היום ב-
אנשים

../images/Emo62.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo205.gif

תחרות צילום החתולים הגדולה של פורום חתולים נכנסת לשבוע הרביעי שלה! צילמתם את החתול שלכם בפוזה מגניבה או אומנותית במיוחד? השתתפו בתחרות של פורום חתולים בחסות פורינה פרו פלאן וחברת פייזלי (יבואנית צעצועי petstages) ותוכלו לזכות בפרסים שיעשו לחתול שלכם את השנה. לפרטים נוספים, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=45737
תחרות סלינו על כתפינו צילמתם את טקס הבאת הביכורים, ערימות החציר, שבעת המינים, ארוחת החג החלבית או את הילד עם טנא ובגדים לבנים? שלחו את התמונות לתחרות בתפוז
אלבומים
ותוכלו לזכות בפרסים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=58
ת.ל.מ. אורנים מזמינים את גולשי תפוז להרצאה נוספת. ההרצאות לגולשי תפוז בחינם עם הצגת קופון (בקישור המצורף) . הפרעות קשב וריכוז בקרב מבוגרים - האם אותה גברת בשינוי אדרת? מרצה: ד"ר ג'ים פריש- פלאס, פסיכולוגודאי שמעתם על ילדים שקשה להם להתרכז בכיתה, להתארגן למטלות פשוטות ומורכבות בבית ובחברה ולא מעט פעמים גם בעלי אנרגיה יתרה או" מפוצצת" שמצד אחד עלולה להרגיז ילדים ומורים ומצד שני מאפשרת עשייה רבה ומגוונת. פעם חשבו שהתסמונת של היפראקטיביות וקשיי ריכוז נעלמת בגיל הנעורים. היום ידוע לנו , אנשי המקצוע, שהתסמונת ממשיכה אצל מבוגרים רבים , אם כי בהסוואה . האם אתם או מישהו קרוב אליכם מתחיל משימות בהתלהבות אבל משאיר אותן לא גמורות בדרך? האם לא ידוע לכם מדוע אנשים מסביב כועסים עליכם בגלל כמות הדיבור, האימפולסיביות, לא נותנים לבן אדם השני לסיים משפט כי נכנסים בהתלהבות? האם בן/ בת הזוג מתלונן שמדברים אליך והמבט שלך מסתובב במקומות אחרים? לADHD סימפטומים רבים אשר יכולים להשפיע על תפקודנו ויחסינו בעבודה, בחברה, בזוגיות ובהורות. אם האמור מוכר לך, ייתכן שיש לך סימפטומים של ADHD לא מאובחן. ההרצאה תציג את מאפייני התסמונת בקרב מבוגרים. ההרצאה תתקיים בת.ל.מ. אורנים - המרכז לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון ביום ב' 12/6/06 בשעה 20:30. להרשמה מוקדמת ופרטים נוספים 04-9831135 להורדת קופון: http://www.telem.org.il/tapuz_bonus.html

mmmbam

New member
../images/Emo32.gifמנהלות, או מישהו אחר שמעוניין-

לארגן: מתישהו בסביבות פסח היה משחק מאוד נחמד, ההוא עם הרמזים והתמונות בכל מיני פורומים... מישהו מעוניין לארגן אותו שוב? *מתפללת
*

randu

New member
אם אתם כ"כ מתעקשים,אז..../images/Emo199.gif

בצחוק כפרעלייכם
, אםם אתם רוצים,אני מוכן להכיין את זה שוב עם דר, אבל למישהו יש התנגדות,אז..

