הסדרה הזאת
זכתה באמי. ובערוץ 8? יש לי YES... אתה בטח מתכוון לערוץ 8 של חברה אחרת. אני חשבתי במשך כל זמן שהותה של פי ג'יי שהיא בת יחידה, נדמה לי שאפילו דובר על זה.. אולי אני טועה.. אבל הסתבר שהיא לא בת יחידה, באחד מהפרקים היא דיברה על אחותה הגדולה ועל כך שאבא שלה נהג לחזור הביתה מהעבודה ולהתלונן שהוא צריך לחזור לשלוש נשים (מכיוון שאין לו בן..). זה השאיר אותי מבולבלת לגמרי. פי ג'יי מפונקת בגלל שכך היא חונכה, זאת לא אשמתה. בחורים לא היו מספיק טובים בשבילה בגלל חוסר הבטחון שלה, לא בגלל ששום דבר לא טוב בשבילה. אני לא חושבת שצריך היה לתת לפי ג'יי סיטואציות יותר קשות, צריך לעשות הכל בהדרגה, לא ניתן להפיל על אדם כמו פי ג'יי סיטואציות קשות מיד, יש אנשים שזה יכול למוטט אותם נפשית. עם פי ג'יי צריך לנהוג בזהירות רבה, ולא ללכת רחוק מדי מהר מדי. בקשר לכריסטין, ראיתי הרבה פעמים שבזמן ריבים שהיו לה עם בנות הבית, כשהיא שיחזרה את הריב היא המציאה דברים שלא נאמרו ולא נבראו, אבל כך כריסטין תופסת את משמעות הדברים, היא לא עושה את זה בכוונה, פשוט כך היא רואה ומבינה דברים. קשה עד כדי בלתי אפשרי להוריד חומות שנבנו במשך כל כך הרבה שנים.