משהו שחשבתי עליו...

ניאו30

New member
../images/Emo62.gif משהו שחשבתי עליו...

הייתי פעם אצל מישהי שהיו לה רשומים על המקרר כל מיני משפטים יפים ומאתגרים(כאלה שגורמים לך למוטיבציה לעשות אותם...).בזמנו לא חשבתי על זה,אבל עכשיו כשאני חושב על זה שנית אולי זה משהו שמאוד יכול לעזור, כי בטוח כשמשהו כתוב לך מול הפנים,ואתה נתקל בו כל פעם כשאתה פותח את המקרר(זו כמובן דוגמא,אבל אפשר למצוא מקומות אחרים...). עכשיו כל אחד זקוק למשפטים בתחום אחר.אני אגיד את אלה שאני רואה אותם כתחומים החשובים לי,ובטח יש עוד אבל אלו העיקריים: שמירה על תזונה נכונה,שמירה על מסגרת של פעילות גופנית כמה פעמים בשבוע, חיזוק הבטחון העצמי שלך...בטוח יש עוד שאני לא חושב עליהם כרגע אבל זה בשלב זה.....הנה נזכרתי בעוד...התגברות על פחדים,לנסות להסתכל כמה שיותר על העתיד וכמה שפחות על העבר,ואיך אפשר בלי מחשבות חיוביות ואופטימיות ולא שליליות ופסימיות(פעם הייתי בן אדם מאוד אופטימי וחיובי וכיום מאוד קשה לי לחשוב בצורה כזו,אני מרגיש שאני משלה את עצמי או שמדובר במשהו מלאכותי שאני לא יכול להעמיד פנים לגביו) אז אחרי כל מה שאמרתי,השאלה או הבקשה היא בעצם אם יש לכם רעיונות למשפטים כאלו שאפשר לתלות על המקרר או מעל המיטה או השד יודע איפה,העיקר שאני אראה את זה כל יום מול העיניים והם יזכירו לי או יתנו לי מוטיבציה? אז נשמע מה יש לאנשים כאן להציע. וסתם ל"תרגול" האייקונים החדשים לכבוד ראש השנה שבא עלינו(לטובה??!!) הנה מבחר חדשים
ב-
ומה
אומר?...חחחחח...

ניאו30

New member
שכחתי איזה משפט קודם...

כשכתבתי בהתחלה "כשבטוח כשמשהו כתוב לך מול הפנים..." ידה,ידה ידה... ושכחתי לכתוב שזה בטוח עוזר יותר מרק לחשוב אילו שינויים לעשות או אפילו לכתוב אותם באיזה מחברת או יומן נסתר שאתה מציץ בו פעם ב...

BU BP

New member
תבדוק את ההודעות של בני ישראלי -יש

בהן המון סיסמאות שאמורות להחדיר בך מוטיבציה. אם זה מה שעושה לך את זה - לך על זה. עלי אישית משפיעה רק הסיסמא של נייק - JUST DO IT אבל מצד שני פעם קיבלתי במייל קריקטורה בה רואים איש עם גופיית נייק שכתוב עליה JUST DO IT עושה ג'וגינג ליד בית קברות וברקע מצבה שעליה כתוב - JUST DID IT מה זה קשור? - לא קשור אבל מצחיק

ניאו30

New member
דווקא סיסמא שיכולה להתאים לי...

כי יש לי המון את הקטע זה של חשיבה על אלף ואחד דברים פלוס כל הדברים שאני רוצה לעשות אותם,ומשום מה אני בדרך כלל לא מצליח להגיע בכלל לשלב היישום. הנה,יש אחד כזה לדוגמא-אני כבר די הרבה זמן קורא ומתעניין באומניות לחימה,ודי התקבעתי על הטאי צ'י בתור האומנות שהכי מעניינת אותי ונראית לי הכי מתאימה בשבילי.אז זהו,אני קורא וקורא וקורא...עכשיו הגיע זמן המעשים.אני צריך למצוא את הזמן לעשות!!...שבוע הבא,אני מקווה שייצא לי. בקשר להודעות של בני ישראלי-מה?מי?איך?כמה?למה? או בקיצור,הסבירי את כוונתך...כי לא הבנתי למה התכוונת...

ניאו30

New member
במחשבה שנייה...ויותר מעמיקה...

אולי זאת המטרה שאני צריך לקבוע לעצמי לשנה הקרובה- אולי באמת חיפשתי יותר מדיי את השינויים החיצוניים(תזונה,כושר וכדומה) וצודקים אלה שאומרים שאת השינוי אני צריך לעשות בתוכי,בפנים,והשינוי החיצוני יבוא מזה הפנימי.אני לא בטוח שזה נכון לגביי כל האנשים,אולי גם מאוד ספקני לגביי,אבל אולי פעם אני ישאיר את הספקות בצד ויילך על משהו שהוא לא בטוח אבל יש בו משהו עם פוטנציאל מאוד גדול בשבילי... אז אולי אני צריך לקבוע את המטרה שלי בתור התמדה בטאי צ'י,הפיכתו לדרך חיים(אף שאת זה בטח שאי אפשר לעשות בשנה אחת,אבל זאת התחלה,וצריך להתחיל מאיפשהו...),לא להכנע אם זה יהיה קשה לי בהתחלה או אם אני ירגיש לא שייך או לא מסתדר עם האנשים(מה שבדרך כלל קורה לי אחרי תקופה קצרה...). מטרה יותר קרובה וממוקדת-גם התקבעתי על מורה ומקום ספציפי שאני רוצה ללמוד בו-אז עד לסוף שבוע הבא אני מברר את כל הפרטים הטכניים ומשתדל גם לעשות את שיעור הנסיון(בדרך כלל לכולם יש כזה בחינם) בזמן הזה. לפעמים אתה קורא משהו על מישהו ועל מה שהוא עושה ומפתח לך ציפיות וכדומה,וזה מה שקרה לי(האמת שזה תמיד קורא לי בכל התחומים...) שוב, ובתור אדם למוד אכזבות וכשלונות אני מקווה שמצאתי את האדם הנכון שגם יענה על ציפיותיי...בגלל זה בדיוק צריך לבדוק ולבחון,למרות שגם כאן בוודאי יש דברים אשר נסתרים לעין,בטח במפגש אחד,אבל גם זו התחלה שאני חייב לעשות,פשוט לעשות,just do it,פשוט סיסמא קליטה ומתאימה לי,והייתי גם מוסיף לזה אולי משהו אחרי הליכה אחרי הלב,אחרי החלומות שלך ולא להשבר,אף פעם...(אף פעם זה מוגזם-אבל הכוונה שלא להישבר סופית ממשהו,ולא הייתי רחוק מזה כמה וכמה פעמים...

למעלה