randu

New member
*אהמ* תחברי מהר!! *אהמ*../images/Emo199.gif../images/Emo9.gif

randu

New member
שאלון!../images/Emo199.gif

הממ..לא שרשרתי לשאלונים כי אפ'חד לא יראה, אז אחרי שיגיבו,תשרשרו אותי! אני עשיתי ת'שאלון,אז לא לזלזל,ואם אתם חושבים שהוא דפוק-שמרו את זה לעצמכם!
מספיק עם החפירות,קדימה,לענות!! 1.לשם פתיחה
:האם אתה מגדיר את עצמך בנאדם טוב? 2.איזה סוג אנשים אתה הכי אוהב? 3.איזה סוג אנשים אתה הכי פחות אוהב? 4.מה התכונה הכי שנואה עלייך בבנאדם? 5.מה התכונה הכי אהובה עלייך בבנאדם? 6.עם איזה סלב היית רוצה לצאת לארוחת ערב? 7.פעם אמרת לבנאדם כל מה שעל הלב שלך? 8.פעם בכית הרבה זמן,ובאמת הרגשת שזה משחרר? 9.פעם אמרת לעצמך "די,נמאס לי,בא לי למות!" ? **גאד,הדיכאון עולה לי לראש,ומזרים יותר מדי ממנו למוח..** 10.ולמה זה קרה? 11.כמה חברים יש לך? 12.וכמה מהם אמיתיים? 13.אתה אחד מהמתלהבים שטוענים: "לכל אדם יש אינטרס,ובגלל זה אין חברים אמיתיים!".. 14. מה המצב החברתי שלך? 15.מה המצב הלימודי שלך? 16.מתקרבים לסוף,מתרגש? 17.את מי אתה מעריץ,בן ובת מחו"ל,ומהארץ. 18.מה היית רוצה שייכתבו על מצבתך? (יאיר גנב ממני,לא אני ממנו!
)

randu

New member
אהמ-אהמ.../images/Emo199.gif

1.לשם פתיחה:האם אתה מגדיר את עצמך בנאדם טוב?
,אני אחושרמוטה מניאק,כשפוגעים בי! "פוגעים" עאלק,אומרים משהו רע-הבנאדם נרמס,אני סוגשל בנזונה,נראה לי!
2.איזה סוג אנשים אתה הכי אוהב? שאוהבים,ויודעים להקשיב,מתחשבים,נאמנים. 3.איזה סוג אנשים אתה הכי פחות אוהב? בדיוק ההפף ממה שרשמתי,ושחצנים
וצבועים.|דבע| 4.מה התכונה הכי שנואה עלייך בבנאדם? מה שרמשתי למעלה!! **יצאתי דפוק** 5.מה התכונה הכי אהובה עלייך בבנאדם? מה שרשמתי למעלה!! **יצאתי דפוק** 6.עם איזה סלב היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עפר שכטררר!! כ"כ כ"כ כ"כ!! בחיים,בחיים לא הערצתי בנאדם כמו שהערצתי,ואני מעריץ אותו!
|לחיצת יד גברית שאני לא אראה הומו עם הנשיקות| 7.פעם אמרת לבנאדם כל מה שעל הלב שלך?
. 8.פעם בכית הרבה זמן,ובאמת הרגשת שזה משחרר?
9.פעם אמרת לעצמך "די,נמאס לי,בא לי למות!" ? **גאד,הדיכאון עולה לי לראש,ומזרים יותר מדי ממנו למוח..**
,זה היה ברגעי משבר כ"כ קשים!
10.ולמה זה קרה? עזוב אותי,באמא ש'ך!! 11.כמה חברים יש לך? הרבה.
12.וכמה מהם אמיתיים? רק אחד,או שניים,ידידות,זה שלוש אמיתיות. 13.אתה אחד מהמתלהבים שטוענים: "לכל אדם יש אינטרס,ובגלל זה אין חברים אמיתיים!"..? דוגרי,כןן! 14. מה המצב החברתי שלך?
ברוך השם,תודה שהתעניינתם.
15.מה המצב הלימודי שלך? התנהגות-
,ציונים-ממוצע 85 אני משער. 16.מתקרבים לסוף,מתרגש?
17.את מי אתה מעריץ,בן ובת מחו"ל,ומהארץ? נחשו?! עפר שכטר וטלי שרון
,וג'ניפר אניסטון,וזהו. 18.מה היית רוצה שייכתבו על מצבתך? (יאיר גנב ממני,לא אני ממנו!) "ברוכים הבאים! תביאו קפה
,ותצטרפו לחאפלה!"

