מחפשת רעיון...

גליתוי

New member
../images/Emo62.gifמחפשת רעיון...

אני מעבירה החל ממחר את ההצגה משה בתיבה, ואני מחפשת איזושהיא הפעלה דרמתית. הפעלה הקשורה בים או במלך או במשה התינוק הקטן. חשבתי על המשחקים: "המלך אמר" שכולם מכירים או "שלום אדוני המלך" שהמלך שואל את הנתינים איפה היו ומה עשו והם צריכים להציג בפנטומימה והוא מנחש.מה דעתכם? נראה לי קצת מסובך לגנים הצעירים. בנושא הים יש עבודה עם בדים על גלים בעקבות מוסיקה אבל את זה כבר עשיתי. בא לי משהו עם כלי נגינה. אשמח לרעיונות מהירים! תודה !

אולי כאן תוכלי לקבל רעיונות או השראה...

מצרף הפניה לדף מלא אופציות לעבודות, סיפורים והפעלות הקשורים לחג זה שאת מציגה את סיפור משה בתיבה לא אומר שאת חייבת לעשות את ההפעלה דווקא על הסיפור עצמו שממילא יוצג ואני משוכנע שהפעלה הקשורה בחג עצמו תתקבל גם היא בברכה ובאהבה ע"י הלדים והגננות כאחד *זה מתוך מאגר הסיפורים וההפעלות שהכירה לנו שיר, אם אני לא טועה, מאחר ויש שם חומר רב על סיפורים,אגדות וחגים מומלץ לשמור אותו בפייבוריטים של כולנו והלעזר בשעת הצורך חושב על עוד משהו בשבילך ואם זה יתגבש לכלל רעיון אשלח לך מסר בנושא בהקדם האפשרי אגב, מה עם שירים? מה רע בשירים? או שאינך ערוכה לזה והזמן קצר... הנה הקישור

גליתוי

New member
תודה דודי!

האמת שיש לי את הקישור על המחשב ושכחתי מזה לגמרי... אני יושבת על שיפוץ המחזה כשיהיה לי את זה כתוב אני אשלך לך. תודה!

למעלה