חוק שימור האנרגייה המינית

wuchi

New member
../images/Emo62.gifחוק שימור האנרגייה המינית

שלום לכם ומזל טוב על הקהילה החדשה אני מתרגל יוגה טאואיסטית אזוטורית שדומה מאוד בגישה שלה לטנטרה, אינני מכיר טנטרה היטב, אשמח לדעת מהי ההשקפה של שיטת הטנטרה לגבי פליטה ואיבוד זרע. לפי השיטה הטאואיסטית הפליטה אסורה בתכלית האיסור כיוון שהיא גורמת לאיבוד האנרגיה המינית(אנרגיית החיים). על המתרגל ללמוד להזרים את האנרגייה המינית למרכזים אנרגטיים גבוהים בגוף במקום לפלוט. האם הטנטרה בעלת השקפה דומה ואם כן אשמח לדעת כיצד המתרגל עושה זאת (טכניקות תרגילים וכו') בתודה מראש יואב

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif לפי דעתי ....

ישנם פירושים של הטנטרה אשר אומרים שצריך לשמור את האנרגייה ולא לסיים את האקט בפליטה אבל אני חושב, וזוהי דעה שלי שהטנטרה באה ממקום שהיא לא אוסרת על דבר כלומר קודם כל להיות טבעי, לא ללכת נגד עצמך,להיות אמיתי לעצמך והפליטה היא תהליך טבעי.
מה שכן הטנטרה אומרת הוא שניתן להשתמש במין ובאנרגייה המינית כקרש קפיצה כדי "להתעלות" וזאת מכיוון שבמהלך האקט אנו נמצאים במצב מסויים ויכולים להביא את האקט למצב של מדיטציה עמוקה ע"י זה שלא נשאף לרגע הפליטה, לא נחשוב על זה ולא נצפה לזה אלה נישאר בהווה בלי עבר ובלי עתיד, נישאר כמה שיותר בתחילת האקט,נתמסר לגמרי לתחושות,נשכח את הגוף, את המחשבות את הכל,"נרעד" בכל גופנו.
ליאור

חומר בנושא...

ישנם הרבה ספרים בנושא, אני אישית אוהב את אלו של אושו כמו כן ישנו גם חומר רב באינטרנט וישנם קישורים לאתרים כאלו בפורום ואני אצרף עוד קישורים בקרוב...
ליאור

wuchi

New member
תודה

תודה על תגובתך הגישה שלך מעניינת אבל לדעתי דחפים מיניים הם משהו שחשים לאו דווקא בשיאו של אקט מיני ולא תמיד יש לך את האפשרות ל"זרום איתם בטבעיות" ואגב מי אמר שלפלוט מתוך תשוקה זה אקט טבעי הרי הפליטה נועדה לצורך היתרבות כוונתי ששליטה בפליטה מחזירה אותך למצב הטבעי של יכולת לבחור אם לפלוט לצורך היתרבות ולאו דווקא מתוך סערת רגשות של תשוקה וכו'. צירפתי קישור שמתאר את התירגול שנעשה בשיטת הטאו אקווה שתמצאו בו עניין הוא בוודאי יסייע בתירגול הטנטרה
http://www.multi-orgasmic.com/free_lessons/lesson_1.html

סדר בבלאגן...

התשובה שלי היתה לגבי שיאו של אקט מיני ולגבי הבחירה - כמובן שיש את אפשרות הבחירה אך ככל הנוגע לטנטרה אין חוקים של נכון או לא נכון גם הבחירה היא אקט טבעי
ליאור

wuchi

New member
הרבה דרכים מובילות לראש ההר../images/Emo63.gif

אם הבנתי נכון את כוונתך התרגול בטנטרה הוא פשוט להיות מודע למתרחש בזמן הריגוש המיני ומתוך כך יכולה גם להיווצר היכולת לבחור אם לפלוט או לא. מעניין מאוד... (המממ) זוהי גם לב הגישה הטאואיסטית רק בה יש סדרה של תרגילים שעליך ללמוד ולתרגל על מנת להביא את עצמך לרמת מודעות כזו... אופס.. נסחפתי קצת מקווה שלא הרדמתי מישהו
. ברור לי שתרגול המודעות בטנטרה אינו נעשה דווקא בזמן יחסי מין. יש קבוצות למתחילים המקיימות שיעורים קבועים באיזור המרכז שהיית ממליץ עליהן? תודה
יואב

אמת../images/Emo13.gif מודעות בכל רגע ורגע...