נקודונת

New member
לענות או לא לענות? זאת השאלה!../images/Emo152.gif

האם אתה מגדיר את עצמך בנאדם טוב? כן, למה לא?
2.איזה סוג אנשים אתה הכי אוהב? לא ידעתי שלאנשים יש סוגים. 3.איזה סוג אנשים אתה הכי פחות אוהב? כנ"ל. 4.מה התכונה הכי שנואה עלייך בבנאדם? שחצנות 5.מה התכונה הכי אהובה עלייך בבנאדם? דאגה לזולת 6.עם איזה סלב היית רוצה לצאת לארוחת ערב? ג'וני דפ, כמובן. 7.פעם אמרת לבנאדם כל מה שעל הלב שלך? כן. 8.פעם בכית הרבה זמן,ובאמת הרגשת שזה משחרר? כן. 9.פעם אמרת לעצמך "די,נמאס לי,בא לי למות!" ? **גאד,הדיכאון עולה לי לראש,ומזרים יותר מדי ממנו למוח..** בא לי למות כן, השני לא. 10.ולמה זה קרה? בגלל שנאכלתי ע"י עגבניה. נו, באמת
11.כמה חברים יש לך? הרבה. ספרתי 25 ולא היה לי כח יותר. אבל יש יותר. 12.וכמה מהם אמיתיים? רובם. 13.אתה אחד מהמתלהבים שטוענים: "לכל אדם יש אינטרס,ובגלל זה אין חברים אמיתיים!".. לא. אתה? 14. מה המצב החברתי שלך? טוב, אני מניחה. 15.מה המצב הלימודי שלך? טוב, אני מניחה. 16.מתקרבים לסוף,מתרגש? כל כך, אין לך מושג עד כמה
17.את מי אתה מעריץ,בן ובת מחו"ל,ומהארץ. אני לא בעד כל העניין של הערצה. 18.מה היית רוצה שייכתבו על מצבתך? או "ילדים אוהבים אגוזים מרוצים" או.. "זה לא שטויות... זאת ונדי". וציור של כת השפן, כמובן.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo199.gifעונה../images/Emo3.gif אלא מה

1.לשם פתיחה:האם אתה מגדיר את עצמך בנאדם טוב? לפעמים 2.איזה סוג אנשים אתה הכי אוהב? אכפתיים 3.איזה סוג אנשים אתה הכי פחות אוהב? אדישים 4.מה התכונה הכי שנואה עלייך בבנאדם? אדישות ונצלנות 5.מה התכונה הכי אהובה עלייך בבנאדם? אכפתיות 6.עם איזה סלב היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עם מישהו
7.פעם אמרת לבנאדם כל מה שעל הלב שלך?
8.פעם בכית הרבה זמן,ובאמת הרגשת שזה משחרר?
9.פעם אמרת לעצמך "די,נמאס לי,בא לי למות!" ? **גאד,הדיכאון עולה לי לראש,ומזרים יותר מדי ממנו למוח..**:
10.ולמה זה קרה? יש הרבה סיבות 11.כמה חברים יש לך? 0 12.וכמה מהם אמיתיים? 0 13.אתה אחד מהמתלהבים שטוענים: "לכל אדם יש אינטרס,ובגלל זה אין חברים אמיתיים!"..:
14. מה המצב החברתי שלך? לא יודעת 15.מה המצב הלימודי שלך? טוב מאוד 16.מתקרבים לסוף,מתרגש? בערך 17.את מי אתה מעריץ,בן ובת מחו"ל,ומהארץ:מהארץ-יש 4 ומחול יש המון
18.מה היית רוצה שייכתבו על מצבתך? (יאיר גנב ממני,לא אני ממנו!)-->
ובקשר למצבה-כאן קבורה בכיף ****

