נוסטלגיה... ההודעה הראשונה שלי בפורום.. שרשרו גם אתם את ההודעה הראשונה שלכם, נחמד להזכר בזה...
ג גללללללל New member 23/1/04 #1 ../images/Emo62.gifנוסטלגיה...../images/Emo9.gif ההודעה הראשונה שלי בפורום.. שרשרו גם אתם את ההודעה הראשונה שלכם, נחמד להזכר בזה...
../images/Emo62.gifנוסטלגיה...../images/Emo9.gif ההודעה הראשונה שלי בפורום.. שרשרו גם אתם את ההודעה הראשונה שלכם, נחמד להזכר בזה...
F Flash Button New member 23/1/04 #3 ../images/Emo26.gif תחפשי בחיפוש המתקדם את הניק שלך בתאריכים המשוערים שנכנסת לפורום פעם ראשונה..
D DaSi ON LsD New member 24/1/04 #7 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אני אקפיץ לך ../images/Emo24.gif ושלי בעמוד הראשון של הפורום.. פעם רז שם כאן את הכתובת, אבל אין לי
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אני אקפיץ לך ../images/Emo24.gif ושלי בעמוד הראשון של הפורום.. פעם רז שם כאן את הכתובת, אבל אין לי
ג גללללללל New member 25/1/04 #8 אם יורשה לי לומר (ויורשה לי) אני חושבת שזה חוצפה שאף אחד לא מתייחס להודעה שלי!!! חח ת------------ג----------י----------ב-------ו---------!!!!
אם יורשה לי לומר (ויורשה לי) אני חושבת שזה חוצפה שאף אחד לא מתייחס להודעה שלי!!! חח ת------------ג----------י----------ב-------ו---------!!!!