שבוע טוב ומבורך לכולכם

אמן ואמן, מחכה כבר ליום חמישי

לנופש לאילת עם כל המשפחות , צריכה דחוף להטעין מצברים , חופש , חופש רק להנפש ,,,,,,,,, שמישהו אחר יבשל בשבילי, שלא אצטרך לסדר את המיטה בבוקר , בריכה אוכל, בריכה אוכל ,ארוחת ערב ואווו אוהבת את האוכל של הבתי מלון, והכי הרבה חופש לקטרין ממני ולי ממנה , שתעשה מה שהיא רוצה מ'כפת לי לא מנקה אחריה
"שיחפשו אמא כושית" , לא מכירים מאיפה זה בא? אז אספר לכם ,,,,,,,,,,לפני כמה שנים כשהיינו ב" שפיים בנופש" אז קטרין בת שלוש או ארבע, היינו בחדר האוכל וקטרין השתלטה על המקפיא של הגלידות והתחילה לאכול ישירות מהמקפיא עם כף כזו ענקית , אזזזזז האינטליגנטים שבין האורחים שם התחילו להגיד של מי הילד הזה ( לא הילדה ) ואני ישבתי ממש ליד , התחילו להסתכל סביב מבטיהם חלפו אפילו על פניי וממשיכים ומחפשים, ומחפשים , ומתלוננים ,וומחכים שמישהו יקום, ואני מתה לצחוק , כאילו מה ? אני לא יכולה להיות אמא שלה, יענו מה אתם מחפשים? אז אמרתי , תחפשו אמא כושית , כי ראיתי שרק ככה הם רואים את קטרינה , מאז אני נהנת ומבינה שזה לפעמים לטובתי
שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות

שלומי הבן של תקוה היקרה מתגייס לצ'הל הההה../images/Emo45.gif

אז מזל טוב , שיהיה בהצלחה שלומי מאוד מתרגש , ואיזה כייף להורים שלו , שלומי הוא ילד תסמונת דאון אבל משהו חפיף , ממש כייפי של ילד אחל'ה איש קטן אני אישית מתה עליו, אז הלוואי שיגייסו גם את קטרינה שלי בעזרת השם , אז יללללללה שלומי שחק אותה בגדול

תעשי חיים ותבלי יפה../images/Emo98.gif../images/Emo42.gif../images/Emo21.gif../images/Emo135.gif

גם את וגם קטרין ו...שיחפשו אמא כושית
רק לדמיין את הסיטואציה שתיארת בחדר האוכל גרמה לי להתפוצץ מצחוק....

למעלה