../images/Emo62.gif פוקוס היום # 9: Neko Case, Josh Ritter
הדגש| פוקוס היום על שירים של Neko Case, Josh Ritter, Brandi Shearer
ואם תרצו, זהו מיני מיקסטייפ של שלושה שירים. וזאת אחרי שיטוט ליילי במייספייס ומציאת כמה דברים נחמדים אז אני פשוט רוצה להמליץ עליהם. תנסו, אין מה להפסיד. הנה זה בא -- Neko Case - star witness זמרת אמריקאית שהיתה פעילה בכמה הרכבים בינהם Maow. פעילה מבחינה מוזיקלית משנת 1994. השיר הזה לקוח מתוך אלבום האולפן האחרון שלה שיצא ב-2006 ונקרא" Fox Confessor Brings the Flood". הסגנון שלה מוגדר כקאנטרי אבל משלב עוד דברים שליד. השיר הזה הכי תפס אותי במייספייס שלה. כדאי לנסות (ואני כמעט בטוח שכבר דובר עליה בעבר באיזורינו). Josh Ritter - Kathleen וזהו ג'וש ריטר, סינגר-סונרייטר אמריקאי עם שיר אקוסטי מצויין שכיף לשמוע. זה השיר הזה שעשה לי את זה בניגוד לשאר השירים אצלו בעמוד המייספייס. הוא בן 31 כיום ומנגן בעיקר אקוסטי. ממש לפני כחודש יצא לו סינגל חדש בשם " Right Moves" מתוך אלבומו האחרון " The Historical Conquests of Josh Ritter". השיר שאליו הבאתי את הפוקוס לקוח מתוך אלבומו " Hello Starling" שיצא ב-2003. Brandi Shearer - Lullabies ואחרונה היא ברנדי שירר (ניחשתם נכון- גם כן מארה"ב), לא זמרת גדולה אבל השיר הזה הוא הברקה שחבל על הזמן. העיבוד מטמטם, נשמע ממש כמו מתוך פסקול של סרט דרמה, והביצוע שלה בהחלט טוב למדי כאן. זהו השיר השלישי במייספייס שלה וכדאי מאוד להאזין לו – יש פוטנציאל שהוא יתחבב על אוהבי השירים היותר רגועים של היום.