השבוע שעבר

../images/Emo62.gif השבוע שעבר ../images/Emo62.gif ../images/Emo101.gif

כמו תמיד אתם יודעים מה לעשות
ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - שבוע נעים לכולם

mcfly danna

New member
ראשונה...כואב לי...

ראשון - הולכים מרפאה , אולי יעשו לי צילום.. שני - מבחן בהיסטוריה, הולכים למרפאה, אולי יעשו לי צילום לאצבע (ה-3 ששברתי בחצי השנה הזאת..) שלישי - לחגוג להארי יומולדת 22!!! (XDD עזבו, דחינו לו את המסיבת הפתעה כדי שיהיה מופתע.. XDDD) רביעי - להקיא את כל העוגה שאכלתי אתמול...חיתיכה בשבילי וחתיכה בשביל הארי, ועוד חתיכה לשנה הבאה.. חמישי - להתכונן...באים אלינו אוסטרלים! שישי - להיות עם האוסטרלים, לארגן את הבית לערב בנות שבת - להיות עם החברה האוסטרלית שהכרתי ביומיים האלה, היא בגיל שלי!!!!

mcfly danna

New member
יאפ...זה כאילו משפחה שלמה באה אליי...

אבא, אמא , ילדה בת 12, וילדה בת 14...

פעם ראשונה ../images/Emo3.gif

ראשון - אמממ היה בצפר P: שני - יומולדת לקארן יובל גל ולג'ראד ליטו
שלישי - לא זוכרת P:, צופים רביעי - נוסעת לכפר יונה חמישי - לא יודעת חחח אולי חווה. שישי - צופים שבת - חווה באלי כבר ה.1.1 D:

Galaxy Girl

New member
../images/Emo13.gif

ראשון - לא הרגשתי טוב.... שני - לא זוכרת מה עשיתי שלישי - נוע"ל.. יוגה. רביעי - יובלי הגיעה מניו יורקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!! חמישי - ריקוד... שישי - בילויים עם יובי. שבת -כנ"ל :D

chen010189

New member
שבוע שעבר היה שבוע אקשן

ואם כל הכבוד לזה שאני אוהבת סרטי אקשן ברובם, זה היה אחד הגרועים[השבוע]
ראשון - הייתי בבית חולים שני עד רביעי - החלמתי בבית חמישי - שוב בית חולים ויצאתי עם בשורה משמחת!!!!! שישי - הייתי אמורה ללכת לבית קפה עם חברה שלא ראיתי די הרבה והיא דפקה לי כרגיל ברזייה:S אני לא קובעת יותר כלום עם הילדה הזאתי! שבת - חיכיתי בקוצר רוח להיום D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון - ביתספר. שני - ביתספר. שלישי - ביתספר. רביעי - ביתספר. חמישי - ביתספר. הכתבה בערבית. ראיתי ילד חמוד שווה אעעעש באוטובוס
. שישי - ביתספר. שבת - מסעדה ליומולדת של אחותי.

DarkRomance

New member
אז ככה עבר עלי השבוע..

ראשון - בצפר
ופעולה
שני - בצפר.. שלישי -בצפר.. רביעי - בצפר..
ופעולה
חמישי - בצפר...
והורידו לי את הקוביות!! אעאעאעאע
שישי - חברים וזה.. שבת - גם חברים וזה... < בטוח היה עוד משהו בשישבת...אני פשוט לא זוכרת
>

../images/Emo220.gif-_-

ראשון -אמפ וואלה לא זוכרת>< שני -היה לי שיעור גיטרה ניראה לי.. שלישי -אין לי שמץ! רביעי -חחח..לא יודעת.. חמישי -אמפ אמפ אמפ לא יודעת! שישי -כנס ט' ראשון!! שבת -בערב חזרתי מכנס ט' ראשון =] שבוע טוב?

אני D: ../images/Emo38.gif

ראשון -לימודים... שני -גם -_-" שלישי -שוק D: רביעי -בית. חמישי -למדתי למבחן
שישי -קידוש D: שבת -ישנתתתתתתתתתתי! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה