מחפש גופי תאורת רחוב

שלומבון

New member
../images/Emo62.gifמחפש גופי תאורת רחוב

שלום חברים אני מחפש גופי תאורה לשבילים ציבוריים בפרוייקט המגורים בו אני גר. מי מכיר סיטונאי באיזור ת"א, או אחר שיש לו גופים טובים אך גם יפים??? אגב, קטלוג ONLINE יהיה פתרון נהדר. תודה, שלומי

מאגר

New member
יצרני תאורה לתאורה ציבורית

לסרי תעשיות רח' קיבוץ גליות מיל בנין מרכזים. מפעלי תאורה געש קיבוץ געש מאחרי בילדינג. יוסגד תעשיות ברעננה בן חור תעשיות בחולון אם חסר לך עוד פנה בשנית דורון ט

גמל111

New member
חשבתם אולי לשלב תאורה סולארית?

שלום, עמודי תאורה סולאריים מתאימים לשטחים ציבוריים (פחות לכבישים), אינם דורשים תשתיות, ובעלי ערך סביבתי גבוה. ניתן לשלב אנרגיה סולארית על כל עמוד וגוף תאורה, ומשתמשים בנורות חסכוניות. לפרטים נוספים, www.solarpower.co.il

מאגר

New member
אבל המחיר שלעמוד אחד הוא בסדר גודל

שלשלושה או ארבעה עמודים רגילים כולל תשתיות.

גמל111

New member
לא מדוייק, המחיר קרוב בהרבה

מחיר עמוד תאורה סולארי ביחס לעמוד "רגיל" הוא בהחלט לא פי 3-4. בפרוייקטים בהם תשתית החשמל אינה קיימת (פארק , חנייה חדשה), ניתן להיווכח בקלות כי לעיתים הפרוייקט הסולארי זול יותר באופן מיידי, ואף ללא התחשבות בחשבון החשמל אותו לא תקבל יותר... בהתאם לתשתיות הנדרשות, עמוד סולארי יעלה בין 0.6 ל-1.3 יחסית לעמוד "רגיל". בפרוייקט שביצענו בכרמיאל, הפרוייקט הסולארי חסך ליזם כ-30%. האתר היה ללא חשמל, נדרשו חפירות להעברת קו, התקנת שנאי, קיוסק חשמל וכ"ו. בפרוייקט סולארי אין צורך במרכזיה יקרה, כל עמוד בעל בקר תאורה עצמאי. בפרוייקט "רגיל" היתה עבודה של כחמישה עד שמונה ימים. לנו זה לקח 8 שעות, ופה מגולם חיסכון אדיר כמובן. לא ארחיב כמובן אודות הערך הסביבתי הגבוה. בנוסף, ישנם מקרים נוספים בהם חשמל "רגיל" הוא בעייתי להעברה, כמו באתרים היסטוריים, חופי ים, ריחוק ממתח נמוך ועוד. ושוב, אדגיש כי התאורה הסולארית מתאימה למקומות בהם עוצמת התאורה הנדרשת אינה גבוהה מאוד.

שלומבון

New member
אכן נהדר, אבל לא מתאים כאן

אני מחפש גופים שלא יעלו מליון כסף, וחשוב גם האלמנט העיצובי. מדובר בפרוייקט מגורים שכבר עומד ומחובר וקיים. -אגב, הקיר עליו אנו מתקינים את הפנסים הוא של חדר טרנספורמציה של חברת חשמל... דורון, תודה. נ.ב. יש לכם הערכות מחיר - אם אני לוקח גוף כמו פעמון וקשת לחיבור לקיר?

doram44

New member
אם מחפשים גופים מעוצבים !!

וגם עמידים . צריך לחפש גופי יבוא של חברות כמו BEGA WE-EF DZLICHT CASTALDI SYTECO EXTERIER VERT =TARGETTI REGENT ERCO KREON בשטח קרוב לבתים אפשר למצוא גם גופים עדינים של DELTA יבואנים = דורם,קימחי,ניסקו עיצובים,לב אופיר,ריג'נט ועוד. מומלצים גופים לאור מוחזר . יש חשיבות למקור האור.. היום ההכון הוא לנורות מטל האליד, כמו גם לגובה עמודים בהתאם לצרכים,שטח הכיסוי המבוקש וצורת הפיזור. חשוב להתיחס לעמידות לתנאי שטח, אחזקה,מניעת סינוור, בוהק וזיהום סביבה באמצעות הארה לא מדוייקת.

למעלה