pink sunset
New member
../images/Emo62.gifהצעות חדשות- שימו לב
כבר הרבה זמן שאני חושבת על זה שאם החברות הצמחוניות הצליחו לחקות טעם של שווארמה, נקניקיות, המבורגר, כבד וכו´... אז אין שום סיבה שהם לא יצליחו לעשות אותו הדבר לדג. אולי כדאי לפנות אליהם בהצעה שעליה חתומים כמה שיותר אנשים, לייצור דג צמחוני ואפילו טונה צמחונית? ואולי אפילו ללכת רחוק יותר- בנוסף הצעה לייצור ביצה טבעונית? אם זה בתור ביצה קשה, חביתה, או במצב ה"חי" שלה, לפני שעושים מימנה את כל שאר הדברים. ניראה לכם שבכלל אפשרי לעשות דבר כזה?
כבר הרבה זמן שאני חושבת על זה שאם החברות הצמחוניות הצליחו לחקות טעם של שווארמה, נקניקיות, המבורגר, כבד וכו´... אז אין שום סיבה שהם לא יצליחו לעשות אותו הדבר לדג. אולי כדאי לפנות אליהם בהצעה שעליה חתומים כמה שיותר אנשים, לייצור דג צמחוני ואפילו טונה צמחונית? ואולי אפילו ללכת רחוק יותר- בנוסף הצעה לייצור ביצה טבעונית? אם זה בתור ביצה קשה, חביתה, או במצב ה"חי" שלה, לפני שעושים מימנה את כל שאר הדברים. ניראה לכם שבכלל אפשרי לעשות דבר כזה?