התוכנית היומית- 14.9

../images/Emo62.gifהתוכנית היומית- 14.9../images/Emo62.gif

היום עובדת משמרת צהריים, כך שמקווה שיהיה מי שיחליף אותי ויכתוב מה היה בתוכניות ושאלה לדיון בהקשר לתוכנית. יש לי הרגשה שהיום תהיה תוכנית מעניינת
, נראה אם צדקתי

סוף סוף התחילו לרשום במה תעסוק

התוכנית במידע על התוכניות, באמת הגיע הזמן. היום התוכנית תעסוק באורחים בלתי נשכחים - תכנית מעקב.

איפה כתוב../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

חיפשתי וחיפשתי באתר שלו ולא מצאתי ולא הצלחתי להצליב כי התוכניות באמריקה מתקדמות מהתוכניות שפה. אפשר לינק בבקשה?

אני אקל עלייך את העבודה :)

לא צריך שום לינק, אם יש לך YES, פשוט תלחצי על כתפור האינפורמציה וזהו. בפירוט רשום את שם התוכנית :)

brum

New member
בבקשה - לינק לארכיב התוכניות שלו

התוכנית ששודרה היום היא ממרץ 2005 ומכיוון שבישראל מדלגים מדי פעם על תוכניות אז דיי קשה לנבא מהי התוכנית הבאה - לפי ארכיב ד"ר פיל התוכנית הבאה היא על מחלוקות רפואיות (1 באפריל) אחריה על אנשים יותר מדי צעירים או יותר מדי מבוגרים לדברים (4 באפריל) ואח"כ על גידול בן/בת חורג/ת אז באמת לפי שם התוכנית ביס את יכולה לראות את תקציר התוכנית בארכיב

Y. Welis

New member
לא רק שמדלגים, גם לא אומרים מתי

הסתיימה העונה ועוברים לשידורים חוזרים, ומתי מתחילה חדשה. הדרך של הכבלים לעודד רייטיינג, כנראה. אגב, מי מכם (או מכן) ממשיך אחרי הד"ר ל'מתחילות מחדש' (Just so frustrating)?...

brum

New member
אם הילדים "מרשים" לי

כי זה בדיוק בין שתי תוכניות שאני צופה באדיקות - אני מאוד אוהבת את צעירים חסרי מנוח (צופה בזה מאז שהתחילו לשדר את הסדרה בישראל)

בדיוק אתמול רציתי לפתוח נושא על זה

רציתי לדעת מדוע אין פורום ל- STARTING OVER אני מעדיפה לצפות ב"מתחילות מחדש" מאשר בד"ר פיל. אני צופה בתוכנית עוד מהפרק הראשון, למרות שהיו תקופות שבהן הפסדתי פרקים. אחח... אני מתגעגעת לבנות המקוריות.. אנדי, לורי, קאסי, כריסטין, מורין ואפילו לניאנזה הביצ'ית (תמיד התפללתי שמישהי כבר תנחית לה אגרוף).

Y. Welis

New member
היום יש את PJ. טיפוס מעצבן למדי

אבל כנראה שהיא למדה משהו בחודשים שהיא שם (כמה זמן היא עוד אמורה להיות?...).

אני בכלל חשבתי שאני מדברת

עם אישה, פתאום אני רואה בכרטיס שלך שאתה גבר. לא ידעתי שיש גברים שצופים ב"מתחילות מחדש"
ובקשר לפי ג'יי, דעתי חלוקה. באמת יש קטעים שבהם היא כל כך מעצבנת, במיוחד כשהיא מדברת בקול הצפצפני הזה שלה, עם המחיאות כפיים האלה וההתלהבות שלה מכל דבר. היא יותר מדי נלהבת וקופצנית, אנשים כאלה יכולים לעלות על העצבים. אבל מצד שני, היא חסרת ביטחון ומתנהגת כך רק בגלל הסיבה הזאת. היא מרגישה שהיא צריכה להיות עם אישיות כזאת כדי לפצות על המראה שלה. סה"כ פי ג'יי בסדר, היא באמת התפתחה בבית ועברה שינוי גדול. הדבר היחיד שלא אהבתי זה כשהעיפו את כריסטין מהבית, פי ג'יי, אריקה ואיימי ישבו בסלון וצחקו על כריסטין. לפי ג'יי בכלל אין זכות לצחוק עליה או לדבר עליה בנימה סרקסטית. לדוגמה, כשפי ג'יי אמרה ש"אהבתי לשטוף את האיילינר הזה ממנה" וצחקה על האיפור שלה, והיא אמרה עוד כמה דברים על כריסטין.. אני בכלל חשבתי לעצמי, באיזו זכות היא בכלל צוחקת עליה?? כריסטין הייתה היחידה שחבשה את המנהרה שיש לה ברגל, היא הייתה זאת שטיפלה בה, זאת שעזרה לה וכך היא גומלת לה?? צוחקת עליה אחרי שסילקו אותה? זה היה מגעיל. אולי לקחתי את זה קשה מדי
אבל אני באמת חושבת שזה לא היה לעניין. בכל אופן, חפרתי יותר מדי. אין לי מושג כמה זמן פי ג'יי עוד אמורה להיות שם (אני מניחה שלא הרבה כי נשאר לה רק להתמודד עם אבא שלה).

