כנס עולמות - סיכום!

האבק

New member
../images/Emo62.gifכנס עולמות - סיכום! ../images/Emo62.gif

אז מה היה לנו בכנס עולמות? היו לנו שתי הרצאות, דוכן ואירוע טריוויה, וכך היה: ביום הראשון התקיים אירוע "מקבילית המוחות" ששינה את מתכונתו והפך לחידון אינטראקיטיבי שבו הקהל משתתף. המנחה הייתה קרן אמבר המקסימה והמצחיקה ובאמת שהיה כיף!
ביום השני הייתה ההרצאה של נתנאלה "כי אבק אתה ואל אבק תשוב" והיה מעולה! למרות ששמעתי כמה פעמים את ההרצאה כשעבדתי עם נתנאלה על ההרצאה, אני נורא נהנתי והיא נתנה הופעה מדהימה. היה נורא מעניין ואף התפתח דיון קצר בסוף ההרצאה. ביום השלישי הייתה ההרצאה של יעל סלע שפירו והיה ממש ממש טוב! כל מי שלא בא הפסיד. יעל הסבירה על הקשיים בתרגום ועל כל מיני גרסאות קודמות של כל מיני מושגים שונים (למשל: כוונוע היה פעם "אווירצון", חרק-ריגול היה פעם "חיפושֹית" (עם "סין" לא "שין") ועוד). ההרצאה הייתה משעשעת ויעל אישה מקסימה שכיף לדבר איתה. חוץ מההרצאות הללו, הייתה עוד הרצאה שנגעה בחומריו האפלים שהעביר אותה ד"ר אמנון סטופ על גורל ובחירה בסדרות פנטזיה מודרניות וקלאסיות. היה מעניין למרות שהנגיעה ב'חומריו' הייתה קטנה מפחד לספויילרים (היו שם כאלה שלא קראו את השלישי ופחדו מהספויילרים
). וגם, איך אפשר בלי - היה הדוכן שלנו! הדוכן היה בשיתוף עם קהילת טולקין ומכרנו בו את שלושת הספרים במחירים מצחיקים (באמת), סימניות, סיכות, חולצות ועוד! בכל מקרה, היה טוב מאד, וטוב מאד שהיה. עכשיו מתחילים לעבוד על כנס מיתופיה שיהיה בחופש הגדול - כך שאם למישהו פה יש רעיון למשהו, כדאי לדבר עכשיו
אודי

בהחלט היה שווה../images/Emo70.gif

קניתי חולצה של גאנז נ רוזס
וראיתי אותך
אבל לא אמרתי לך שלום כי פתאום הלכת ולא חזרת..
מה זה כנס מיתופיה
לא שמעתי עליו.. חעחע.. לא ששמעתי על כנס עולמות לפני אבל לא נורא.. בקיצור, היה כייף. לא נכנסתי להרצאות של חומריו כי לא היה מתי שאני הייתי.
שבת שלום

האבק

New member
באיזה יום היית?

ואיפה בדיוק ראית אותי, ולאן הלכתי?
כנס מיתופיה זה כנס שמאורגן ע"י הקהילה הטולקינאית, ביחד עם קהילות אחרות, קטנות כגדולות כמו קהילת ה"פ לבוגרים. השנה מצטרפות עוד כמה קהילות כמו קהילת חומריו האפלים וקהילת שיר של אש ושל קרח. הכנס יהיה באוגוסט.

אחלה../images/Emo70.gif

תודה על המידע
הייתי ביום הראשון של הכנס. היית במקום הזה של הקהילה, נדמה לי טוקלין (או מה שזה לא יהיה..) אני בדיוק נרשמתי למשהו בדוכן ליד וראיתי את התג הזה שהיה לך עם השם, כמו שאמרת לי, הסרתי ממך לרגע את העיניים והופ.. לא היית שפ להרבה זמן. אני לא שמץ לאן הלכת אבל מתי שאני באתי לבדוק שוב אם אתה שם לא הייתי :-.( אם אני לא טועה, היתה לך חולצה אפורה וג'ינס, נכון

האבק

New member
כן, זה אני ../images/Emo24.gif

או שהלכתי לאירוע, או שהלכתי פשוט החוצה
טוב נו, לא נורא, בכנס הבא (או המפגש הבא) ניפגש כבר

עינת 101

New member
היה נהדר

ההרצאות היו טובות, המשמרות גם והאווירה נפלאה, רק חבל לי שלא יצא לי להיות באף הרצאה של חומריו. יהיה דוכן לקהילה בפאן.קון או ששוב הוא יהיה עם טולקין (או שאולי אין בכלל)? אני אשמח לעזור בכל מה שנוגע למיתופיה

האבק

New member
היי עינת ../images/Emo13.gif

לא נורא, יהיו עוד הרצאות מצויינות על 'חומריו' במיתופיה, ואני מניח שתהיי שם
בקשר לעזרה במיתופיה - נדבר על זה בפרטי כבר.

hester

New member
נשמע כיף..

נשמע כיף... יש לך אולי קצת מידע על כנס מיתופיה?! יום ....חודש....

למעלה