ממשיכה לטפס

מושיק20

New member
../images/Emo62.gif ממשיכה לטפס../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כתבה שהתפרסמה באתר "הבמה". שרית חדד משקיעה משאבים ועולה ליגה באלבום החדש. פרחה במרצדס משנה את המקום שלה שרית חדד – חגיגה אבי גואטה שלא כמו דיוות מורמות מהעם כדוגמת ריטה, שרית חדד תמיד התנהגה כמו אחת משלנו. היא מלאת כישרון, אבל חסרת טקט (ומתחצפת לשוטרים), מחפפת לא פעם (בעיקר בבחירת החומרים), מעגלת פינות ומסתמכת על הכישרון והחן הטבעיים שלה, שיספיקו כדי להביא אותה למקום הרצוי לה. כל זה היה נכון עד עכשיו. החשש מהירידה בפופולאריות ואולי גם התחרות מצידה של מאיה בוסקילה עשו את שלהם, ובאלבום החדש של שריד חדד הושקעו זמן ומשאבים ברמה שלא ראינו אצלה עד היום. קודם כל, גוייס מפיק עדכני ואופנתי שיוכל להביא צליל חדש ותדמית צעירה. הבחירה נפלה על Henree (להלן הנרי), יוצר אלקטרוני, שעבד לא מזמן עם עברי לידר ובישל מחדש כמה משיריו (כמו למשל "מרי לנצח"). ההפקה של הנרי מתאפיינת בצליל אלקטרוני, דרמטי, מנופח ומלוטש, שמכיל גם מוטיבים מזרחיים. בדיוק מה שחדד צריכה כדי להשתלט מחדש על גלי האתר. אותה גישה ננקטה גם בבחירת השירים, ודחקה את כותביה המסורתיים של חדד (יוסי גיספן, שמעון בוסקילה) לרצועות התחתונות. הנרי מככב גם פה עם ארבעה שירים (כולל הלחנים של שני הסינגלים המצויינים שיצאו מהאלבום), עברי לידר תרם טקסט אחד ("בחום של תל אביב"), וגם סאבלימינל והצל הביאו קטע ראפ מזרחי סביר. כדאי לשים לב ללחן שכתבה חדד למילותיו של אהוד מנור, שמהווה אולי טיזר למגמה שתורחב באלבום הבא. בסקציית הממוחזרים אפשר למצוא את שלמה ארצי (בשיר בנאלי ותפל), את צביקה פיק, בלחן שאמנם מזוהה איתו לחלוטין אבל עדיין מתבלט כאחד הטובים בדיסק, וגם את המחווה המתבקשת לנעמי שמר, בביצוע יפה ל "לו יהי". לקרוא לאלבום הזה קפיצת מדרגה, יהיה אנדר-סטייטמנט. הייתי מגדיל ואומר שסוף סוף הצליחה חדד לפרוץ לליגה של הגדולים וזאת תוך כדי שיפור יכולות השירה ושימור החן הטבעי שלה. "פרחה במרצדס משנה את המקום שלה", והיא יודעת בדיוק לאן היא רוצה להגיע. מאת: אורן בר-אל

תנקיוו ו..

מה ז''א הצליחה סופסוף לפרוץ לליגה של הגדולים?? היא לא הייתה שם או שאני לא הבנתי...חח

Music4Life

New member
זה נכון ששרית מתחצפת לשוטרים?

שמעתי פעם שעצרו אותה כי היא נסעה מהר מידי ..אבל זה נכון שהיא מתחצפת לשוטרים? מוזר...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif את מכירה בנ'אדם שלא...

יתחצף לשוטרים?! כאילו, עצרו אותה על מהירות מופרזת... בד"כ כל אדם שנעצר בגלל מהירות מופרזת מתחיל להתווכח, להתעצבן וכו'.. כך גם במקרה של שרית! << אני חושבת
>> *עשו מזה סיפור רק בגלל שהיא זמרת מפורסמת, אז כתבו על זה ופירסמו את זה!* אבל כל אדם שנעצר על עבירת תנועה מתחיל להתווכח עם השוטרים ולהתחצף!

Music4Life

New member
אני לא מסכימה...

להתחצף לשוטר כין אם אתה מפורסת או לא זה ממש ממש ממש לא חכם.... יש אנשים תרבותיים (אני לא אומרת ששרית לא..בסדר?) שלא מתחצפים לשוטרים! מזהף אם עשית עבירה אז תשלם על זה...עוד להתחצף? זאת ממש חוצפה לדעתי! יש הבדל גדול בין להתעצבן ובין לדבר לא יפה לשוטר... ממש לא חכם ומוסרי להתחצף...אז אני לא מסכימה עם זה. אבל נכון אמרת שרק בגלל שאת שרית חדד אז שעו מזה עניין גדול יותר ממה שזה כעקרון. מעניין מה היא אמרה...חחח...אח שרית, מצחיקה היא...

חח כנסי ניבה..

היא אמרה לשוטר שהיא תראה לו מאיפה הדג משתין חחחחחחח איזה מצחיקה
ושתדעו,השוטר הזה לא תמים...הוא כבר היסתבך בסמים ואנשים מתלוננים אליו..