נראה לי ש...

צריכים באמת לפתוח פורום ל"מתחילות מחדש" אני נושמת את הסדרה הזאת...( גם את ד"ר פיל אבל פחות)

Y. Welis

New member
כנראה שיש...

ואגב לרונדה (המדריכה) יש סידרה משלה בערוץ 8 בנושא דומה - שינויים בחיים. כבת יחידה, אני חושב שהיא מפונקת מאוד - מבחינתה הכל מגיע לה, ושום דבר לא טוב מספיק (גם לא דייט מושלם), ועל כן גם כפיות-הטובה שמופיעה מדי פעם. צריך היה לזרוק אותה לסיטואציות יותר קשות, שמחייבות עצמאות ואי תלות באחרים. באשר לכריסטין - היו לה בעיות אמון קשות, ונטיה למניפולציה באחרים, כמו גם בעצמה. מצער שלא התמודדו איתה בקטע הזה (הזכירו בעבר פראנויות שהיו לה), כי היא תמשיך להשלות את עצמה ולהחמיץ עתיד טוב יותר.

הסדרה הזאת

זכתה באמי. ובערוץ 8? יש לי YES... אתה בטח מתכוון לערוץ 8 של חברה אחרת. אני חשבתי במשך כל זמן שהותה של פי ג'יי שהיא בת יחידה, נדמה לי שאפילו דובר על זה.. אולי אני טועה.. אבל הסתבר שהיא לא בת יחידה, באחד מהפרקים היא דיברה על אחותה הגדולה ועל כך שאבא שלה נהג לחזור הביתה מהעבודה ולהתלונן שהוא צריך לחזור לשלוש נשים (מכיוון שאין לו בן..). זה השאיר אותי מבולבלת לגמרי. פי ג'יי מפונקת בגלל שכך היא חונכה, זאת לא אשמתה. בחורים לא היו מספיק טובים בשבילה בגלל חוסר הבטחון שלה, לא בגלל ששום דבר לא טוב בשבילה. אני לא חושבת שצריך היה לתת לפי ג'יי סיטואציות יותר קשות, צריך לעשות הכל בהדרגה, לא ניתן להפיל על אדם כמו פי ג'יי סיטואציות קשות מיד, יש אנשים שזה יכול למוטט אותם נפשית. עם פי ג'יי צריך לנהוג בזהירות רבה, ולא ללכת רחוק מדי מהר מדי. בקשר לכריסטין, ראיתי הרבה פעמים שבזמן ריבים שהיו לה עם בנות הבית, כשהיא שיחזרה את הריב היא המציאה דברים שלא נאמרו ולא נבראו, אבל כך כריסטין תופסת את משמעות הדברים, היא לא עושה את זה בכוונה, פשוט כך היא רואה ומבינה דברים. קשה עד כדי בלתי אפשרי להוריד חומות שנבנו במשך כל כך הרבה שנים.

Y. Welis

New member
בעניין השתיים

בעניין הפינוק - קודם היא חייבת להיות מודעת לכך ולהבין שזה דבר שמזיק; היא נמצאת שם כבר כמה חודשים ועושה דברים בהדרגה, אבל צריך גם להגיע להתמודדות עם הצד הזה. באשר לכריסטין - המצאת דברים היא סוג של הכחשה, וזה דבר שתמיד מתנקם במי שעוסק בכך, כמו גם מחריב את יחסיו עם הסובבים אותו. ראיתי אנשים כאלה, והמשותף אצל כולם היה שהם לא היו מסוגלים לקשור קשרי ידידות אמיתיים, מחשש שמא יבגדו בהם או יגלו עליהם משהו שהם פוחדים ממנו. זה נבע מהערכה עצמית נמוכה, וחשש מתמיד מגילויה. אלה דברים שצריך לעבוד עליהם באופן ממוקד, לפני שניתן להמשיך להתמודדות עם בעיות במציאות, כי כל התמודדות שכזו תתבסס על הפחדים האלה. אם נאמר את זה כך - שבוע אחד עם ד"ר פיל היה חוסך לכולן *חודשים* של בילוי באותו הבית.

חייבת לומר

שבנוגע לד"ר פיל אני לא מסכימה. אני לא אוהבת את שיטת הטיפול של ד"ר פיל, ממש לא אוהבת. אני צופה בד"ר פיל בגלל האנשים המעניינים לא בגלל הדוקטור עצמו, הרבה פעמים ממש מתחשק לי לתת לו אגרוף.

לא ראיתי את התוכנית כי הרגע

חזרתי מהעבודה (תסבירו לי למה אנשים נזכרים להגיע לחנות צעצועים דקה וחצי לפני הסגירה
???) אז נעשה דיון שקשור לאופי התוכנית-
מה דעתכם על תוכניות מעקב- האם מעניין אותכם לדעת מה קרה לאותם אנשים שהתארחו
לאיזה תוכנית הייתם רוצים שיהיה תוכנית מעקב לגבי המשתתפים

למעלה