משחק המספרים

spelling

New member
../images/Emo62.gifמשחק המספרים../images/Emo62.gif

בחרו 5 חברי פורום ועשו רשימה: 1. 2. 3. 4. 5. רק עכשיו הסתכלו על השאלות הבאות(מכיוון שהרשימה שלכם חייבת להיות אקראית) *מה מצחיק אותך במספר 4? *הדבר הכי מוזר שאמר מס' 2? *מה אתה הכי אוהב במספר 1? *מה הכי היית רוצה לעשות עם מס' 5? *הצבע האהוב על מס' 3? *אם היית יכול לטייל עם מס' 4 ב..? *אם יכולת לצאת לארוחה עם מס' 2 הייתם אוכלים..? *אם יכול לראות סדרה עם מס' 1..? *אם היית מתחלף עם מס' 5 ליום אחד...? *אם היית מחבר את מס' 3 לאיזה סדרה היית משייך אותו?

עונה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני בוחרת חמישה באקראי-כאילו שאנשים לא יעלבו או משהו
בחרו 5 חברי פורום ועשו רשימה: 1.נטלי 2.גל 3.אדם 4.יוליה 5.יעל *מה מצחיק אותך במספר 4?היא ממש חמודה וכשהיא באה היא השתלבה ממש מהר
כמו מלכה
*הדבר הכי מוזר שאמר מס' 2?הכי מוזר-אין ממש אולי שהאהבה שלה לקריסטין ענקית ושהיא אוהבת אותה כל כך ולא רוצה לפתוח לקריסטין פורום
*מה אתה הכי אוהב במספר 1?היא מכינה סרטונים מעולים היא תמיד עוזרת ונחמדה *מה הכי היית רוצה לעשות עם מס' 5?לדבר קצת יותר-או באיסיקיו או במסן
*הצבע האהוב על מס' 3?לדעתי אחרי ההאדמה הוא ממש מתחבר לאדום
*אם היית יכול לטייל עם מס' 4 ב..?בחיפה
כן..בגרנד
חחח.. *אם יכולת לצאת לארוחה עם מס' 2 הייתם אוכלים..?אמ..לא יודעת בהתחשב לזה שהיא לא אוכלת בשר הייתי לוקחת אותה לגלידריה-הכי קריר לתקופה הזאת
*אם יכול לראות סדרה עם מס' 1..?מכושפותתתתת
*אם היית מתחלף עם מס' 5 ליום אחד...?אמ הייתי מתחלפת עם יעל ליום אחד אז היה לי יום עמוס וארוך.חח
ומלא האוס
*אם היית מחבר את מס' 3 לאיזה סדרה היית משייך אותו?את אדם לאמריקן איידול-סתם כי זה יהיה נחמד לשמוע אותו שר

spelling

New member
../images/Emo175.gifעונה

בחרו 5 חברי פורום ועשו רשימה: 1.שלי 2.נטלי 3.גל 4.יעל 5.יוליה רק עכשיו הסתכלו על השאלות הבאות(מכיוון שהרשימה שלכם חייבת להיות אקראית) *מה מצחיק אותך במספר 4? -הצניות שלהההההההההההההההההההה *הדבר הכי מוזר שאמר מס' 2? נטלי האם אמרת פעם משהו מוזר? *מה אתה הכי אוהב במספר 1?שהיא דוחפת חצי מרשימת האייקונים בכל פינה שהיא פותחת! *מה הכי היית רוצה לעשות עם מס' 5?ללמוד רוסית!כל פעם אני עובר בפארק אז נחמד להגיד שלום לסבתות:) *הצבע האהוב על מס' 3?כחול!!!!!!! השעון הבגדים אממ המצב רוח?חח *אם היית יכול לטייל עם מס' 4 ב..?שיקגו או ניו יורק!היא אוהבת סדרות אמריקאיות אז מתאים.. *אם יכולת לצאת לארוחה עם מס' 2 הייתם אוכלים..?בופה שלם של סוגי פסטות!חחח *אם יכול לראות סדרה עם מס' 1..?מכושפות!!!!!!!!!!!אליסה!!!!!!!!! או אולי נוסטלגיה של מי הבוס? *אם היית מתחלף עם מס' 5 ליום אחד...?הייתי מחטט בכל המקומות המעניינים בחדר חחח(אני ילד חטטן) *אם היית מחבר את מס' 3 לאיזה סדרה היית משייך אותו?האסוצאציה הראשונה שעלתה לי זה "סטיב ארקל-אריזה משפחתית" חחח did i do that????? מוזכר לכם?חחח

