סיכום חודשי והפתעות

../images/Emo62.gifסיכום חודשי והפתעות../images/Emo18.gif

אז אחרי חודש בפורום הגיע הזמן לספר לכם כמה דברים קטנים ולתת ח"ח למי שמגיע אז ככה, הפורומים המועדפים על הגולשים בפורום קרן פלס: איה כורם כוכב נולד מירי מסיקה האלופה זיהוי שירים בסקר הראשון שעשינו בפורום יש כבר 636 הצבעות והמספרים ממשיכים: מקום ראשון - הראל סקעת מקום שני - מירי מסיקה מקום שלישי - עברי לידר בסקר השני כרגע רק 38 הצבעות ושורות מלרוץ לרוץ ושיהיה לנו בית מובילות. ועוד דבר חשוב: לגולשים הכי פעילים בפורום או שהיתה להם תרומה מיוחדת לפורום, תחכה במהלך השבוע הפתעה מקרן בתיבת הדואר... החברים בפורום שיזכו להפתעה הם: רחלי רז אבישי ישראלה מירב ענת מתה על קובנה (לא יודעת את השם עדיין) צליל נילי נטלי מוטי ירדן תודה לכולם בפורום, אני יודעת שיש חדשים שפעילים מאוד, אבל כרגע זה נעשה יותר לפי סיכום חודשי, בעיקר לפי כמות הודעות, מבטיחה שיהיו עוד המון הפתעות וכשהחברים יקבלו את ההפתעה לא לשכוח לרשום לנו...

נאאאטלי

New member
וואו תודה../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif

אחלה סיכום
שיהיה חודש יולי מדהים
החודש יוצא הדיסק כן? מתי הוא יוצא? שיהיה לקרן בהצלחה

MissPop

New member
תודה../images/Emo9.gif

למרות שבשבועיים האחרונים ובשבוע הקרוב אכתוב פחות .... (לחץ בעבודה) דרך אגב אני לא אוכל לראות רוקדים עם כוכבים אני מתחילה ללמוד באותו יום באותה שעה שהתוכנית תשודר

gilishai

New member
../images/Emo10.gif ואני הותיקה איפה?

לא פייר גם אני כאן, אז מה אם לא כותבת אבל תמיד איתכם בלב ובהופעות הכי חשוב לא? והרי אנחנו עוד הויתיקים מהקומונה

זה נבדק לפי כמות ההודעות

יש בפורום כמעט 200 איש שכותבים פה ושם או שכתבו. ההפתעה (שדרך אגב לך לא יהיה מה לעשות איתה... עניין של גיל לדעתי) נשלחה למי שיש להם הכי הרבה הודעות בפורום בחודש האחרון... ולך אין הרבה הודעות.. סורי

birka

New member
אני גם מוחה!

קוראת הכל...:+/ אבל מילא, אני נהנת מלקרוא, זה לא קשור להפתעות וכו'...:+)

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איסה כיייייייייייייייייייייף הלכתי לחגוג *חיחיחיחי*

I מ י ר ב I

New member
המון תודה!!!

שיהיה לקרן המון הצלחה ואני פה ממתינה לאלבום ולהופעה!!!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

הופעההההההההה
יאא זה מתקרב וגם האלבום

למעלה