יש לי רעיון..

Mrs James

New member
../images/Emo62.gifיש לי רעיון..

זה דבר שעשו אותו בפורום בלו ואירויזיון...אז אולי מישהו יודע! אז ככה...כל אחד בפורום ישלח לי למסרים 2 שירים של טאטו שייצגו אותו...אני ייקח את הראשון..אבל במקרה שהוא כבר תפוס אני ייקח את השני! מאוחר יותר כשכולם יצביעו אני יפרסם ואני ישים כל אחד והשיר שמייצג אותו ואתם תדרגו את השירים כמו באירויוזיון... ובסוף אני יכין מצגת אני מקווה שדניאל תוכל להעלות לפה בשבה יהיו המקומות והניקוד של כל אחד.! זה יכול להיות נחמד... מה דעתכם?

Mrs James

New member
אני ינסה להסביר שוב

1. כל אחד בוחר 2 שירים שייצגו אותו, אני בוחרת את הראשון מהם אבל במקרה שהוא תפוס אז את השני (זה יעשה דרך מסרים אישיים) 2. לאחר שכולם יבחרו שיר אני ירשום בפורום איזה שיר מייצג כל אחד. 3. לאחר מכן כל אחד ידרג את השירים שהוא הכי אוהב כמו באירויזיון...1,2,3,4......10,12 (אסור לדרג את השיר של עצמך) 4. לאחר שאני יאסוף את כל הניקוד אני יכין מצגת (שאותה אני מקווה שתוכלי לעלות לאנשהו כדי שאנשים יוכלו להוריד אותה) ושם בעצם יהיו כל הדירוגים של כולם וכמובן המנצחים, המקומות וכו... אני מקווה שהבנת עכשיו
ואנשים תתחילו לשלוח לי שירים! בינתיים יש רק את השיר שלי ושל ספיר...תתחילו להתעורר...אולי בסופו של דבר פעם ראשונה יילך משהו בפורום הזה

אממ..

אני בוחרת 2 שירים שולחת לך אותם במסרים ואז אני נותנת נקודות לשירים של אחרים? מה יצא מזה?

Mrs James

New member
לא הבנתי?

מה את רוצה לתת ניקוד לשיר שלך? מה ייצא מזה? כל אחד יצביע לשיר שלו ואת לא בוחרת 2 את שולחת לי 2 אבל אני לוקחת 1!

למעלה