כמה כלבים אתם רואים כאן ?
פ פרה המקורי New member 25/4/07 #8 משועמם. שכחת כלב אחד. אתה רואה את הכלב השמאלי שמתחתיו שוכב כלב ששם רגליים על הכלב העומד ? אז מאחוריו יש עוד כלב. אם תסתכל טוב תראה אותו. רואים את הגב שלו.
משועמם. שכחת כלב אחד. אתה רואה את הכלב השמאלי שמתחתיו שוכב כלב ששם רגליים על הכלב העומד ? אז מאחוריו יש עוד כלב. אם תסתכל טוב תראה אותו. רואים את הגב שלו.
D dbshachar New member 25/4/07 #14 5 כלבים! בדיוק! כנסו תראו את התמונה עם הוכחות נו באמת.. אתה לא רואה <מי שהעלה את התמונה, לא מי שאני מצטט אותו> שזה חלק מהרכב ולא כלב?..
5 כלבים! בדיוק! כנסו תראו את התמונה עם הוכחות נו באמת.. אתה לא רואה <מי שהעלה את התמונה, לא מי שאני מצטט אותו> שזה חלק מהרכב ולא כלב?..
D dbshachar New member 25/4/07 #15 סליחה, התמונה לא נשלחה. כנסו לכאן http://img142.imageshack.us/img142/9166/1975542311copypl6.jpg
R Reut E New member 26/4/07 #18 ליד הכלב השחור יש 2 כלבים עם פרצוף יש פרצוף אחד שלא קשור ממש לגוף שמה לפי הראייה שלי
פ פרה המקורי New member 26/4/07 #19 טוב. יש 5 כלבים. כי הזנב של אחד הכלבים גרם לי לחשוב שיש עוד כלב (בצד שמאל, מעל הכלב השוכב).