לסטט יקר הערה בנוגע לשטניזם

disarm

New member
../images/Emo62.gif לסטט יקר הערה בנוגע לשטניזם

נכון הוא שבסיס השטניזם כפי שהוא מוכר לעולם המודרני (איני מעורה בנושא במידה והיה קיים במאות קודמות... הוא הכנסיה של ליווי, אך עקב חילוקי דעות על דרכי הפעולה של הנ"ל, נוצרה קבוצה נוספת מתוך כנסיית השטן הידועה, הנחשבת בחוקים יודעי דבר לקבוצה מאד חזקה מבחינה מאגית , ובאופן יחסי לא מוכרת . הקבוצה הזו נקראת המקדש של סת. ומכל בחינה עושה רושם קיצוני יותר, מעבר לכך יש לציין כי יש הבדל מהותי בין הפילוסופיה של כנסית השטן לבין המעשים , ויותר לבין הסוגדים לשטן . במידה ותרצה מידע נוסף על הקבוצה המדוברת , השאר לי הודעה

disarm

New member
התנצלות../images/Emo52.gif

כתבתי בטעות חוקים יודעי דבר במקום , חוגים יודעי דבר (בהקשר להודעה הקודמת על שטניזם)

L e s t a t

New member
שני דברים

קודם כל, מקדש סת היא קבוצה פסאודו שטנית, היא נוצרה דרך חילוקי דעות בין חבר בכנסייה בשם מייקל אקווינו לבין לה-ויי מה שהביא בסופו של דבר לעזיבתו (או סילוקו, ולא מסלקים סתם מהכנסייה) של אקווינו בשנות השבעים, אז הוא ייסד את הקבוצה הנפרדת שלו. בעיני שטניסטים, מקדש סת' לא שונה בהרבה משאר סוגדי השטן. דבר שני, פורום זה לא נועד לשיחות על שטניזם, אם אתה רוצה לדבר איתי על הנושא, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי. פורום זה נועד לשיחות על פגניות.

disarm

New member
../images/Emo20.gif לסטט יקר , בתגובה להודעתך

אם כך , כל מה שכתבת ידוע לי , לא מצאתי צורך לפרט את כל זה על דפי הפורום. ולכן כתבתי שאם אינך מודע לדברים ויש לך צורך בעוד מידע לצורך המאמר שכתבת , אשמח לעזור. אני מודעת לכך שהפורום לא עוסק בשטניזם , ובנינו גם לא אני , זה רק שכשלומדים על פגאניזם , אי אפשר לדעתי לא ללמוד לצרכי ידע בלבד , ולא לשימוש , את הצד השלילי שלו, ולו בבחינת דע את האויב , דע למה אנשים בורים מקשרים אותך מפאת חוסר ידע תודה מראש , אושר ואהבה

L e s t a t

New member
מצטער שאני נאלץ להתווכח

פגנים ושטניסטים אינם אויבים. אבל אני כן מסכים שזה חשוב שפגנים ידעו כשהם כותבים תשובה ל"האם אתם שוחטים חיות\סוגדים לשטן\מקריבים תינוקות?" שלא לכתוב משהו כמו "לא כי אנחנו לא שטניסטים", מילא "לא, כי אנחנו לא סוגדי שטן" (זה עונה על כל השאלות). למרות שישנן קבוצות פגניות מודרניות שכן יש בהן הקרבת חיות, אבל אני לא בקיא בהן עדיין. עם שטניזם היה לי (ויש לי) נסיון אישי. במשך כשנה הגדרתי את עצמי כשטניסט אבל עכשיו כל קשר שיש לי לנושא הוא שאני עדיין משתתף בפורום שטניזם של הכומר לסטט ונטרו. תודה על הצעתך לעזור לי במאמרים, אם אצטרך עזרה, לא אהסס לפנות אלייך.

Justin Angel

New member
שלום שלום :) +נושא חדש

דבר ראשון ברוכה לפורמנו הקטן :) בדיוק סיימנו עוד סידרה מעניינת של דיונים טל-שטניסטים, ואנחנו באמת לא רוצים להמשיך איתם... אי-פעם... אבל אני בטוח שבתור תקופת מינימום חודש זה בסדר. מה שאני מנסה להגיד זה ככה: הוויכוח הזה נגמר עכשיו. ושוב, לא אכפת לי אם יש לכם דעה או אם אתם עולים באש, אבל אתם לא תמשיכו להגיב על ההודעה הזאת. וכנאמר, זה מעכיר את האווירה ומעפיל על דיונים באמת מעניינים (כמו הדיון עליי למשל. שהוא באמת דיון חשוב). אז, הדיון נפסק חגיגית עכשיו. אבל חבל באמת לבזבז עץ טוב לחלוטין... אז הנה נושא חדש: --> כמה צדפים יש לכם בבית?

שלום וברוכה הבאה!

אשמח אם תציגי את עצמך, מאחר וזכרוני החלש בוגד בי. כינוייך מוכר לי, אך במעומעם בלבד. ועוד משהו קטן - בשני דיונים קודמים על שטניזם הבהרתי כי זה לא המקום לדיונים האלה, מאחר וזה לא עניינו של הפורום לדעתי.

למעלה