זקוק לרעיונות איך מחברים

Dymond

New member
../images/Emo62.gifזקוק לרעיונות איך מחברים

את לוח מספר הרישוי למנשא של האופניים ????????

דפי מור

New member
מה שאני עשיתי זה... ../images/Emo26.gif

קדחתי 4 חורים בפינות של מספר הרישוי, דרך כל חור השחלתי חוט חשמל (קצת קשיח) ועם החוטים תופסת את האופניים והלוחית יציבה. דפי

רֶשֶף

New member
אני הקרבתי לצורך העניין

2 מגומיות החיבור הצהובות. קצת חתכתי אותם באלכסון כדי שיפצו על הזווית של הזרועות קדחתי במספר שני זוגות חורים, הדבקתי עם דבק חם וחיזקתי עם אזיקונים עבים. היתרון - לא צריך להתחיל לקשור עם כל מיני סקוצ'ים וגומיות, מתלבש על קצות זרועות המתקן כמו כפפה על היד וגם חזק מספיק בכדי למנוע מאופניים מלנשור מהמתקן (אם כל המתקן נושר, זה כבר סיפור אחר). החיסרון - אני לא יכול לשאת על המתקן המצ'וקמק יותר משני זוגות (גם כן חסרון
). בהזדמנות אצרף תמונה.

רעיון נוסף../images/Emo59.gif

צריך :2 גומיות קשירה (כאלה עם וו בשני הקצוות-בשימוש רוכבי אופניים או כמו של בעלי מוניות הקושרים מטענים על הגג) כמו כן צריך 4 הברגות בצורת U להידוק חוטי כביסה( קונים בכל חנות טמבור או הום סנטר) מחוררים הלוחית בקצוות ומשחילים ההברגות וסוגרים כשהגומיות מושחלות מתקבל: לוחית רישוי כשהגומיות נמצאות אופקית (במקביל לקו הרחב של הלוחית) לא להבהל-זה פשוט,יעיל קל להתקנה על האופניים ועולה "גרושים"

חיבור מספר

המספר עשוי מלוח אלומיניום דק, והחורים שקודחים בו נוטים להתרחב עם הזמן עד שהם נפתחים וקרעים לגמרי. בנוסף, מספר שמחובר רק בחלקו העליון למוטות המנשא, נוטה לעוף אחורה כשהרכב נוסע במהירות בין עירונית, מה שגורם לו ליפול או סתם לקבל זוית בלתי קריאה. (דבר טוב לכשלעצמו, אבל בעל פוטנציאל להרגזת שוטרים) הפתרון שאני מצאתי : 1. חיבור המספר על לוח עץ. 2. קדיחת 3 חורים - שניים בפינות העליונות, ואחד במרכז הצלע התחתונה. 3. בכל אחד מהחורים העברתי לולאה עשויה מחוט ברזל או אזיקון עבה. 4. תליה בעזרת הלולאות העליונות על מוטות המתקן. 5. הלולאה התחתונה משמשת להעברת גומיית קשירה המתוחה אל לולאת הגרירה שבתחתית הרכב, ומונעת מהמספר להתנופף. עבד מצויין עד שעברתי למתקן גג...

Shmuelb5

New member
חיבור מספר

חשוב מאוד החור התחתון למניעת תזוזת המספר בנסיעה דבר שיגרום לניתוק החיבור ואובדן המספר. שמואל

Dymond

New member
תודה תודה

לכל מי שהגיב, רעיונות לא רעים כלל - אולי אני אקח מעט מכל אחד נראה מה יצא בסוף!

HK Action

New member
משוגעים!!!

תאורה? לוח עץ? דבק חם? חורים מתרחבים???? קח חוט קשירה פשוט, קשור לאופניים. איפה שיש, לפדל, לגלגל, לקורות.... סוף הנסיעה - חתוך וזרוק..... תאורה?