הטאו והטנטרה הם 2 דרכים לראש ההר אך הם גם זהות בהרבה מובנים ואחד הבולטים ככל הידוע לי הוא ההתמסרות לטבע או ה"כניעה" במובן החיובי של המלה
הקבלה של הכל. מודעות,עירנות בכל רגע היא האחד הדברים הבסיסיים והחשובים ביותר בטנטרה להיות בהווה לא בעבר שהוא רק זכרון ולא בעתיד שעדיין לא הגיע... והתרגול מתבצע לא רק במין אלה כל הזמן, המין הוא בסה"כ כלי כדי להגיע למצב מודעות מסויים, מדיטציה
אשמח לשמוע עוד על ההתייחסות של הטאו בנושא...
בנושא של סדנאות וקבוצות תרגול אני לא מספיק מכיר כדי להמליץ אך ישנם בקישורים שהוספתי בפורום אתרים שקשורים לטנטרה שבהם יש מידע ופרסומים לסדנאות שכאלו.
ליאור

ספר טוב שכדאי לקרוא בנושא../images/Emo24.gif

שם הספר "הגבר הרב אורגזמתי" שם המחבר מנטק צ'אה. ספר מעולה המלמד איך לגמור 9 פעמים,כן כן 9 פעמים באקט אחד!! מבלי לפלוט, בהתחלה מאוד קשה.ודורש תרגול רב. אני לא הצלחתי 9 פעמים דורש ריכוז ותרגול מאוד גבוה אינטנסיבי. שווה כל שקל.

ניני5

New member
אני חדשה כאן. רציתי להספר לכם

ששמעתי הרצאה של רופא סקסולוג. הוא אמר שבאים אליו גברים עם דלקת במערכת המין בגלל התירגול של אי פליטת הזרע. הוא טען שהגודש שנוצר ממולטיאורגזמות מבלי שהזרע יפלט גרם לדלקת בצינוריות פליטת הזרע. לידיעתכם, זה כואב מאוד. אז אולי צריך לקבל הנחיות של איך עושים את זה נכון ולא ללמוד רק מספרים.

Love Is Life

New member
חברים יקרים, תנו לזרעכם ללכת בדרך

הטבע. והטבע (ע"ע אלוהים) תיכנן את גופו המופלא של הגבר מתוך כוונה ברורה שהזרע יפלט, יתחדש, ושוב יפלט-כך לסרוגין בכל חייו הבוגרים. גדולתה של הטנטרה היא בהליכה ה"כנועה" עם הטבע, ולא כנגדו. אם גבר חש צורך לפלוט את זרעו, הוא מוזמן לעשות כך באהבה ובשמחה, "בלי לחץ ואיומים"... כל התרגולים השונים לעיכוב הפליטה והארכת משך האורגזמה, נועדו לאפשר לגבר להתמסר ביתר אריכות ושחרור לאנרגיית המין והאהבה, מבלי שיחוש כל העת מאויים ע"י היצר הגובר עליו. ואם הוא מצליח בכך, הוא לאט לאט מתחבר לאלוהות הפנימית שבתוכו, ומתאחד עם עצמו... לסיכום, הטנטרה אומרת בפשטות: איש הישר בעיניו יעשה... ובטח לא להתנגד לטבע המבורך. ואם אתה, כגבר, חש שהטבע שלך דורש פורקן-אל תתנגד. התפרק לך בהנאה ובשלווה. לא כמטרה מלחיצה, אלא כזכות לממש את הטבע המופלא שהוענק לך... תהנו מהחיים. הם שלנו ועבורנו... LIL

../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה../images/Emo140.gifלזרום...

לא צריך להתנגד לגוף,לטבע פשוט לזרום
להיות טבעי
ליאור

איל באש

New member
מסכים../images/Emo45.gif

יש מצבים בהם נרצה לתרגל, בהם נרצה לשנות דפוסי התנהגות ישנים, של לפלוט, של איום, ושל כל הכרוך במין. שם מומלץ לא לפלוט, שם מומלץ לתת לעצמנו מאת ההזדמנות לשנות. הנה אני יכול גם לא ! הנה אני יכול עכשיו במקום לפלוט כרגיל, להשתהות, לשים לב, להרגיש, להיות מודע לאנרגיה המינית העצומה שבי. וכמובן כפי שאמרת לא בכוח , ולא באיומים, ולא עם חוקים של אסור ומותר. אני חושב שאנשים לא ממש מבינים את מהות הטאנטרה ,ונוטים לפרש אותה כחוקים של עשה ואל תעשה. מצב זה מוליד איסורים כאלו ואחרים.

למעלה