קישור לדפי צביעה לילדים

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo62.gif קישור לדפי צביעה לילדים

קישור לדפי צביעה לילדים
במסגרת ההתמודדות עם העסקת הילדים בחופש הגדול, להלן שני קישורים נפלאים לחיפוש דפי צביעה עבור הקטנטנים המשועממים. מקווה שיקנה לכם קצת שקט ואויר לנשימה
אתר חיפוש לדפי צביעה דפי צביעה מסרטי וולט דיסני באדיבות פורום "הורים לאחר טיפולים", שם מצאתי את האינפורמציה איך החופש בנות? איך אתן מתמודדות עם הילדים בנוסף לטיפולים? יש לכן עוד מידע ורעיונות? דרך אגב שווה גם ללכת למרכז המבקרים של תנובה תנובה-מרכז המבקרים חופש נעים ומהנה גם להורים !

העין ה 3

New member
מיכל, הרבה תודה

קישור לדפי צביעה לילדים
במסגרת ההתמודדות עם העסקת הילדים בחופש הגדול, להלן שני קישורים נפלאים לחיפוש דפי צביעה עבור הקטנטנים המשועממים. מקווה שיקנה לכם קצת שקט ואויר לנשימה
אתר חיפוש לדפי צביעה דפי צביעה מסרטי וולט דיסני באדיבות פורום "הורים לאחר טיפולים", שם מצאתי את האינפורמציה איך החופש בנות? איך אתן מתמודדות עם הילדים בנוסף לטיפולים? יש לכן עוד מידע ורעיונות? דרך אגב שווה גם ללכת למרכז המבקרים של תנובה תנובה-מרכז המבקרים חופש נעים ומהנה גם להורים !
מיכל, הרבה תודה
איך פספסתי את זה בהורים לאחר טיפולים? בכל אופן חיפשתי ציורים של בעלי חיים ועכשיו עידן צובע: פָּאָה בּיל אָיֶה אָאָש פִּיפּוֹ קוף גָג טוּס אחרי שניסיתן לנחש לבד הנה התרגום לפי הסדר: פרה, פיל, אריה, נחש, ציפור, קוף, דג וסוס...

העין ה 3

New member
תמי, סליחה

מיכל, הרבה תודה
איך פספסתי את זה בהורים לאחר טיפולים? בכל אופן חיפשתי ציורים של בעלי חיים ועכשיו עידן צובע: פָּאָה בּיל אָיֶה אָאָש פִּיפּוֹ קוף גָג טוּס אחרי שניסיתן לנחש לבד הנה התרגום לפי הסדר: פרה, פיל, אריה, נחש, ציפור, קוף, דג וסוס...
תמי, סליחה
קראתי לך בטעות מיכל. אבל אני בטוחה שמיכל כזו מקסימה שבטח לא נעלבת מזה...

קייצית

New member
איזה כיף של דבר - תודה !../images/Emo23.gif

קישור לדפי צביעה לילדים
איזה כיף של דבר - תודה !

ytyr

New member
תמי תודה

קישור לדפי צביעה לילדים
תמי תודה
ואלה, הגדלת ראש. המון המון תודה על הקישורים. האמת שאני בחופש לוקחת את הילדים מהגנים ב - 13:00 ולא ב - 16:00 כמו במהלך השנה כולה. אני מחכה ליום ראשון הקרוב לבדיקת הבטא הקוצר רוח והעצבים שלי וחוסר הריגעון בעיצומו אז... שוב, המון תודה על הקישורים. בי,מיכל

תודה, תמי!