YaEl 15

New member
עונה

בחרו 5 חברי פורום ועשו רשימה: 1. שלי 2. נטלי 3. יוליה 4. אדם 5. גליה רק עכשיו הסתכלו על השאלות הבאות(מכיוון שהרשימה שלכם חייבת להיות אקראית) *מה מצחיק אותך במספר 4? הכל
למשל, זה שהוא דלוק בסתר על.. ג' יפית
*הדבר הכי מוזר שאמר מס' 2? נטלי באמת לא אומרת דברים מוזרים
*מה אתה הכי אוהב במספר 1? חחחח... את העליזות, ושמחת החיים ש"קורנת" מכל הודעה (בצורת אייקונים) *מה הכי היית רוצה לעשות עם מס' 5? אממ... זה קצת מרושע
הייתי קושרת אותה על כסא, ומכריחה אותה לראות את כל תקיית יו לורי שלי, תמונה אחר תמונה... חח.. סתם. אולי סרט? סרט יכול להיות נחמד
בירושלים
*הצבע האהוב על מס' 3? אממ.. אין לי מושג. אני לא זוכרת את השרשור של חמשת הצבעים
אני מנחשת: שחור??? סתם ניחוש. *אם היית יכול לטייל עם מס' 4 ב..? אממ.. אני אתן לאדם להחליט ! ארצות הברית - נשמע טוב, בתנאי שעושים עצירה קטנה בLA אני.. אהמ.. צריכה לבקר... מישהו. *אם יכולת לצאת לארוחה עם מס' 2 הייתם אוכלים..? נטלי, את צימחונית? אם לא, אז על האש ! *אם יכול לראות סדרה עם מס' 1..? מכושפות? שיהיה מכושפות
*אם היית מתחלף עם מס' 5 ליום אחד...? עדיף לא לומר מה הייתי עושה... *אם היית מחבר את מס' 3 לאיזה סדרה היית משייך אותו? אמ.. אני לא מכירה אותה מספיק כדי להגיד.. אולי.. חברים? :)

always be me mc

New member
משתתפת:

1. שלי 2. יוליה 3. חן 4. יעל 5. נטלי *מה מצחיק אותך במספר 4? הציניות לרוב
*הדבר הכי מוזר שאמר מס' 2? שמייקל נראה טוב עם שיער ושהוא חתיך
(סורי יוליה) *מה אתה הכי אוהב במספר 1? את האהבה שהיא נותנת
לחדשים ולישנים יותר כאחד
*מה הכי היית רוצה לעשות עם מס' 5? לפגוש אותה ולצאת לבלות בקניון
*הצבע האהוב על מס' 3? סגול
*אם היית יכול לטייל עם מס' 4 ב..? חוף הים
*אם יכולת לצאת לארוחה עם מס' 2 הייתם אוכלים..? במסעדה נחמדה אני הייתי אוכלת פסטה או משהו אבל קשה לי לומר מה יוליה הייתה אוכלת
*אם יכול לראות סדרה עם מס' 1..? סמולוויל XD או רפוא"ש, או מכושפות או רוזוול
*אם היית מתחלף עם מס' 5 ליום אחד...? הייתי רוצה לראות את המקומות והאנשים שמשמחים אותה
*אם היית מחבר את מס' 3 לאיזה סדרה היית משייך אותו? חברים

למעלה