ידיעות

move it

New member
ד"ר ווילסון יהודי!

לומדים את זה בסוף הפרק עם קריסמס עונה 1

סהרסושי

New member
טוף זה לא יכול להימשך ככה!

כבר שבוע שאני מחכה להתחלה של ג'יי לנו כדי לראות את מי הוא מארח! אבל הוא לא מארח את יו!!! זה משגע אותי! ואתמול בלילה ראיתי והוא אמר ששם כבר 1.9 שזה אחרי התאיך המיועד לראיון! מישהו יודע מה הולך?

lovely max

New member
מצטערת מותק אבל

יו לא התארח בסוף אצל לנו, לא ברור למה, אבל הוא יתארח בקרוב אצל אלן דג'נרס אז יש למה לחכות.

Benjamin Turner

New member
מה?! ואו, מזל שהמחשב נתקע לפני

ששלחתי את המייל ההוא למאריקיר, אשר שואל אם ומתי היא מתכננת להעלות את הראיון הזה של יוּ
משונה שהוא בוטל כל כך קרוב לתחילת העונה (ובאסה, כי יוּ מתראיין באופן יוצא מן הכלל במיוחד אצל לנו). תעדכני כשהוא יתארח אצל אלן? מענין איזו הפתעה היא מכינה לו הפעם

Hieros Gamos

New member
אני חושבת שרן שאל אותי אתזה-

Laurie's nose is slightly out of joint because of the many fights he was in as a boy. אז אממ כן, הוא חטף מכות מאנשים

Benjamin Turner

New member
ידעתי! עניתי אז לרן שהוא שבר את האף

(זו אחת מהעובדות האלה שידעתי שקראתי איפשהו, רק שלא זכרתי איפה. משהו כמו העובדה שיוּ בגד באשתו עם איזו מפיקה לפני כמה שנים
).

randomguy

New member
ענית נכון (בדיעבד) אבל לא היית

בטוחה בתשובה, אז זה המשיך להטריד אותי

S o u l i s t

New member
מה? ../images/Emo2.gif

בגד באשתו?! התנפצה לי עכשיו אשליה שלמה שהוא כליל השלמות..
זה בטוח, או סתם שמועה?

Benjamin Turner

New member
הוא אמר את זה בעצמו, כך שאני מניחה

שזו לא שמועה. והוא כליל השלמות עוד יותר בשל כך

S o u l i s t

New member
באמת..?

אני רוצה להאמין בזה, אז תסבירי לי איךהוא עוד יותר כליל השלמות אחרי שהוא בוגד?..

Benjamin Turner

New member
אה, מאוד פשוט. זה מקל עלי לחיות

vicariously
חוץ מזה, צ'מעי, האיש חי בנפרד מאשתו שלושה רבעים מכל שנה בשנתיים ומשהו האחרונות. לא באמת ציפית ממנו להישאר "נאמן", נכון? וזה עוד מבלי להביע דעה על פערי הסקסיות המטורפים בינו לבין אשתו (כי יש כאן אנשים רגישים
). מממ, יוּ וליסה אדלשטיין, נניח
הרומן אגב נוהל כמה שנים טובות לפני האוס, אבל once a cheater...

S o u l i s t

New member
allways a chater..../images/Emo13.gif

פערי סקסיות מטורפים..? מה אישתו כונפה?
ו.. אממ, אם ציפיתי, בגלל שהוא נראה לי כזה בן אדם טוב, אז אני תמימה מדי וואסור לי לצפות לנאמנות never ever ?! (עוד רגע אני פורצת בבכי מר)

Benjamin Turner

New member
בחייך, יוּ אמנם מושלם על פני השטח

(וגם יותר לעומק
), אבל אני בטוחה שגם הוא מגהק ומגרבץ ושותה מהבקבוק ומריח לא משהו מהפה בבוקר כמו כל גבר אופייני. זה לא ענין של טוב או רע, הוא פשוט בנאדם בשר ודם, וכשכל כך הרבה נשים חושבות שאתה הגבר הכי סקסי בעולם, אני מניחה שקל למדי לאבד את הראש, לפחות מהבחינה הזו (ע"ע שיעור הגירושין בהוליווד, למשל). ו... מצ"ב תמונה של יוּ עם אשתו. בחיי שאני סוגדת לאשה הזו

S o u l i s t

New member
אוי ואבויייייייייייייייי ../images/Emo7.gif

מה זה צריך להיות האישה הזאת? בחיי שכואב הלב כשרואים דבר כזה..
ו.. כן, את צודקת, כל אחד מועד לפעמים כשחושבים על זה, במיוחד בסיטואציה הזאת. (ותוסיפי את זה שאישתו לא בדיוק אמריקה'ס נקסט טופ מודל)

למעלה