שמעון מתהפך בקברו

המצעד העברי-24/08/06 - 90fm

מקום שם השיר מבצע 1 כשאתה כאן נינט טייב 2 משהו ממני הראל סקעת 3 חושב עליה עידן יניב 4 כל מה שרצית הדורבנים 5 קליפה איה כורם 6 מוכרת לי מפעם דין דין אביב 7 עבד של הזמן (2006) ריטה 8 שמעון השכן קרן פלס 9 מרגיש אחר סינרגיה 10 בגידה הנרי וניקה 11 כמוני אלון דה לוקו 12 תגידי לי את שי גבסו 13 אם אלה החיים קרן פלס 14 בין הטיפות רמי קליינשטיין 15 שניים בעולם מיקה קרני 16 מכתב פרידה רוני 17 מה עוד ביקשת אריק ברמן 18 ביחד אסף אמדורסקי 19 דיוטי פרי ארקדי דוכין 20 אתן לך את הכל טל שגב 21 עוד לילה הדורבנים 22 כמה עוד אפשר הראל סקעת 23 מאוהבת סדרתית ארז אלגרבלי 24 רוח ים גלעד שגב 25 אהבה ראשונה שחר סויסה וטיפקס 26 את מי את משקה דמעות סיון שביט 27 כל יום שלושים 28 זה הכל או כלום לירן טל וישי לוי 29 איתך חיים אזולאי 30 עוד פעם תמיר חיטמן הפינה לשיפוטכם 31 הכל יכול לקרות נינט טייב 32 אין זמן תחת השמש אביב גפן 33 אם יש גן עדן אייל גולן 34 התקווה שבלב עידית ליברמן 35 לצפון באהבה שרית חדד 36 זמן דניאל זילברשטיין 37 מליון כוכבים עמית פרקש

עדי C

New member
הצביעו לקרן באנשי השנה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

ההודעה הקודמת כבר נדחקה אחורה, וגם הצטרפו אלינו מלא מלא חבר'ה חדשים - ברוכים הבאים
אז הנה שוב תזכורת למי שעדיין לא הצביע בכל ת.ז. אפשרית לקרן באנשי השנה
שיהיה בהצלחה
קישור להצבעה

Rachel47

New member
../images/Emo62.gifשמעון מתהפך בקברו../images/Emo10.gif

המון תהפוכות עברו על השיר הזה אחרי שנכנס לפלייליסט ללא ישיבה (גלגל"צ ביקשו אותו) הוא נכנס למקום ה-7 במצעד שבוע אח"כ קיבל התקף לב וירד למקום 14 והשבוע עלה והוא ממוקם במקום ה-8 תגידו, זה יפה? בן אדם נפטר..ואתם לא מצביעים לו? אז הנה הודעת הצבעות ראשונה שלי בתור מנהלת רשמית יאללה..בואו נרים את הסינגל הזה
בגלגל"צ אני רוצה מינימום מקום שלישי
ברשת ג' הוא כבר במקום שלישי אז הגיע הזמן למקום הראשון ואל תשכחו שהפעם יש לנו גם להצביע לאנשי השנה- שם התחרות מאוד מאוד קשה- מול נינט, סקעת, עידן יניב ובית הבובות (כולנו יודעים מי המתחרים המאוד רציניים נכון?) במצעדים שאפשר עדיין תדרגו גם את "אם אלה החיים". למטה יש עוד כמה תחנות שרק מחכות שתיכנסו ותדרגו את קרן אתם כזה פורום מקסים וגדול ומגובש..ובאמת הפורום הכי הכי ברשת עם קצת (אולי טיפה יותר מקצת) מאמץ משותף אנחנו נצליח
אז יאללה, לעבודה
הנה..קרן מצדיעה לכם

../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

בטופ10 אני עושה שבוע רוני ושבוע קרן
אבל בכל מה שיכולתי, הצבעתי לשתיהן

papashdon

New member
גיל גיל גול וגיל גיל גל והופ../images/Emo70.gif

-שובב אחד נפל
.

