הנוער רוצה לפעול וצריך תמיכה

בלינק182

New member
../images/Emo62.gifהנוער רוצה לפעול וצריך תמיכה

שלום, אני וחברים שלי בקרוב עומדים להתגייס לצבא, דיברנו על נושא החיילים החטופים והגענו למסקנה שאנחנו רוצים לעשות משהו בנידון ולא רק להמשיך לשבת בצד ולדבר על זה. אנחנו רוצים להעלות הפגנה בדומה להפגנה שעשו למען המורים בכיכר רבין שתיהיה מיוחדת רק לבני נוער ותפגין תמיכה בשיחרורם והחזרתם של שלושת החיילים החטופים הביתה. אנחנו מרגישים קשורים לחיילים כי גם אנחנו עומדים להתגייס בקרוב וכאשר נתגייס נצפה מהמדינה להשתמש בכל אמצעי כדי להגן עלינו כחיילים בשירותה כפי שאנחנו נלחמים בשבילה ובשביל שלום תושביה, ולכן אנחנו מאמינים שהגיע הזמן שישמעו גם את דעת הנוער בנושא כה קרוב אלינו. אנחנו רוצים לארגן את ההפגנה ושתיהיה כלל ארצית לבני נוער אבל אנחנו לא יודעים מאיפה להתחיל, בנתיים החלטנו שנפנה לראש היישוב שלנו ולראש מועצת הנוער ביישוב כדי להשיג עזרה בנידון, אנחנו מקווים לארגן הפגנה גדולה שתאפשר כניסה לבני נוער מכל הארץ ואולי אף תכיל אומנים אורחים שתומכים במטרה כדי למשוך עוד בני נוער ולהביע את תמיכתנו בצורה הגדולה ביותר שנוכל. אם משהוא יכול לעזור לנו מבחינת איך לארגן את ההפגנה,מאיפה להשיג כספים ואיך להשיג אישורים לקיומה נשמח מאוד. בנוסף בימים אלה אנחנו מארגנים עצומה שתתמוך בהחזרת הבנים, בני הנוער ביישוב יחתמו עליה כדי להראות את מודעותו של הנוער ומוכנותינו לארגן את ההפגנה. תודה, ואנחנו מקווים שהחיילים יחזרו הביתה בשלום כמה שיותר מהר.

T0MERs

New member
כנסו לאתר שלנו

היי חבר'ה, כנסו לאתר שלנו, WWW.HABAITA.COM הצטרפו לרשימת התפוצה ואנו נדאג לעדכן אתכם על פעילויות עתידיות. תומר.

אתר 'הביתה' קשה לצפיה ולא מעודכן

אתר 'הביתה' קשה לצפיה ולא מעודכן: הרקע כהה מדי והאותיות הכתובות לא בולטות מספיק. ומעבר ל-3 הפעילויות שכבר בוצעו בשבועות האחרונים, אין עדכונים או הודעות על פעילות נמשכת או מתוכננת לעתיד. חבל ! גם תשובות לפניות לכתובת 'צרו קשר' שבאתר לא מגיעות לפונים ! בניגוד למה שמאפיין אתרי אינטרנט - הדינמיקה, הזריזות, הפתיחות, הנגישות והידידותיות - אתר 'הביתה' סטאטי עד מאובן לחלוטין. כמו הטיפול בעניינם של גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר.

T0MERs

New member
תום היקר

איזה יופי שהגעת לאתר שלנו. האתר עוצב ונבנה ע"י מתנדבים. (כאלה שעושים ולא רק מדברים) אני מסכים איתך שיש בעיה כרגע אך זה בטיפול בימים אלה. לגבי רשימת התפוצה, כל מי שהצטרף - מקבל עידכונים למייל שהזין בהרשמה. אולי במקום להעביר ביקורת תשאל איך אפשר לעזור.. תומר, חבר של אודי ואלדד. "מטה החברים למען החטופים"

אני שואל: איך אפשר לעזור ?

ובמילה "לעזור" אני מתכוון למה שהוא מעבר ויותר מאשר להזכיר ולהפיץ ולכתוב ולהזדהות. ב"לעזור" אני מתכוון ל"לעזור" באופן מעשי ומשמעותי ! לא רק "לשמור בסדר-היום", שבודאי הוא דבר חשוב... גם את רון ארד רובנו זוכרים ושומרים כאחד הסעיפים בסדר-היום, פעם יותר "למעלה" ופעמים - נמוך יותר בסולם-העדיפויות וההתעניינות. ואת הדברים האלה אינני כותב מתוך ביקורת - בודאי לא עליך אישית, כמי שעשה בדיוק את מה שהיה צריך ויכול לעשות - להזעיק למקום ההתקלות את כוח-הסיוע - בתוך הכאב והבלבול והפחד. אני כותב מתוך תחושת תסכול איומה: איך שכל התזכורות והמכתבים והעצרות והמשמרות והראיונות ברדיו ובטלביזיה, והשיחות עם בעלי-הסמכות כאן בארץ ו"אישים עם יוקרה וקשרים" בחו"ל, השאירו ועדיין משאירים את גלעד, אלדד ואודי באותו סיטואציה כמו לפני 677 ימים (גלעד) או 660 ימים (אודי ואלדד) ! אז שוב אני שואל: איך אפשר לעזור ממש, כדי 'להזיז' משהו במצב המאובן והסטאטטי כבר עוד מעט שנתיים ? מה אני אישית כאדם יחיד - שמאד רוצה לעזור, אפילו בתשלום מחיר אישי - יכול לעזור ? שביתת-רעב בפתח משרד ראש-הממשלה או בפתח-ביתו, עד שחרור השבויים או עד מוות ? מעבר הגבול - לרצועת-עזה או ללבנון - כדי להצטרף אל השבויים ובכך לסבך את הענין עוד יותר ? מה יש לכם, חבריהם של השבויים, להציע למי ששואל כמוני ? עוד נורה נדלקת תמורת 10 ש"ח בקיר-זכרון באשדוד ? עוד שיר נוגה ומלא ציפייה ? עוד SMS או פקס ללשכת ראש-הממשלה ? עוד שולחן-ערוך - להגדת ליל-העצמאות ה-60 - בכניסה למתחם ביתו המאובטח של אהוד אולמרט, או אולי בפתח ביתה של השרההממונה על החגיגות, רוחמה אברהם-בלילא ? אפילו מחאה קולנית שלא על-פי תקנון-הכנסת, מעל יציע ה אורחים של המליאה, לא תעזור, כמו שלא עזרה בעניינים אחרים בעבר. אפילו לא האיום או המימוש שלו להחזיר את תעודת-הזהות שלי למשרד-הפנים. למי איכפת ? לאהוד אולמרט לא ! לשאר שרי הממשלה גם כן לא (מעט מס-שפתיים). אז אני לא מבקר אותך או חבריך ל'מטה החברים'. אני שואל: איך אפשר לעזור, תומר ?

T0MERs

New member
ואני שואל אותך..

אתה נשמע כמישהו שיש לו שכל. ולדעתך כל מה שנעשה הוא לא מספיק טוב. אז אולי תגידי לי אתה, מה כדאי לעשות שהוא יותר טוב מהדברים שאנחנו עושים היום? תומר.

למעלה