שאלון סוף שנה

אושRתי

New member
../images/Emo62.gifשאלון סוף שנה../images/Emo26.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה?
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה?
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?
שיר השנה שלכם:
האלבום שעשה לכם תשנה:
זמר השנה שלכם:
זמרת השנה שלכם
להקת השנה שלכם:
התמונה שעשתה לכם את השנה:
מתי צחקתי הכי הרבה השנה?
מתי בכיתי הכי הרבה השנה?
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?
איך חגגו לי יומולדת השנה?
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?
על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?
איזה סרט הכי אהבתי השנה?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?
איך תסכם את השנה במילה אחת?
האם חל בך שינוי השנה?
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?
איזה אירוע היית מוחק מהשנה?
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?
איזה אירוע עשה לך טוב השנה?
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?
מקום בו הכי נהנת?
אירוע שהכי השפיע עליך?
אירוע שאיכזב אותך?
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?
וכל דבר אחר שהייתם רוצים להוסיף: **השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים ..

:)

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? אולי הטיפול, לא יודעת. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? אין משהו ספציפי אני חושבת. באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? סוציולוגיה. באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? לשון. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? איתי, נעם רותם, מלא ישראלים כאלה לא מוכרים. שיר השנה שלכם: קשה מידי. האלבום שעשה לכם תשנה: נראה לי ש"זה לא אותו דבר". זמר השנה שלכם: קשה נו.. זמרת השנה שלכם להקת השנה שלכם: התמונה שעשתה לכם את השנה: כל התמונות של עינברי, כל פעם מחדש. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? תמיד עם נועה. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אחרי אבא. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כל הקרמים והסבונים שקיבלתי ליומולדת. איך חגגו לי יומולדת השנה? יום לפני היומולדת הופעה של עברי עם שיר, בבצפר מלא בלונים ועוגות וזה, אח"כ תל אביב עם שתי חברות טובות ונשארתי עד הערב למסעדה בטיילת עם עוד כמה חברות. למחרת לא זוכרת כבר מה היה. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כל מיני שטויות קטנות כאלה. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא השקעתי יותר בהיסטוריה ולשון. איזה סרט הכי אהבתי השנה? ג'ונו נראה לי. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מעט מידי לטעמי. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? כנל. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? בעיקר טוב. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שאלה קשה. איך תסכם את השנה במילה אחת? חופש. האם חל בך שינוי השנה? מסתבר. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? שזה ידעך. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? דר.
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודעת. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כשכולם הסתכלו. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל הנסיעות. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שאכזבתי אנשים, שאכזבתי את עצמי. מקום בו הכי נהנת?תל אביב. אירוע שהכי השפיע עליך? הלילה של פורים, שיחות טלפון קשות, כשהיא נזכרה.., הפגישה איתו בחנוכה, לא יודעת. אירוע שאיכזב אותך? אין לי כוח לספר. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? רק בזמן האחרון של הבגרויות וזה. חתיכת שאלון קשה, מאיפה אני זוכרת הכל?!.

A m 0 s

New member
טוב אני תולה את המחשב הזה..

מקודם עשיתי את כל השאלון מלא זמן ואז המחשב החליט להיתקע ככה שהכל נהרס ואין לי עצבים שוב.. אוףףףףףף..

שנינה11

New member
אני../images/Emo175.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? האתגר ושהכרתי אותו הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? שהייתי צריכה לנתק קשר מידיד קרוב באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? ערביתושD: באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? מתמטיכיף): לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? נועמיקו מתי צחקתי הכי הרבה השנה? באתגרוש מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לפני מבחנים במתמטיקה מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? שהתגעגעתי יותר מידי לאנשים שקרובים לי. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? וואו המון פעמים השנה.. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הדיסק של יוני ואותו המתנה הכי טובה שיש! איך חגגו לי יומולדת השנה? לא חגגתי. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שויתרתי שהיה קשה. העל מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שיצאתי לאתגר והתמודדתי עם הכל:D איזה סרט הכי אהבתי השנה?- כמה שעות הייתי בפורום השנה? ההמוון כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מיליון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חצי מיליון מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה טוב וכיף איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שיצאתי לאתגר איך תסכם את השנה במילה אחת? מבגרת האם חל בך שינוי השנה? כן (ראו למעלהD:) ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אותו איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הפרידה מהידיד באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אתמול במסיבת סיום איזה אירוע עשה לך טוב השנה? המוון על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? ניתוק קשר להקת השנה? מוווניקה מקום בו הכי נהנת? אחד? יש מללא אירוע שהכי השפיע עליך? אתגר אירוע שאיכזב אותך? ממ.. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? 2-3

ady18

Well-known member
אז ככה

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?שנה ללא אלכוהול,הכרתי הרבה חברים חדשים הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?עדין לא מצאתי עבודה באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?כול מיני שיר השנה שלכם:השירים של איתי האלבום שעשה לכם תשנה: האלבום של איתי ועוד... זמר השנה שלכם: איתי זמרת השנה שלכם איה כורם להקת השנה שלכם: אממ כנסיית השכל :

סוף שנה מה הקשר?אנחנו רק ביוני

הדבר הכי שמח-חבר שלי מתחתן להקה\זמר\זמרת-בעז בנאי,קובי אפללו, והתקווה 6 זמר השנה-אריק ברמן זמרת השנה-קרן פלס להקה-משינה מה הכי הייתי רוצה שיהיה שנה הבאה-עבודה סרט-חסר מנוחה

yuvizz

New member
חלק מהיופי של הסוף

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?השיחה עם אבא.. אולי. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? באיזה שיעור הכי נהניתי השנה?שיעור? חח.. ישמצב סוציולוגיה. באיזה שיעור הכי סבלתי השנה?אנגלית לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?איתי פרל. שיר השנה שלכם:נראה לי שילד טוב נשבר בערבוב עם מים מתחת לגשר וכמובן כמובן, הזמן שלך- היהודים. האלבום שעשה לכם תשנה: מים מתחת לגשר זמר השנה שלכם: ג'ק ג'ונסון, איתי פרל. זמרת השנה שלכם שילה פרבר. להקת השנה שלכם: היהודים התמונה שעשתה לכם את השנה: לא זוכרת מתי צחקתי הכי הרבה השנה? פשוט אני זוכרת.. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה?:). על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?לא מתחרטת. על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?שלא אמרתי את מה שהיה צריך. איזה סרט הכי אהבתי השנה?עשרה הדברים שאני הכי שונאת את אצלך, כמו כל שנה:). כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?לא יודעת.. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?עם מי שזה הרגיש.. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?פריחה, אנשים טובים, מליון רגעים כמו ביום שישי, אהבה. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?השיחה. איך תסכם את השנה במילה אחת?קיצוניות. האם חל בך שינוי השנה?כן. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?להתמודד עם הלימודים של שנה הבאה. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?שחר
, ענבר. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא הייתי מוחקת. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?ברגע שכולם התחילו לשים לב. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?השיחה, יום שישי, הופעה בחיפה. ככ הרבה רגעים שאין מקום לכולם כאן. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא מצטערת. מקום בו הכי נהנת?אין אחד. אירוע שהכי השפיע עליך?השיחה, אחת ההופעות, הנסיעות.. אירוע שאיכזב אותך?אחד הימים בחולדה, כמעט כל יציאה. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?כל החודשיים האחרונים בערך. וכל דבר אחר שהייתם רוצים להוסיף: ברוך השם שזה נגמר כבר.:)

למעלה