קישור לדפי צביעה לילדים
תודה, תמי!
רעיון נפלא. ואני מזמינה כל מי שיש לה עוד רעיונות לתעסוקת ילדים בגילאים השונים בחופש לשרשר לכאן. המצב בחופש אצלי הוא ששי יהיה בגן הפרטי עד 8.8, כך שלא צריך לשבור את הראש בשלב הזה בחיפוש תעסוקות עבורו. אוגוסט, עם תינוק חדש בבית יהיה סיפור בפני עצמו... להדס ניסיתי לארגן קייטנת הורים ונכשלתי כשלון חרוץ כי לא מצאתי פרטנרים. אז בדקה התשעים רשמתי אותה לקייטנת מחול במתנ"ס המקומי עם החברות שלה. 10 ימי פעילות (אמנם מקסימה) מ-9:00 עד 13:00 תמורת הסכום הפעוט של 770 ש"ח, וזה כולל נסיעה להופעה של מיומנה (זה היה אתמול והם חזרו ב-23:00 - הילדה שלי גדלה!) ויום אחד במוזאיון הילדים בחולון. הגזמה פראית לדעתי! אני מקווה שיאשרו את הבקשה שלנו להנחה, כי זה ממש מעבר ליכולות שלנו. היום היה היום החופשי הראשון שלה וכבר שמעתי את המנטרה "משעמם לי"... בשבוע הבא אהיה כל השבוע בקורס עזרה ראשונה במסגרת לימודי ההוראה, כך שבוודאי תראו אותי קצת פחות כאן.

יש עוד 2 אתרים שמאי אוהבת

קישור לדפי צביעה לילדים
יש עוד 2 אתרים שמאי אוהבת
זה וגם אתר של צביעה

העין ה 3

New member
בטח שיש!

אמהות לבנים
יש טיפים לפיצים (3+) שלא אוהבים דפי צביעה ("תצבעי את") ורק רוצים "לתקן" כל מיני דברים בבית????
בטח שיש!
בסופרפארם יש עכשיו סט כלי עבודה עם בטריות לגילאי שלוש ומעלה, במחיר נהדר של 30 ש"ח בלבד!!! כמובן שצריך לקנות בחנות באיזה סכום מינימום (נדמה לי ש-80 או 100 ש"ח). וחוץ מזה - הוא לא אוהב להדביק מדבקות? אני קניתי סטים של כל מיני עיגולים וכדורים וצורות הנדסיות אחרות להדבקה, וככל שהגיל עולה אפשר להוסיף קושי, כגון: לצייר לו קו והוא צריך להדביק לאורך הקו, או לחלק את הדף ל-4 והוא צריך להדביק בכל רבע מדבקות מצבע מסויים וכו'. ורדה

תישי

New member
בטח!

אמהות לבנים
יש טיפים לפיצים (3+) שלא אוהבים דפי צביעה ("תצבעי את") ורק רוצים "לתקן" כל מיני דברים בבית????
בטח!
אפשר לשחק בבצק. אבל במקום הצורות הסטנדרטיות נותנים לו כמה ברגים או דיבלים, אם את חוששת מהחדות של הברגים, פטיש וקדימה. או סתם פטיש או פטיש של שניצלים. אפשר להבריג לתוך קלקר! ואפשר לבנות עם קוביות גבס! (יוצקים גבס לתבניות של קרח ומדביקים עם "טיט" =דבק) קונים סלוטייפ ומסקינגטייפ ונותנים להם להשתולל עם זה. יש המון ערכות של כלי עבודה. שי ארגז "כמו של אבא" ב20 ש"ח באייס ובחצי חינם. מברגה חשמלית זה גם מאד כיף. כמה כיף לכתוב על נושאים כאלה

הך פטיש

אמהות לבנים
הך פטיש
זה משחק שבו מספר לוחות שעם, שלל צורות הנדסיות צבעוניות קטנות מפלסטיק שבמרכזן חור קטן, מסמרים קטנים, פטיש וכרטיסיות עם דגמים להעתקה. אם יש לילד קואורדינציה טובה, ייתכן שהוא כבר מסוגל לנסות ליצור חלק מהדגמים הפשוטים יותר. שי שלי (בן 4) אוהב את זה מאוד. הכי הוא אוהב ליצור דמויות של פאוואר ריינג'רס
...

החבר'ה שלי גם אוהבים את

קישור לדפי צביעה לילדים
החבר'ה שלי גם אוהבים את
האתר של אלפי שהגישה לחלקו חינם (אגב, שי שלי (4)למד באמצעות אחד המשחקים שם את כל המספרים לבד לבד) הדס (כמעט 8) מוכנה לשחק שעות באתר ברבי ונספחיו (מה-זה חינוכי ופמיניסטי
) וגם אתר קידין של תפוז הוא נחמד מאוד, אבל בתשלום
.

מצב
הנושא נעול.
למעלה