EREZ82

New member
משוגעים 2

למה לשים מספר,השתגעתם ??? עד שהמצלמה לא קולטת אותכם אתם צריכים להרוס את זה....

andnem

New member
משוגעים?! כבר שילמתי 250 ש"ח

קנס על הסתרת לוחית זיהוי, מאז תמיד מחבר לוחית נוספת - בעזרת גומי בגז', 2 ווים בקצוות תופסים את החורים בלוחית. ובאמת, הלוחית שלי כבר התעקמה, לכן שימוש בחתיכת דיקט או עץ נראה לי רעיון טוב - תודה לממציא!

viczan1

New member
חכם בלילה,עד שיתקעו לך דוח.. ../images/Emo73.gif

אני מבטיח לך שתרוץ לקנות לוחית רישוי לאוטו
שלך ותתלה אותה כמו ילד
טוב ירושלים. ואז נראה מי השתגע,אנחנו או חשבון הבנק שלך
תאמין לי,אני מכיר כמה חכמים שדיברו כמוך עד שקיבלו דוח מהמשטרה.

EREZ82

New member
לויקטור

ידידי אתה צריך להבין קצת ציניות.... זה כמובן היה בצחוק,וגבי דו"ח לא יתנו לי מכיוון שהאופניים בתוך הרכב. שלום ויום טוב...

The Road Ranner

New member
נסו לתלות את האופניים הפוך

כך לא יוסתר המיספר. דבר נוסף, רתמתי את המתלה בצד (ולא באמצע). הורדתי את הגלגל הקדמי, וכך, האופניים לא מסתירות את המספר, לא מסתירות את הפנסים ולא בולטות מצידי הרכב. (אני נוסע ברנו אקספרס. כדאי לבדוק על רכב עם בגאז').

viczan1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo2.gif לארז,שבוע טוב../images/Emo140.gif

אם אתה כבר מחבר את לוחית הרישוי../images/Emo45.gif

כדאי להרכיב משהו משולב עם משולש אדום (ע"פ חוק, יש לשים משולש אדום כאשר נוסעים עם מטען חורג). הרעיון שלי - לקחת (או לבנות) מסגרת משולש מעץ (או מחומר קשיח אחר שלא יתעקם ברוח), להדביק עליה מחזיר אור אדום, ועל זה לחבר את לוחית הרישוי. את כל העסק ניתן לתלות עם אזיקונים (או כל פטנט דומה אחר) למתקן הנשיאה. עוד לא יישמתי בעצמי את הרעיון, אבל אני עובד על זה...

xrafix

New member
מטען חורג - רק עם חריגה של 1 + מ'

צודק בעקרון. אלא שמטען חורג מוגדר כחריגה של למעלה מ 1 מטר מקו החלק הבולט של הרכב. בד"כ מנשאי האופניים אינם נחשבים כמטען חורג. (לפחות לא על פי הגדרתה של היועצת המשפטית של משרד התחבורה....) מאידך, לא יכול להזיק....

schwinnie

New member
לא מדוייק. זו לשון התקנות:

"היה מטען חורג מחוץ לחלק הקדמי ביותר של הרכב, יסמן המוביל את המטען בקצה החורג כאמור, בין בזמן תאורה ובין שלא בזמן תאורה במשולש. (ב) היה מטען חורג מחוץ לחלק האחורי ביותר של הרכב, יסמן המוביל את המטען בקצה החורג כאמור, בין בזמן תאורה ובין שלא בזמן תאורה במשולש" חריגה יותר ממטר פשוט אסורה, ותליית המשולש לא מכשירה את השרץ. ראה בהרחבה במאמרי דיני אופניים חלק א' (בקישורים). אם היועצת המשפטית של משרד התחבורה נתנה "גילוי דעת" בכתב שאומר אחרת, אני עדיין מפקפק אם זה יכול להועיל בביהמ"ש, אבל לפחות לא יזיק.....

למעלה