כל הכבוד למצביעים../images/Emo24.gif

אבל אתם יודעים שלא מספיק להצביע פעם אחת.. אלא להצביע ולהצביע ולהצביע.. עד שהעיניים נעצמות.. כי זה גם קובע את עתיד הסינגלים הבאים, מתי הם יצאו ... אז המון תודה לכולם ומצורף הקישור החסר.. רשת ג' וחשוב לא פחות "אם אלה החיים" מתוך כוכב נולד מתמודד ב"מבוקשים" בערוץ 24, אל תשכחו לדרג כל יום. ניתן להצביע דרך האתר או לשלוח SMS עם המספר 4210 לטלפון מספר 2424

LEEkm

New member
הצבעתי!

היא מזה תזכה :p אני אכריח את כל מי שאני מכירה להצביע.

Dark chocolate

New member
../images/Emo46.gifגם אני מתהפכת עכשיו../images/Emo211.gif

איףףףף זה כ"כ לא הוגן
אימא שלי לא מרשה לי ללכת להופעה של קרן ב-1.9 רק בגלל שבכניסת אמנים צעקתי לה:"תעשי לי ילד!!!". מה הקטע?!?! זה בצחוק וגם קרן הבינה את זה
. אכן חיים קשים
. אה, והצבעתי

אני בשוק. ברור שזה בצחוק.

את רצינית שבגלל זה היא לא נותנת לך לבוא להופעה? חבל..

Dark chocolate

New member
כן..../images/Emo7.gif../images/Emo211.gif

היא אומרת שאני "גרופית משוגעת".. הורים, לכי תביני

Rachel47

New member
אוי../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

אצל אמא שלי..הפולניה הזאת (אבל כפרעליה
)..יש ת'קטעים האלה שזה..נשמע ככה בערך: "אמא אני הולכת להופעה של קרן ב..." "אויי עוד פעם הקרן הזאת
" ולא שיש לה משו נגדה..פשוט..היא מאלה שלא ממש מבינה את כל הקטע של הערצה..או אהבה לאומן מסויים.. ליצפאן (הפגישה הראשונה שלי עם קרן) היא באה..לקחתי אותה..מה אכפת לי..היא אוהבת את יצפאן
ומאז היא הבינה שאני אוהבת את קרן מאוד (סצינת הבכי די הסגירה את זה) ומאז אני באמת מתעסקת המון בקרן אז לפעמים היא מתחילה עם כל הקטע של "מי זאת קרן הזאת
" או כל מיני כאלה.. כאילו לא בשביל להעליב את קרן (היא דווקא אפילו אוהבת אותה אני חושבת..היא מזהה שירים שלה ברדיו ואומרת לי "היי הנה קרן שלך" או שלמשל ישבנו בהמתנה לרופא שיניים..והטלוויזיה הייתה על ערוץ 24..אבל בשקט כזה..ואני ישבתי עם האמפי..ואז הייתה פרסומת ל"קליפים חדשים" והיה שם את עם אלה החיים..ועוד לפני שהסתפקתי לפלוט צרחת התפלאות אמא שלי עושה לי כזה בהתלהבות "אהה הנה קרן פלס
" כפרעליה
) היא סתם עושה את זה כדי לשגע אותי
דברי עם אמא שלך..תסבירי לה שאת בסך הכל מאוד אוהבת אותה..ושלא תיקח את זה קשה (חחח אני די בשוק שהיא אשכרה נבהלה שאמרת לה את זה
) ושאת רוצה ללכת להופעה כי היא מקסימה ואת נהנית בהופעות שלה בהצלחה

חחח אמא שלי מזכירה את שלך

אותן השאלות ..אותן התמיהות .. חחחח בכל מקרה , לא הייתי צועקת לקרן מול אמא שלי "תעשי לי ילד" חחחחחחחח אני שולטת בעצמי
למרות שקשה .

Dark chocolate

New member
תודה..../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

אני אנסה להסביר לה את זה כמו שאמרת, למרות שאני עד עכשיו בשוק מזה.. אשכרה דיון נפתח כאן
.

למעלה