לוח הופעות קרובות

../images/Emo62.gifלוח הופעות קרובות ../images/Emo168.gif

שישי 08.04.05 "בארבי" - כפר-סבא 22:00 להזמנת כרטיסים: 03-5188123 חמישי 14.04.05 תיכון עירוני ד' - ת"א בוקר - ראשון 17.04.05 "פארק גולדה" - שער הנגב ערב - ראשון 01.05.05 "ברקה" - באר-שבע 22:00 מופעים פותחים: פיטר רוט, "איפה ג'וש" שישי 20.05.05 כפר ורדים בוקר אז לאאיזה הופעות אתם מגיעים
תהנו

batel b2

New member
=/

נראה לי שאפחת בגלל שאין לי איך ללכת ואיך לחזור:|

DemonDog

New member
בקשר להופעה בעירוני ד'....

ההופעה סגורה רק לתלמידי התיכון או שכל אחד יכול להכנס?

laila22

New member
הממ..

זה הבית ספר שלי, מחר אני אנסה לברר. נראה לי שזה לא כניסה חופשית, אבל אני לא בטוחה, אני אשאל... בכל מקרה אני לא אהיה שם כי זה יוצא על הטיול השנתי שלי

טולייצ

New member
חחחח איך עושים דבר כזה???

ביצפר חסר עמוד שידרה! וחוצמזה הופעות במקיפים זה הכי שכונה בעולם,באיזשהו שלב מכניסים בסוף את כולם,ככה זה בב"ש בכל אופן.

laila22

New member
אכן.

כל כך התעצבנתי כששמעתי על זה... למה לעשות טיול שנתי ביום של הופעה?! ואצלנו זה לא כל כך שכונה, זה ביצפר קצת סנוב, אבל בעיקרון נראה לי שיהיה אפשר פשוט להיכנס ויניחו שאתם משם. אני לא חושבת שיהיה צריך להראות כרטיס או משו. בכל מקרה אני אבדוק :)

טולייצ

New member
../images/Emo70.gif 1/5

הופעה בחסות מועצת נוער עירונית ב"ש בשיתוף עם חברת קולר ומועדון הברקה. אגב,איפה ג'וש לא מופיעים בסוף. וכמובן,ב 17/4 בפארק גולדה. כרטיסים אצלי. מי שמעוניין לקנות כרטיס במחיר מוזל אצלי. מסר/אימייל [email protected]

טולייצ

New member
ברור שאני אומר לך!

אגב,אין לי טת הקו הזה במקלדת(מה שמפריד בין המשתמש שלנו).

למעלה