לכולם!!!! שיא הדחיפות!!

pimpollito

New member
../images/Emo62.gifלכולם!!!! שיא הדחיפות!!../images/Emo62.gif

בקשר לפגישה בשדה התעופה, על כל אחד מהפורום להצטייד בכרטיס שמצורף לפה בתור קובץ, נא להדפיס לרשום את השם, ולהצמיד בסיכת ביטחון לחולצה. מה שכתוב בכרטיס זה ככה: "אני מהפורום של תפוז שם:____ ובאתי להיפגש עם פליפה וקמילה" בהצלחה לכולם!!!! בעצם לכולנו!!!! שרופה עליכםםםםםםםםם!!! AGUANTE CHIQUITITAS ניצן! טורין! טורין!

לא רוצה להוציא את האויר מהמפרשים

אבל קיים סיכוי שהטיסה שלהם נוחתת באחת לפנות בוקר.... קחו בחשבון .

בחינם

New member
הכרטיס לא נראה..

אני בעד לעשות כרטיס חדש: "אני מהפורום של תפוז שם:____ ובאתי להיפגש עם המטוסים של אל על" מה לעשות שאני חובב מטוסים מושבע?!

האנטר34

New member
הוא צודק....../images/Emo60.gif

ולפי דעתי זה מה שיהיה הטיסות מהאיזור הזה מגיעות ב1-2-3 לפנות בוקר....למה לנו ללכת לשם סתם ככה כמו דבילים? צריך לברר את זה מהר, אין הרבה זמן אתם יודעים...

pimpollito

New member
אנחנו עוד לא

יודעים פרטים... אז בואו נחכה... אולי זה אחר הצהריים?!

זה רעיון נחמד להפגש בשדה תעופה, אבל

כשעושים מפגש פורום צריך לתכנן מפגש. מפגש פורום הארי פוטר למשל, התקיים ברמת גן, ובאו אליו אנשים מאילת (!), ממקום כלשהו ליד קריית שמונה (כן, כן, הם טסו עד לרמת גן), ממצפה רמון ומעוד מקומות מרוחקים! הילדה שהמפגש היה אצלה תכננה המון דברים, אחרת לאלה שגרים רחוק לא היה שווה להגיע. ומה אני מנסה להגיד בזה? שאתם רוצים לארגן מפגש פורום בשדה התעופה, יופי. תראו את קמילה ואת פליפה, יופי. תגידו היי אחד לשני, יופי. אבל מה הלאה??? לא באים למפגש פורום רק בשביל להגיד "היי" צריך תוכנית.

MiToOsH

New member
זה לא רק "היי"...

זה גם לראות את קמילה לצרוח "שיו קמיייי אני לא מאמינה", להתחיל לבכות.. לראות את פליפה, לצרוח "פליפה יא כוווווססוווווןןןןןן" והתמרח עליו.. וללכת הבייתה, מרוצים מתמיד... אהה, זה לא הולך ככה? (מי היה מאמין שאני כן אוהבת קטנטנות?) מיתו´ש :) !

הפצצה 11

New member
תודה אחות שלי

תודה תודה תודה תודה תודה בלעדיך לא היתי יכולה לפגושצאותם אני כבר מתה ללכת לשדה התעופה אבל את בטוחה?

למעלה