השאלות שלי -

רותי ב.

New member
../images/Emo62.gif השאלות שלי -

מי יודע איך אומרים ענפים? ובבקשה, גם אם זה נכון, אם אפשר תכתבו בלועזית או עם ניקוד, לפחות את המילים שאסמן ב-
פיזמס = בכוונה (?) קוסגואגרה – חמות (?)
מסעדה – (?) טבחים = גיזאדורוס???? ועוד שאלה קטנה - רשל (איפה היא, דרך אגב - מתגעגעת
כתבה פעם את ההודעה הבאה: "אנקואמל = חס וחלילהו רשל ואם מדובר במקרה מאוד לא רצוי מוסיפים לשוס דאקי = רחוק מכאן, או לשוס דמוזוס = רחוק מאיתנו." עכשיו אני זוכרת ש´חס וחלילה´ אומרים חַנוּנְקַה-דִי-מַאל´. אז מהי הצורה הנכונה? איך אתם זוכרים את הביטוי הזה? זהו, עד כאן קושיות להיום.
ו-
לכל מי שישכיל אותי.

avielss

New member
ענפים-ארבולסARVOLES

פיזמס-בכוונה ואצלינו אמרו נונקה דה מל-כלום מרע

פיפיטה

New member
נדמה לי שארבולס זה עצים, אצלנו....

אמרו לשןס דמוזוטרוס, ואם דברו על מקרה מצער אז אמרו וידה סלוּ וטוֹדוֹ בוּאנוֹ

פיפיטה

New member
אני יודעת שאוֹגַ´ס זה עלים,ארבוֹלֶה

זה עץ ענפים נמצא על קצה הלשון נו.... איפה הבשלנית והמתרגמת שלנו ??

פיפיטה

New member
המשך לפרושים חמות = SFUGRA יאני

ספוּאֵגְרַה אני מקווה שאני לא טועה !!

פיפיטיקה ..כמו סטאס מקרידה??../images/Emo25.gif

יאמדיו דסקרניו דבר אטי אי אקדן... סטו אספרנדו אל 25 דל מז
..

פיפיטה

New member
מאדם רוזה היי....

קומו סטאס אי אמי מדיו דסקריניו , נו סטאבס אקי מונצ´ו טיימפו, העיקר שסטס אזיינדו חיים !!

RORGAD

New member
תשובה לרותי../images/Emo140.gif

פיזמאס זה דווקא - כאילו להרגיז, מה אסטאס אזיינדו פיזמאס? מאלוגראדה. והכוונה היתה: את עושה לי דווקא? מנובלת. קוסחואגרה - חמות שימי לב שהגמל שלך הוחלפה בחית, ככה אמרו אצלנו. אני יודעת שאמא שלי אמרה " מוס ואמוס אאיר א און ראסטורא הכוונה כנראה רסטוראנט, כמו ברוב השפות בעולם. טבחים - גיזאדורס, אנקויאמאל - אמרו אצלנו באמת חס וחלילה, שימי לב איך אייתתי אני את המילה, לשוס דאקי - רחוק מכאן, לשוס דמוזוס - רחוק מאיתנו, נונקה דה מאל - שלעולם לא יהיה לנו צרות - שזה אומר גם חס וחלילה. לגבי ענפים ממש פרח לי מהזכרון, התחלתי להפעיל את הקומפיוטר ובטח במשך הערב אוכל לעזור לך למצוא את המילה הנכונה.

avielss

New member
ומה זה קוסקואגרה?

סבס לה קוסגואגרה מיאה טיינה אונה ויזינה אסטה ויזינה אס יידישליאה אסטה אידישליאה סנמו8רו דל ויזינו דל בקאל קן אס אל בקאל?אגורה טדיגו מאדם אלגרה נו טיינה ארמנה נסידה? לה מאדרה אם לה קוסקואגרה דה מי

למעלה