורים לתאוריה.. ועצה טובה שלי תעשו הרבה מבחנים באתר www.lamed.co.il (חח ואלעד בלי קישורים מיותרים ;) למדתי כמעט ורק מהאתר הזה.. והצלחתי תאוריה ראשונה ממליץ לכם לעשות כמה שיותר , שיהיה בהצלחה לכל אלה שניגשים חודש הבא.

eladi88

New member
יאללה יאללה לא צריך../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

כפרעליך

../images/Emo207.gifל../images/Emo207.gifל../images/Emo207.gif..../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

חחח היום שלחו לי תמונה מהביצפר שלנו..זה היה כבר ממזמן רציתי לספר לכם מה היה.. כל שנה יש מלחמה בין י"א לי"ב אצלנו על ה"שליטה" בוא נגיד... השנה זה התחיל מוקדם, כל בית הספר היה מלא בגרפיטי [כרגע הוא מלא בצבע
], היה איזה שבוע שכמעט כל הפסקה זרקו בלוני מים וביצים על כל העולם
וכל השולחנות והכיסאות והקירות מלאים ב-"ה'" "ו'" [מחזור ה' זה הי"בניקים, ומחזור ו' זה אנחנו..:]] קיצר, התמונה הזאת מגניבה ואני נורא אוהבת אותה, היא נכתבה בגרפיטי על הקיר ליד הכניסה למבואת י"ב..הבנים שלנו אחראים לכך..חח ((אהה ו..לא שאני מצדיקה את המעשים, זה פשוט נורא מצחיק לראות את זה..
)) זאת כנראה הולכת להיות הסיסמא שלנו (מחזור א' היה הראשונים או משהו כזה, ב' היה משהו כמו- ב'ן זונה.., מחזור ג' היה ברוכים הבאים לג'הינום, ד' עשו בכל מקוםםם ד' ד' ד' 4 ד' 4...בכל מקוםם!!, ה' משתמשים באות בפסוקים מהתנ"ך- לא יהיו אלוהים אחרים, ה' והכל זה..) זאת סיסמא גאונית שכל כך משקפת את השכבה שלנו (עצוב כל כך ;[), למרות שהיו עוד כמה רעיונות-מחזור ו' הוא הכוכב, גם לנו יש מחזור ועוד... ואחד שהכי הצחיק אותי- מחזור ו'- כי ורוד ותכלת מתחיל בו' וזה כל כך מצחיק, כי יש לי גם המון פקאצות בשכבה..
אם למישהו היה כוח לקרוא את זה כל הכבוד, למרות שזה נורא נחמד :]] טיפה חופר..לונורא... סתם רציתי לשתף, 'צטערת...
תהנו

Japoneza

New member
../images/Emo207.gifל../images/Emo207.gifל../images/Emo207.gifל../images/Emo207.gif../images/Emo110.gif

אז אתם בטח חושבים לעצמכם... א."מי זאת?" ב."מה היא מנצלש"ת בפורום שלנו ברב חוצפתה?" ג."מישו מכיר אותה?!" אז חברים...התשובות הן.. א. עומר, ג'פונזה או..הכי טוב: זאת עם התמנון!! ב. אני מנצלש"ת, כי בא לי
ג. וכן!..אמורים להכיר...השאלה אם זוכרים.. בכל אופן..קצת נטשתי, עזבתי, הפקרתי, לא הגבתי, לא כתבתי... אבל להכל יש סיבה, תאמינו לי
החלטתי, בעקבות המצב [איזה מצב?! מה מצב?! עזבו, שבו בשקט] לכתוב איזו הודעת "אני בחיים" ולעוף.. אז רק שתדעו שהתגעגעתי לכולכם טיליםםם!!!!1111111
ולכל אחד ואחת מכם מגיע מזה
ענקי
זהו, שיהיו לכולכם חיים נפלאים ומאושרים

למעלה