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo192.gif

1.לשם פתיחה:האם אתה מגדיר את עצמך בנאדם טוב? אממ אפשר להגיד 2.איזה סוג אנשים אתה הכי אוהב? לא יודעת כך מיני 3.איזה סוג אנשים אתה הכי פחות אוהב? שחצנים 4.מה התכונה הכי שנואה עלייך בבנאדם? שחצנות 5.מה התכונה הכי אהובה עלייך בבנאדם? הרבה 6.עם איזה סלב היית רוצה לצאת לארוחת ערב? ג'וני דפ
7.פעם אמרת לבנאדם כל מה שעל הלב שלך? ממש הכל, לא. 8.פעם בכית הרבה זמן,ובאמת הרגשת שזה משחרר? ברור 9.פעם אמרת לעצמך "די,נמאס לי,בא לי למות!" ? **גאד,הדיכאון עולה לי לראש,ומזרים יותר מדי ממנו למוח..** את המשפט הראשון כן, הרבה פעמים את השני אף פעם
10.ולמה זה קרה? לפעמים סתם מעצבים 11.כמה חברים יש לך? שניה אני אספור... או שלא
12.וכמה מהם אמיתיים? אני חושבת שכולם 13.אתה אחד מהמתלהבים שטוענים: "לכל אדם יש אינטרס,ובגלל זה אין חברים אמיתיים!".. לא חח מה זה השאלות האלה?
14. מה המצב החברתי שלך? סבבה 15.מה המצב הלימודי שלך? ממוצע, הרגע אמרו לי את הציון שלי במגן בהיסטוריה. אוי ואבוי
16.מתקרבים לסוף,מתרגש? מאוד
17.את מי אתה מעריץ,בן ובת מחו"ל,ומהארץ. כריסטינה, אמינם וג'וני דפ מהארץ רק את בר רפאלי 18.מה היית רוצה שייכתבו על מצבתך? לא משנה לי במילא אני מתה.

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo9.gif

1.לשם פתיחה:האם אתה מגדיר את עצמך בנאדם טוב? כעיקרון כן.אבל בדרך כלל לא רואים את זה P: 2.איזה סוג אנשים אתה הכי אוהב? אנשים שהם לא כבדים,ביישנים או מפגרים. 3.איזה סוג אנשים אתה הכי פחות אוהב? קמצנים.וכאלה שאומרים את דעתם ואפילו לא שאלו אותם. 4.מה התכונה הכי שנואה עלייך בבנאדם? אדישות. 5.מה התכונה הכי אהובה עלייך בבנאדם? אנשים שמחים ומצחיקים ^^ 6.עם איזה סלב היית רוצה לצאת לארוחת ערב?אף סלב. 7.פעם אמרת לבנאדם כל מה שעל הלב שלך?כמובן. 8.פעם בכית הרבה זמן,ובאמת הרגשת שזה משחרר? אהא. 9.פעם אמרת לעצמך "די,נמאס לי,בא לי למות!" ? **גאד,הדיכאון עולה לי לראש,ומזרים יותר מדי ממנו למוח..** נו ברור P: 10.ולמה זה קרה? גם ענינכם. 11.כמה חברים יש לך? המון D: 12.וכמה מהם אמיתיים? 3 או 4. 13.אתה אחד מהמתלהבים שטוענים: "לכל אדם יש אינטרס,ובגלל זה אין חברים אמיתיים!".. בערך. 14. מה המצב החברתי שלך? מצוין תודה ^_^ 15.מה המצב הלימודי שלך? נחמד פלוס. 16.מתקרבים לסוף,מתרגש? לא. 17.את מי אתה מעריץ,בן ובת מחו"ל,ומהארץ. לא מעריצה אף אחד. 18.מה היית רוצה שייכתבו על מצבתך?:ריסט אין פלייס.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifזה באמת היה משחק ליגה ../images/Emo47.gif

בכיף, אם פעם יהיו לי 5 שנים פנויות ולא יהיו לי חיים

Fergie7

New member
../images/Emo206.gif

חייבת צומי. עידכנתי בבלוג, מוזמנים להגיב.

JULI4561

New member
חחח נחמדד...

אהבתי ממש את החצאית מיני של איזה חברה היא
ושאלה שנייה .. התמנוה שלמעלה של הילדה עם הכובע זאת את
כי עם כן את ממש יפה!!! ומתי שיצא לי אני אגיב :] בלוג יפה!

למעלה