לנפץ את השעון

galvin

New member
../images/Emo62.gif לנפץ את השעון ../images/Emo133.gif

ולשפוך את החול בחזרה אל הים! זה שעון חול!
פתאום זה היכה בי.

galvin

New member
מזכיר לי שבגיל מאוד מאוחר,

שמתי לב ש
קאו-בוי זה
-
...ככה זה. לעומת זאת, מגיל 3 ידעתי לזהות את רוב מינרלי-ארצנו, והיה לי אוסף מינרלים ואבנים..

0mroosh

New member
../images/Emo12.gif

איך הגעתם לפני? נסעתי עם אורלי אליקים
,שעשתה 900 עבירות תנועה ב10 דק'. D:

שוודה

New member
לא הגעתי עדיין

נתקענו בצומת שוקת (שמשון החליט לעשות קיצור מוזר דרך לקיה
) ואני כותבת מהאינטרנט במשרד של המנהל של מקדונלדס.
אני הולכת לנמנם לי על איזה שולחן ולהתכסות במפיות כדי שלא יהיה לי קר. לילה טוב!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לילה מקסים, וברכת מדרגה ביציאה מהקאמרי וחוטיני שקוף. |כושיתעםציצים|.

bזוהר

New member
אתם פשוט לא מאמינים מה קרה לי עכשיו

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי בהופעה של אביתר בפסטיבל הפסנתר, היה מושלם כרגיל. ובעודי יוצאת מהאולם, את מי אני רואה?!?!?!?!?!?!
לירון וייסמן!! נו! זאת ששיחקה במשחק החיים.. לא משנה. אני ממש אוהבת אותה! כאילו, ממש אהבתי אותה!! אבל ממשש!!! אתם לא מתארים לעצמכם כמה! היא הייתה האלילה שלי! כל הזמן חשבתי רק עליה והחלום שלי היה לפגוש אותה! פשוט, ממש ממש ממש ממש אהבתי אותה!לפגוש אותה היה בשבילי בלתי אפשרי! ופתאום קלטתי איך חלום ילדות פשוט עבר לי מול העיניים ונגמר בשניה! פתאום קלטתי איך חלומות מתים. אתם לא מתארים לעצמכם איזה עצוב זה היה. ועדיין! וזה לא הקטע של "ואיי לירון עברה לידי ולא אמרתי לה כלום!!", זה גם זה, אבל גם העניין שכל כך כל כך הרבה שנים אתה מחכה למשהו, ועד שהוא קורה זה פשוט עובר בשנייה.. ולא רק שזה עובר בשנייה, אתה גם לא עושה כלום! ככה היא עברה על פני, יפה כמו שהיא בחיים לא הייתה! ופתאום לא הבנתי מה קורה.. כאילו זה לא הגיוני.. וזה נגמר תוך שניה. והלכתי משם. והיא בכלל לא יודעת מה היא עשתה לי!
התקשרתי לחברה שלי, חברה ישנה שאני עדיין קצת בקשר איתה. זאת שהייתי מוציאה עליה את כל השתפכויות הלב שלי על לירון, שהייתי באה אליה אחה"צ ו- "נחשי מה הבאתי?!?!" ומוציאה מהכיס תמונה של לירון וייסמן ומרצה לה שעה על כמה שהיא יפה וכמה שאני כל כך רוצה לפגוש אותה ויודעת שזה בחיים לא יקרה. או שהיא (החברה) הייתה עושה לי ברכות בשיעור וכמתנה מדביקה תמונה של לירון שהייתה עושה לי את היום. (כן, כמו שאתם שמים לב אני אוהבת את הכוכבות של כל הטלנובלות האלו..) אבל הקטע הוא זה החלום שמת!! ועד שהחלום מתגשם, הוא כבר לא חלום!
אוף אתם לא תבינו! וגם ראיתי את דנה מודן ועוד אחת מפלורנטין, המלצרית שמאור מתאהב בה. אבל זה לא חשוב. הייתה הופעה מושלמתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! היה מצחיק בטירוף!! אני מתנצלת על כל ההשתפכות הזו.. סערת רגשות. מחר רונה :) לילהההההההההה טוב!

שישיץ

New member
זוהר_../images/Emo79.gif

את עוד צעירונה וגם חיה בלב הסצנה התל אביבית (תראי כמה אחמ"ים פגשת בלילה) את עוד תפגשי אותה. אני אמצא תמונה שלה וארדוף אחריה עד שתבוא למפגש פורום. ועכשיו, תסבירי לי, למה את אוהבת/אהבת אותה כ-ל כך?!

bזוהר

New member
תודה שישיץ.. :)

אממ כי היא ממש מתוקה! ומושלמת! נו הייתי קטנה.. אבל כשאני אוהבת ככה מפורסמים, אז יש את אלה שככה ככה ויש את אלה שאני ממששששששש אוהבת.. שזה ממשממש. והיא הייתה מאלה! כמו טלי שרון ואיה קורן ועפרררררר
לירון ממש מיוחדת.. רואים את זה

שישיץ

New member
אני מבינה.._../images/Emo79.gif

קרה לי עם אנשים הרבה יותר מביכים. עד היום זה לא עובר :) חשבתי שפשוט קרה משהו מיוחד, מסתבר שאת כמו כולם

זה קרה לי עם ניני מהשמינייה.

רואהאותו בדוכן של פלאפון בדיזינגוף סנטר. וזה ניני מהשמינייה. אני פקצה מטומטמת כשמדברים עליו. הלכתי בגללו עם אחי הקטן לעיר ערוץ הילדים. לא נורא.

למעלה