../images/Emo62.gif פוקוס # 15: Gemma Hayes ../images/Emo220.gif
ובהזדמנות חגיגית של 15 פינות אגיד: חבר'ה, אם אתם שומעים- תגיבו. אהבתם לא אהבתם, הערות והארות, המלצות בסגנון וכד'. חשוב לי לדעת שקוראים למרות שאני נהנה לעשות את הפינה מאוד.
פוקוס 15 מוקדש לזמרת Gemma Hayes
Gemma Hayes היא סינגר-סונג רייטר, נולדה ב-1977 באירלנד. אני אישית הכרתי אותה לפני כמעט 4 שנים במסגרת מה שאני מכנה- הפריצה הגדולה אצלי, כשקצין אצלי בצוות בצבא הביא לי לשמוע כמה וכמה שירים. גמה הייס היתה בפנים גם. היא החלה את הקריירה המוזיקלית שלה בתחילת העשור (2001) והוציאה EP ראשון בשם " am4.35" באותה שנה. ב-2002 הוציאה כבר אלבום שלם שנקרא "Night on my Side" ובו 12 רצועות. האלבום כלל גם את השירים "Over & Over" ו-"Back of My Hand". לאחר הפסקה של 3 שנים הוציאה ב-2005 את אלבומה השני – "The Roads Don't Love You" ומתוכו הבולט- "Two Step". בין לבין ביצעה הייס דואט וחידשה עם הזמר הנורבגי Magnet את " Lay Lady Lay" הותיק. בקרוב אנו מתבשרים כי עתיד לצאת לה אלבום שלי שיקרא "The Hollow of the Mor" כנראה במהלך תחילת 2008. בשורה התחתונה: הייס נמנת עם זמרות אמצע הדרך שכיף לשמוע כמעט בכל מצב. יש לה אחלה שירים והיא מצבעת טוב מאוד. לאוהבי: בת' אורטון, נרינה פאלוט, שרה מכלכלן, איימי מאן, קייטי מלואה.
למייספייס של Gemma Hayes
Back Of My hand
Magnet & Gemma Hayes - Lay Lady Lay