אבל אני לא מבינה מה עשו מזה עניין..

סך הכל היתחצפה...ביג דיל.. העיקר למדה את הלקח (והיא אמרה שהיא למדה) וזהו

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אוייישש.. לא התכוונתי ש

שכל בנ'אדם מתחצף לשוטר!
ברור שיש אנשים שלא מתחצפים ומקבלים את העובדה שהם ביצעו עבירה! וגם לא התכוונתי שהיא התחצפה לשוטר רק בגלל שהיא מפורסמת, כי זה לא בגלל זה! הקטע הוא שעשו מזה סיפור רק בגלל שהיא מפורסמת, ופירסמו את זה רק בגלל שהיא "שרית חדד"..
וחוץ מזה, היא התחצפה, היא עשתה עבירה- היא שילמה על זה בסוף! אז החוצפה לא עזרה לה במיוחד! ויכול להיות שהיא למדה את הלקח שלה! ובואי נסגור ת'עניין לפני שיכתבו גם על זה בעיתון!
חוץ מזה, המוזיקה שלה
- בה אנחנו אמורים להתעניין ולא בדברים אחרים כמו העבירות שלה, הסגנון דיבור שלה לשוטרים וכו'...

Music4Life

New member
בסדר, אבל זה מעניין אותי בכל מקרה

לא יכתבו על זה בעיתון כי זה כבר היה כתוב...אבל את יודעת, אני מעדיפה להזהר. פשוט זה היה נשמע שאמרת איזה בנאדם לא מתחצף לשוטר? כאילו שעשיתמזה משהו עובדתי ובסדר אז די נבהלתי
בונא שרית חוצפנית הא?
חחחח..סתם וזה באמת לא יעזור לה הרבה... לא חשוב, ניר עוד יהרוג אותי!!
.... נדבר על זה כבר בטלפון או בעל"פ, סבבה?

Music4Life

New member
שיואוו זה מה שהיא אמרה?!

בונא, אמאל'ה, יש לה פה לבחורה הזאת....! אואו. מתאים לה אבל...לפעמים שהיא מתעצבנת היא באמת יכולה להיות בוטה. ושוב- לא חכם. לדעתי...

חחחחח את מצחיקה אותי ניבה

ברור שיש לה פה....איך לדעתך היא מדברת ושרה? חחח סתם לפעמיים שהיא מתעצבנת היא יכולה להיות בוטה? מאיפה לך?

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח אוקיי, אבל לא אמרתי

"איזה בנ'אדם לא מתחצף לשוטר!?" התכוונתי שיש אנשים שמתחצפים לשוטרים (הרבה אנשים) אבל לא עושים מזה סיפור כמו שעשו על ההתחצפות של שרית! חפיףף.. יאללה נעבור נושא! חח :)

Music4Life

New member
אוקיי, הבנתי מה אמרת תאמיני לי...

וזה ברור שיעשו מזה סיפור. כי יש עיתנואים והם מחפשים אחרי רכילות וליכלוך אז זה הזמדנות טובה לא? שילכו...קיבי ***** !

Music4Life

New member
ניקול ../images/Emo26.gif

יו, איך אני יסביר לך את זה? יש לבחורה פה! מבחינת בוטות.
ווואי ווואי...אני לא הייתי שם ואני ראיתי את המקרה אז אני לא הכי יכולה לשפוט, אבל לא חשוב... מאיפה אני יודעת? אין לי שוגמא לתת לך, אבל הרושם שלי ממנה זה שכשהיא מתעצבנת היא יכולה לדבר..או או או..... עם שרית לא מתעסקים!

Music4Life

New member
באמת? כשאני מתעצבנת...

במיוחד עם אמא שלי...וואייי איזה פה יש לי... יותר גדול משל שרית אפילו אני חושבת
אני יכולה ממש להגיד דברים לא יפים, חבל"ז. חחחחח...

Music4Life

New member
לניקול שוב

חשבתי על זה רגע...ונראה לי שאצלי זה ככה: אני פשוט קוראת אנשים מאד מאד טוב. ואת שרית אני מכירה כבר די זמן בשביל לקרא אותה בצורה די טובה...אני מקבלת התרשמויות ממה שאני רואה וחלק מהדברים שאני שומעת על הבנאדם. אז יש לי התרשמות כזאת ממנה שיש לה פה כשהיא מעוצבנת... שהיא יכולה להגיד דברים בוטים. אבל מצד שני, זה דבר די טבעי לא? וזה תלוי גם... מקווה שהבנת את מה שניסיתי להגיד.

אמא שלך??? איזה רעהה

חחח טוב גם אני לא צדיקה... הראתי לסבתא שלי אצבע משולשת...עיצבנה אותי חחחחחח

חח ניבה,הבנתי למה את מתכוונת פה..

ושנית,דווקא לא נראה לי שכשהיא מתעצבנת היא יכולה לדבר בבוטות... נראה לי היא מנסה להירגע כשהיא מתעצבנת.... טוב עזבו...כל אחד עצבני לפעמיים,מותר לה...

למעלה