ניתוח שיר!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo62.gifניתוח שיר!../images/Emo62.gif

והשיר להפעם הוא Party Poison: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? הליריקס: http://www.plyrics.com/lyrics/mychemicalromance/partypoison.html מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Everybody pay attention to me I got the answer I got the answer Street walking cheetah with a capitol "G" So gets your hands up Now get your hands up Hide your eyes, we're gonna shine tonight Sub-atomic never get the best of me Ain't a DJ gonna save my soul (My soul) I sold it long ago for rock 'n' roll (Whoa oh) Drop the needle when the tape deck blows I gotta shout this out so everybody knows This ain't a party Get off the dance floor You want the get down Here comes the gang war You're doin' alright I got the answer ושורה שממש מפריעה לכם? 'Cause all the good times, They give you cancer הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא הקצב יפה והוא ופלנטרי גו דומים אחד לשני משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? את היפנית הזאת היא מעצבנת, הקול שלה מעצבן היא אומרת את מילים מעצבן בשפה שלה מעצבנת ו היא נחנקת בכל סוף משפט-וזה ממש מעצבן איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? יפה :) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
- אנ ינ מתארת שמי שיורעל ירגיש ככה
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל מי של MCR אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? this aint a party הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? אם כבר בפלאנטי גו מסופר שיש מסיבה פה הוא צריך להיף את כולם מהמסיבה שהתחילה שם. למי הייתם מקדישים את השיר? ןלKILLJOYS -הורסי מסיבות
ציון לשיר 1-10? 8+

lilison13

New member
סוף סוף,אחד השירים היותר אהובים עליי!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Ain't a DJ gonna save my soul? I sold it long ago for rock 'n roll הפזמון: This ain't a party Get off the dance floor You want the get down Here comes the gang war You're doin' alright I got the answer 'Cause all the good times They give you cancer If we were all like you in the end Oh we'd be killing ourselves by sleeping in So hit the lights I'll do it again And keep your cars and your dogs and your famous friends Well alright
ושורה שממש מפריעה לכם? אין
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא,מושלם בדיוק כמו שהוא
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? אני בהתלבטות לגבי זה,לגבי היפנית הנחנקת. מצד אחד זה נשמע ממש מגניב ולגמריי כמו ג'י רוק כזה והייתה תקופה שממש הייתי מאוהב בג'י רוק. אבל מצד שני הם שרים באנגלית ומיי כמיקל רומנס וכאלה ומה להם ול ג'י רוק. אז לפעמים באלי לשמוע את השיר בלי היפנית.
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אחלה
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
מסיבה כאילו חחח
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא יודעת
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? גם לא עולה לי שום רעיון,אז ביבר כמו תמיד XD
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? PARTY KILLER אנאערף
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כן!! לגמריי.
למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שרוצה לחגוג ולהנות,אבל לא יכול ועוצרים בעדו או משהו חחח. בקיצור מקדישה אותו לכל אחד שנדפק לו השישי XD
ציון לשיר 1-10? 11

NoAmItA ChAn

New member
אחד השירים היותר מקפיצים באלבום <:

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Everybody pay attention to me I got the answer I got the answer Street walking cheetah with a capitol "G" So gets your hands up Now get your hands up מה הסיפור של הקפיטל G?
Ain't a DJ gonna save my soul (My soul) I sold it long ago for rock 'n' roll (Whoa oh) This ain't a party Get off the dance floor You want the get down Here comes the gang war You're doin' alright I got the answer 'Cause all the good times, They give you cancer Light up the stage and watch me kick out the jams Ain't a preacher gonna save me now We're gonna blow this off And show you what we do ושורה שממש מפריעה לכם? Slide up the faders when the cabinet slams כי לא ממש הבנתי מה היא קשורה XD הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ממש לא! נהדר ככה *-* משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? X איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? טו-אובבב! *________* אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
(יענו דיסקו) אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? X ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? בולט פור מיי ולנטיין XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין לי רעיון >< הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? האמת שיכול להיות מעניין ם: למי הייתם מקדישים את השיר? וכולם, GET UP AND DANCE! ציון לשיר 1-10? 8.5

XoLilMissLolaoX

New member
טוב אחרי שפיספסתי את פלטרי../images/Emo23.gif ואת אולי הופ

אני חייבת לעשות על פארטי פוייזן...
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? If we were all like you in the end Oh, we'd be killing ourselves by sleeping in Hide your eyes, we're gonna shine tonight I gotta shout this out so everybody knows This ain't a party Get off the dance floor You want the get down Here comes the gang war You're doin' alright I got the answer 'Cause all the good times, They give you cancer ושורה שממש מפריעה לכם? אין
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? יותר קצבי מיזה??? חחחח ואיטי ממש לא! משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? הכל מושלם...אולי את היפנית חחחח למרות שלמי שמכיר את נייט אוף דה הנטאר של 30 שניות למאדים תמיד שאני שומעת את פארטי פוייזן אני נזכרת בזה (כי שמה יש צרפתית) איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מהמם *-* אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? לא נפרט חחח אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אממממ אולי kill the party למרות שזה על אותו עיקרון כמו פארטי פוייזן הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? יכול להיות מגניב דווקא למרות שאף פעם לא חשבתי על זה אני רואה אותם כזה מתפרצים למסיבה של בליינד אינדוסטריס והורגים שם את כולם חחחח למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שרוצה למרוד ומפחד ציון לשיר 1-10? 9.5
חחח

למעלה